PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İHALESİ YAPILDI

_DuMaN_58
31.01.2012, 17:10
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi 'Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali' ihalesini yaptı.
Bugün saat 14.30'da Belediye İhale Salonu'nda yapılan ihaleye 13 firma katılırken, Sivas'ta ilk kez bir ihale canlı yayınla tüm halka açık yapıldı. 16 firmanın dosya aldığı Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali ihalesine 13 firma katılırken Sivas'tan ise Yıldızdağı, Ek-il İnşaat ve Özbelsan A.Ş. Teklif verdi.

Yaklaşık 1 saat süren ihale, Komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından 15 gün içerisinde hangi firmanın ihaleyi aldığı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından açıklanacak.

İhale canlı olarak Kent Meydanında bulunan Sivas Belediyesine ait Led Ekranda yayınlandı.

burak2258
31.01.2012, 18:54
Hayırlı ugurlu olsun..

Kibrisli
31.01.2012, 20:40
Hayırlı olsun, sevindim belediye başkanı geldi geleli en sonunda çok güzel bir iş yaptı. Hem terminal yenileniyor hem de rant olmayacak. Çok güzel, umarım Özbelsan alır ihaleyi...

eyuphulagu
01.02.2012, 02:53
Hayırlı Uğurlu Olsun;İnşallah Bu ihale Sivas için hayırlara vesile olur..Bundan sonra yapılacak iş dedikodu üretmek değil iş üretmektir...İhaleyi iptal etmek için makmeye başvurmak ne kadar doğrudur bilemiyorum..Sivas'ın zamanının olmadığı da bir gerçek..

izmirliyigido
01.02.2012, 08:38
Önce hayırlı olsun. Umarım Sivas'a yakışan, modern, büyük kapasiteli ve uzun yıllar sorunsuz hizmet verecek güzel bir otogarımız olur. Sivas'ımıza yapılacak o kadar daha çok hizmet var ki, bunlarla sınırlı kalmamasını diliyorum.

YuSuF
01.02.2012, 14:07
Hayırlı olsun,hayırlısı olsun.

eyuphulagu
15.08.2012, 02:11
Malesef başlıkta adı geçen ihale iptal edilmişti..Aradan yaklaşık 1 yıldan fazla zaman geçti..Başkan yeni ihalenin yakında yapılacağını söylemişti..İşte yeni yapılacak ihalenin de tarihi belli oldu..Yeni Terminal Projesinin ihalesi 16.08.2012 de yani bu perşembe günü saat 14.00 de Belediye Binasında yapılacak...Umarım bu sefer bu ihale yapılarak inaşaata bir an önce başlanır..Ben yeni terminal binasının şehir dışına;havaalanı ve hızlı tren güzargahına yapılmasına taraftar olmama rağmen yine de şu anda hepimizin yüreğini sızlatan eski terminalin yıkılarak yeni bir binaın yapılmasına da olumlu bakmaya başladım...Çünkü başka illerin yaptığı projeleri gördükçe artık bizim terminalin de ömrünün dolduğuna inanıyorum..İnşallah bu iş bir an önce yapılırda Sivas Modern bir Terminale kavuşur...Ben ayrıca Sivas'ın Kuzey Çevre Yolu üzerinde de 2. bir terminale daha gelecekte ihtiyaç duyacağını düşünüyorum..Onun için 2. Terminalin de yapılacağına inanıyorum..Onun için vakit kaybetmeden eski terminal binasının yıkılıp yerine şu anki belediyenin düşündüğü projenin vakit kaybetmeden yapılmasından yanayım.Proje güzel bir proje ;umarım bir an önce ihalesi yapılıp temeller atılır..

_DuMaN_58
15.08.2012, 02:31
eyuphulagu hatırlatma yaptığınız için teşekkürler. Yanlız ihale dökümanında ihale saati 10.00 olarak belirtilmiş.

ç) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 390 (üçyüzdoksan) takvim günüdür.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer :
Sivas Belediyesi İhale Komisyon Odası Atatürk Caddesi No:3
58069 Merkez/SİVAS
b) Tarihi ve saati : 16.08.2012 - 10:30

58MUAMMER58
15.08.2012, 04:31
ihale nezaman yapılır ?nasıl yapılır ?kim alır bilmem sadece istediğim uyduruk lanettayın bişey olmasın ihtiyaca cevap versin estetik olarak yeşillik olarak kullanım olarak şehir girişlerine yakın biyerde enaz 50 yıllık ihtiyaca cevap verecek kayseri malatya samsun otogarlarından çok daha büyük ve güzel olarak ihale edilmesini temenni ediyorum