PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Bakın Hele?

Azizem_58_58
07.02.2012, 12:20
Yaklaşık 5 aydır forumdayım.. pek konu paylaşamasam da takip etmeye çalışıyorum.. Çok güzel forum. çok sevdim yani. ama bişey dikkatimi çekti. Forumda bi çok kişi birbirine mesafeli. yani sanki bi gruplaşma gibi bişey var.. Tam da çözemedim acaba bi sorun mu var? Ölü gibi oluyor bazen forum çoğu zaman Duman dan başka yöneticiyi göremiyorum forumda. Sanki herkes birbirine cephe almış gibi :). Ya da ben mi öyle sanıyorum:rolleyes:

_DuMaN_58
07.02.2012, 13:05
Baktık hele :)

Kişiler arasında özel sorunlar olabilir. Belki o yüzden sana öyle gelmiştir. Ama biz hep diyoruz ki, burası bir aile ortamı, burda hepimiz hemşeriyiz. Aynı toprağın insanlarıyız. Bizim birbirlerimizle paylaştığımız ortak paydalarımız var. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşırız bu forumda. Burası olmazdı da başka biryer olurdu. Varsa bir küskünlük dargınlık zaman geçmeden bitmelidir yoksa gün geçtikçe büyür. Biz Yiğidolara küskünlük dargınlık yakışmaz. Saygılar.

Azizem_58_58
07.02.2012, 14:00
Doğru diyosun ama çok belli üyelerin ve yöneticilerin çoğunluğu soğuk sanki?

_DuMaN_58
07.02.2012, 14:03
Soğuk derken? Bir insana uzaktan bakınca soğuk gözükebilir ama tanımaya başladığında içinde ki sıcaklığın farkına varabilirsin.

OSMAN ECE
07.02.2012, 17:07
Doğru diyosun ama çok belli üyelerin ve yöneticilerin çoğunluğu soğuk sanki?

soğukluk girmiş hemde buz gibi
duman olmuş sitemiz toz gibi
herkes uzaklaşmış yoz gibi
siva sandallı zaman oğlu ozanlar derede

ÖnceVatan_58
07.02.2012, 17:36
Küslükle alakalı birşey olduğunu sanmıyorum, burada anasayfada açılan bir konu nun yarım saatte kaybolduğu günleride hatırlıyorum oysa şimdi açılan bir konu iki üç gün anasayfada kalabiliyor. Kırgınlıkların bu kadar etki edeceğini sanmıyorum farklı etkenlerde aramak lazım nedenleri.Herşey değişiyor insanlar farklı şeyler arıyor birazda o açıdan bakmak gerekir.

Azizem_58_58
09.02.2012, 10:32
Demekki ben yanlış anlamışım.

aktassa
05.03.2012, 23:42
Buraya gelenlerin meşguliyet durumları ile de ilgili olabilir.
Ben işim gereği sürekli olarak internete bağlanamıyorum.
Benim gibi olan arkadaşlarımız vardır.
Çoğumuzun aynı anda burada olamamasının sebeplerinden birisinin de bu olduğuna inanıyorum.
Anlık kırgınlıklar illaki oluyor ama büyütmemek lazım. Malum burası bilgi paylaşım platformu. Herkes kendi düşüncesini özgürce paylaşabiliyor. Ne güzel işte.
Siz mümkün olduğunca paylaşımda bulunun. Demekki diğer üyeler de sizin gibi düşündüğünden sitenin üye sayısı çok, yorumlarda ve fikir açıklamalarında kimse yok. Bu da sitemizi soğutuyor!.
Lütfen görüşünüz ne olursa olsun fikir beyan etmekten çekinmeyiniz.

sivaslınet
06.03.2012, 00:20
Biz Yiğidolara küskünlük dargınlık yakışmaz. Saygılar.

Teşekkürler. Artı, insan olan insana da yakışmaz.

Soğuk derken? Bir insana uzaktan bakınca soğuk gözükebilir ama tanımaya başladığında içinde ki sıcaklığın farkına varabilirsin.

Hele bu konuda daha da haklısın.

Alibaba58
06.03.2012, 07:33
İnsanlar birbirlerinin düşüncesine saygı gösterse daha iyi şeyler olacak.

sivaslınet
06.03.2012, 08:22
Arkadaşların haklı söylemlerini tekrarlamak gerekirse.

Demek ki ne olacakmış?

1- İnsanlar birbirine küsmemeli. Aksine yapıcı olmaya çalışmalı.
2- Tanımadan kimse hakkında karar vermemeli.
3- En önemlisi de, düşüncelerinden dolayı suçlanmamalı. Taa ki insana zarar vermediği sürece.

Yeryüzündeki bütün döğüş, kavga ve katliamlar bu davranışları yapamamaktan meydana gelmektedir. Çeşitlilik her zaman olacaktır. Önemli olan bu çeşitlilikleri insan yararına olan yapıya dönüştürmek.

Unutulmamalı ki, kültürel farklılıklar hemen şimdi her hangi birisi tarafından üretilmiyor. Binlerce yıllık tarihi süreçle gelmektedirler.

Tek çözüm ideolojileri(yaşama bakış, dünya görüşü, düşünce şekli) insan yararına olacak şekilde sorgulamak, sorgulamak, sorgulamak.

İdeolojiler değişmez tabularımız ve dogmalarımız olmamalı. Ezberler bozulmalı.