Orijinalini görmek için tıklayınız : BugünLerde En Çok Kullandiginiz Cümle Nedir?
Azizem_58_58
18.02.2012, 10:46
ßugünlerde en çok kullandığınız cümle..
Allah im bana sabır ver :D :D
Arif Coşkun
18.02.2012, 11:49
Yok daha neler :)
Azizem_58_58
18.02.2012, 12:11
De get la :) :)
vicente58
18.02.2012, 13:01
vallahamı diyon? :)
Azizem_58_58
11.04.2012, 11:47
Yörü get :):):):)
gezgin_58
11.04.2012, 14:57
hadi be ................
Sabiha Serin
11.04.2012, 15:47
Azize'ciğim bugünlerde en çok kullandığım cümle ne belki şaşıracaksın, hatta bu denli Sivas sevdalısı olan Sabiha teyzenden bu sözü duyduğuna belkide inanamıyacaksın. Ama işte söylüyorum sıkı dur.
" Allahım sen beni şu Sivas'tan kurtar"!!!!!!!
Sivaslı olarak Sivas'a bakılmadığını gördükçe kahroluyorum ve ne yazık ki artık bunu diyorum.Beni biliyorsun dobrayım ve dobra dobrada işte dedim.Bu yıl ciddi ciddi Sivas'tan taşınmayı düşünüyorum canım.Bu kararıma bende inanamıyorum , acı ama gerçek Sivas'ı bende terkedeceğim.
En sevdiğim memleketimden soğudum inan ne tadı kadı ne de tuzu. Sivas sahipsiz ve gün geçtikçe geriye gidiyor. Beni biliyorsun Sivas için elimden geldiği kadar kültür,sanat,edebiyat adına karşılıksız özveri iler çalışıyorum ama yok kızım yok ne kadar çırpınsakta boş. Sivas'ın elinden tutan olmadıkça gün geçtikçe geri gitmeye mahkumdur. İnan üzülüyorum. Oysa Sivasımız herşeyin en güzeline layıktır.
amazon10
11.04.2012, 17:18
Allah'ım yaratıyorsun takip et. :) :D
sivaslınet
11.04.2012, 19:41
Azize'ciğim bugünlerde en çok kullandığım cümle ne belki şaşıracaksın, hatta bu denli Sivas sevdalısı olan Sabiha teyzenden bu sözü duyduğuna belkide inanamıyacaksın. Ama işte söylüyorum sıkı dur.
" Allahım sen beni şu Sivas'tan kurtar"!!!!!!!
Sivaslı olarak Sivas'a bakılmadığını gördükçe kahroluyorum ve ne yazık ki artık bunu diyorum.Beni biliyorsun dobrayım ve dobra dobrada işte dedim.Bu yıl ciddi ciddi Sivas'tan taşınmayı düşünüyorum canım.Bu kararıma bende inanamıyorum , acı ama gerçek Sivas'ı bende terkedeceğim.
En sevdiğim memleketimden soğudum inan ne tadı kadı ne de tuzu. Sivas sahipsiz ve gün geçtikçe geriye gidiyor. Beni biliyorsun Sivas için elimden geldiği kadar kültür,sanat,edebiyat adına karşılıksız özveri iler çalışıyorum ama yok kızım yok ne kadar çırpınsakta boş. Sivas'ın elinden tutan olmadıkça gün geçtikçe geri gitmeye mahkumdur. İnan üzülüyorum. Oysa Sivasımız herşeyin en güzeline layıktır.
İyi düşünmüşsünüz. Sizi tebrik ederim. İnsanlar ençok yararlı olduğu, en çok mutlu olduğu mekanlarda olmalılar.
Bir ay öncesi yerel bir gazetede okumuştum Sivas ayda ortala 74 kişi göç veriyormuş. Sebepleri çok açık. Birisi sizin şu söylediğiniz mesela.
"Sivas'ın elinden tutan olmadıkça gün geçtikçe geri gitmeye mahkumdur."
Hayır, bence Sivaslılar önce kendi ellerinden kendileri tutmalılar. Geri kalmanın bir de kültürel boyutu var. Bir çok Sivaslıdan dinledim bunu. Siz de sorup dinleyebilirsiniz. "Civar illerde o ilin esnafı bir araya gelip, 'birlikte ne yapabiliriz' diye düşünürler, Sivas'ta ise, 'diğer esnafı nasıl bitiririm' diye düşünürler" diyorlar.
Çözümü; Kardeşliğe, dostluğa, insan sevgisine, işbirliğine, bilime, bilimsel gelişmeye önem verilmeli.. İsterlerse vermesinler kendileri bilir. Göç ayda 100'e 200'e çıkar.
Sabiha Serin
11.04.2012, 22:40
İyi düşünmüşsünüz. Sizi tebrik ederim. İnsanlar ençok yararlı olduğu, en çok mutlu olduğu mekanlarda olmalılar.
Bir ay öncesi yerel bir gazetede okumuştum Sivas ayda ortala 74 kişi göç veriyormuş. Sebepleri çok açık. Birisi sizin şu söylediğiniz mesela.
"Sivas'ın elinden tutan olmadıkça gün geçtikçe geri gitmeye mahkumdur."
Hayır, bence Sivaslılar önce kendi ellerinden kendileri tutmalılar. Geri kalmanın bir de kültürel boyutu var. Bir çok Sivaslıdan dinledim bunu. Siz de sorup dinleyebilirsiniz. "Civar illerde o ilin esnafı bir araya gelip, 'birlikte ne yapabiliriz' diye düşünürler, Sivas'ta ise, 'diğer esnafı nasıl bitiririm' diye düşünürler" diyorlar.
Çözümü; Kardeşliğe, dostluğa, insan sevgisine, işbirliğine, bilime, bilimsel gelişmeye önem verilmeli.. İsterlerse vermesinler kendileri bilir. Göç ayda 100'e 200'e çıkar.
Sizin düşüncelerinize katılıyorum.İşte bütün mesele bu.Sizin şu sözlerinizde dediğiniz gibi """""Kardeşliğe, dostluğa, insan sevgisine, işbirliğine, bilime, bilimsel gelişmeye önem verilmeli.."""" İşte kitabın ortasından söz. Sivas bunlardan kaybediyor. Sivas'ta ne yazıkki birbirini çekememezlik,fesatlık, bir adım öne çıkanı kıskanmak var.
Oysa tek yumruk olsak dağ gibi büyürüz.
Bencillik ve kıskançlık oldukça Sivas bir adım öne çıkamaz.Aslında bunun kültür ile de ilgisi var.Bir ilde kültür ve vizyon olacak.Yetkililer önder olup olumlu yönde yönlendirecek.Ama Sivas KADERİNE TERKEDİLMİŞTİR.
Kayseri'ye ve benzer illere bakınız nasıl tutkunlar,ilerlediler bravo.
Keşke Sivas'ta öyle olabilseydi. Sayın Bakanlarımız geliyor açılış,yemek, standart şeyler, ne kadar yalakalar varsa peşindeler. Sonuç ne sıfır elde var sıfır.Oysa halka karışmalılar, halkın derdini dinleyip çözümler üretmeliler.
Sonuç olarak Sivas'ın sahipleri var gibi görünüyorlar ama bana kalırsa varlar ama yoklar...
Azizem_58_58
12.04.2012, 07:01
Sabiha teyze senin kadar sivas sevdalısı değilim ama bende çok sıkıldım yani sivastan.. bende diyorum senin dediğini sivastan gitme gibi bi durumum yok şimdilik belki evlenirsem giderim :D:D:D:D:D:D
Alibaba58
12.04.2012, 07:19
Alemsin Azize. :) Burdan mesajı verdin, artık sana yakın bir zamanda iyi bir kısmet çıkar.
Azizem_58_58
12.04.2012, 07:20
Valla abla o kadar imalarda bulundum yani mesajın yerine çoktan ulaşması lazımdı :D
Alibaba58
12.04.2012, 09:26
Okullar tatil olsa, tatile gitsek. :)
Son günlerde aklımdan çıkmayan tek şey.
NECMEDDİN ÖZBEK
12.04.2012, 12:08
senin gibi dürüst açık sözlü cana yakın ve sempatik bir gelini kim istemez .
Sabiha hanımı bezgin görmek beni üzdü oysa çok uğraştı didindi fakat yinede tutunamadı, zor olduğunu biliyordum, 93 temmuz 2, yer kültür merkezi önü,
eylemci 5000 civarı
eylem kültür merkezi taşlamak içerde dışarda dergi gazete sanat eseri el işleri satan derneklere yayıncılarına çalışan gönüllü sivasın misafiri bir çoguda sivaslı ve dışardan gelmiş misafirimiz , yapılan muamele ne sen farklısın onun için hakkın dayak kötek zulum ve gerekirse ölüm
salon tıka basa kadın çocuk genç dolu ve bodrum katı sayı 350 * 500 arası insanlar içerde tutsak , dışarda gözünü karartmış kalabalık ve adı pir sultan olan heykele akıllarınca saldırıyorlar aynı anda fakat heykel pirsultan değil bir sivaslı ozan elinde sazı yanında yine sivasın bir simgesi insanın en sadık dostu doğa harikamız kangal köpeğimiz ve buna bile dayanamayan bir güruhhh ve bunu bile yıllar sonra savunan sivaslı oldukşa bu şehirde nefes bile alınmaz bunu bilesiniz
78 sivas olaylarında yenimahallede yan komşumuzun sünni olan çocukları kulağımda işittim ailesine ve diğer komuya anlattıklarını benzinimiz bitti daha çok kafirin dükkanını evini yakacaktık dediğini ve bunlar bizim o ana kadar karşılıklı bahçelerde oturduğumuz evlerdi ilk tv ler çıktığında çoluk cocuk kapıya vurmadan bile girip tv izlediğimiz komşularımızdı
insanlık nereden nereye geldi siz tasavvur edin
malesef özalın sideması boşaltmasıyla sivas tüm armonisini yitirdi, şehirde yaşayan üreten düşünen insan taşınıp yerine eğitime öylesine diploma odaklı bakıp kapağı öyle veya böyle devlete atıp geçimin yolunu bulmk isteyen köşe dönemci özalcı zihniyetler türedi ve aldı başını gittiler bir elinde kutsal kitap bir elinde bilgisayar olacaktı ama , elimizde çin işi cep telefonu ve arap işi emevi anlayışlı din ve yahudi eseri türbanımız tartışmamız var
Sabiha hanım kararınız hayırlı olsun
yerinizde olsam didim kuşadası oraları seçerim
_DuMaN_58
12.04.2012, 13:38
Valla abla o kadar imalarda bulundum yani mesajın yerine çoktan ulaşması lazımdı :D
:) )
Azizem_58_58
12.04.2012, 14:02
:) )
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gezgin_58
12.04.2012, 15:04
sıteden bıraz ayrı kaldık herkes evlenıyo
sıra banada gelırmı_?
Azizem_58_58
12.04.2012, 15:18
henüz ortada bişey yok :) bana talip arıyoruz o kadar :)
gezgin_58
12.04.2012, 15:20
talıp bulunur o kolay
Azizem_58_58
22.05.2012, 11:30
Allahımmm sen bana sabır verr !! :)
Azizem_58_58
05.06.2012, 11:19
Dengesizzzzzzzzzzz
!~+4upn| q!y4rI
05.06.2012, 23:37
'da' 'gaybana' (:
Azizem_58_58
30.07.2012, 23:01
Zaman geçmiyor bi türlü :)
son 11 gündür böyle diyorum
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.