PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraflariniz :) :)

Azizem_58_58
18.02.2012, 10:55
Hayatınızda söylemek isteyip de söyleyemediğiniz bi sürü itiraflariniz olmuştur mutlaka..

Hadi bakalım itiraflara başlayalım :D

Arif Coşkun
18.02.2012, 11:46
söylesemmiki:)

Önce sen başla söz bende yazacağım :D

Azizem_58_58
18.02.2012, 11:55
itiraf ediyorum galiba hoşlandığım biri var :D

Arif Coşkun
18.02.2012, 11:59
itiraf ediyorum galiba hoşlandığım biri var :D

Devlete millete hayırlı olsunn :))

Azizem_58_58
18.02.2012, 12:44
Şakaydi abi :) yok öyle bişey:) . Geçen yıl yeni çıkan sulu süpürgeler oluyor ya hani. Ondan almışlardı bizimkiler. Annemler evde yokken evi süpüreyim dedim. Biraz da sakarlik vardı bende :) . Neyse fişi taktım bi hışımla süpürgeyi iyice sarstım galiba su motora geldi :) oda duman içinde tabi. Motor patladı mi artık tam bilemedim. Hemen fişi çektim. Ertesi gün annem fişi takar takmaz bommm :D :D . Babam tabi nasıl becerdin diye biraz kızdı anneme :) . Annemin hala kafasına takılır nasıl yaptım diye. Bu olay süpürgeyle aramda sır olarak kaldı. Anne biliyorum bu mesajı bu forumda hayatta göremezsin ama itiraf ediyorum ben patlattım :D

vicente58
18.02.2012, 12:50
hayırlı evlat dedikleri böyle birşey, hiçbirşeyi saklamıyor:)

Arif Coşkun
18.02.2012, 15:21
Şakaydi abi :) yok öyle bişey:) . Geçen yıl yeni çıkan sulu süpürgeler oluyor ya hani. Ondan almışlardı bizimkiler. Annemler evde yokken evi süpüreyim dedim. Biraz da sakarlik vardı bende :) . Neyse fişi taktım bi hışımla süpürgeyi iyice sarstım galiba su motora geldi :) oda duman içinde tabi. Motor patladı mi artık tam bilemedim. Hemen fişi çektim. Ertesi gün annem fişi takar takmaz bommm :D :D . Babam tabi nasıl becerdin diye biraz kızdı anneme :) . Annemin hala kafasına takılır nasıl yaptım diye. Bu olay süpürgeyle aramda sır olarak kaldı. Anne biliyorum bu mesajı bu forumda hayatta göremezsin ama itiraf ediyorum ben patlattım :D

Bende daha miniciktim sanırım 6-7 yaşları köyde iken annem beni komşularden birşey istemeye yollamıştı. Gittim kapı açık girdim odaya baktım kimse yok ancak masanın üzerinde açık bir samsun sigarası açık bir iki tanesi içilmiş. Ben ona o bana biraz bakıştık :) Çocuk aklı işte dedim alayım biraz fazla olmuş sanırım on tane kadar alıp zulaya :) Tabi diğer yerlere baktım komşumuz oradaydı alacağımı istedim aldım eve götürdüm. Bir süre sonra annem tarafından sorguya çekilip, bunun çok kötü birşey olduğunu yapmamam gerektiği şeklinde uzun bir nasihattan sonra, bitanesini bile içmeden geriye iadesi ile olay son bulmuştu :)

Azizem_58_58
18.02.2012, 15:30
onu bizde yaptık daha doğrusu ablam kanıma girmişti :D Ben 7 o 11 yaşındaydı. Balkona çıkartti beni. Babamın paketinden asirmis zorla içirdi bana. Ilk ve son deneyimim o zaman olmuştu işte :D