PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan ŞÜKÜR

sivaslınet
25.02.2012, 07:12
TBMM’nin resmi internet sitesine girin...

Tek tek kontrol edin lütfen.
*
Hakan Şükür.
Futbolcu milletvekili.
*
Kanun teklifi...
Sıfır.
Sözlü soru önergesi...
Sıfır.
Yazılı soru önergesi...
Sıfır.
Araştırma önergesi...
Sıfır.
Görüşme önergesi...
Sıfır.
(Şu ana kadar üç tane
siyasi demeci var... İlki, ben bilmem, büyüklerim bilir.
Öbürü, beyefendiye sordum, beyefendi onay verdi.
Sonuncusu, mahkemeye veririm.)

-Yılmaz ÖZDİL-

Sivaslı arkadaşlar bu konuda ne düşünürler acaba?

Cley
25.02.2012, 09:30
normaldir. Sadece o degilki bircok vekil bu durumda. Meclisteki vekil sayısı düsürülmeli. Bu isi layıkıyla yapacak kisiler secilmeli.

Sabiha Serin
25.02.2012, 09:44
Diğerlerinin Hakan Şükür'den farkı varmı ki. Hepsi yan gelmiş yatıyorlar. Birbirleri ile kavga etmekten başka ne yapıyorlar. Of ya TBMM kimlere kaldı da ona yanarım. Hata onlardamı? onları TBMM ye layık görüp gönderenlerde. Aldıkları maaşlarını nasıl vicdanla yiyiyorlar hayret??

Alibaba58
25.02.2012, 10:18
Bir Galatasaray taraftarı olarak Hakan Şükür'ü çok severdim. Ama gözümden düştü. Gözünü toprak doyursun.

_DuMaN_58
25.02.2012, 10:42
Hakan Şükür gibi birçok milletvekili var bu durumda. Onu diğerlerinden ayıran "futbol yorumculuğu" ile gündeme gelmesi. Bana göre yanlış, milletvekilini biz oraya bize hizmet etsin diye göndredik, yorumculuk yapsın diye değil. Ha hiç mi katılmasın, katılsın. Aradaba bir TV de yorum yapmaktan birşey olmaz. Ama sözleşme yapıp, işi paraya dökmek uygun değil. Eğer böyle yaptıysa tabi.

Arif Coşkun
25.02.2012, 17:00
Bir deyim vardır. "Bilgililer ilgisiz ilgililer bilgisiz" olduğu zaman ortaya işte bu tablo çıkar. Sırf Hakan Şükür isim yapmış diye tutup onu vekil adayı yaparsanız başka ne bekleyebilriz ki? Hakan Şükür'ü bir galatasaray sempatizanı ve futolbolcusu olarak benimde sevdiğim biridir. Hakan Şükür sadece bir örnek. Ona benzer yüzlerce vekil var. Benimde anlayamadığım bu kadar vekile ne gerek var? Çok oldular da ne oldu? Her ilden bir vekil yeterli olmaz mı? O vekillerin bu ülekeye ne kadar maliyet getirdiklerini bir hesaplayın o paralarla neler yapılmaz? 550-81= 469 vekili evlerine işlerinin başına yollamak lazım. Alın size ülke ekonomisine kaynak işte :)

sivaslınet
26.02.2012, 06:25
Diğerlerinin Hakan Şükür'den farkı varmı ki. Hepsi yan gelmiş yatıyorlar. Birbirleri ile kavga etmekten başka ne yapıyorlar. Of ya TBMM kimlere kaldı da ona yanarım. Hata onlardamı? onları TBMM ye layık görüp gönderenlerde. Aldıkları maaşlarını nasıl vicdanla yiyiyorlar hayret??
Gördüğüm kadarıyla herkes milletvekillerinin tümünden şikayetçi. Yahu bunlar uzaydan gelmedi ya.. Bizim içimizden bizim kültürümüzden insanlar.

Bizim içimizden aynı kültürden çıkan insanları, milletvekili koltukları etkileyip bozmuyor ya..Kültürel yapımız böyle değil mi?

Acaba diyorum, aynı kültüre sahipsek, bizim oraya gittiğimizde onlar gibi olup, onlar gibi davranmayacağımız ne malum? Bizlerin onlardan daha vicdanlı, dürüst olduğumuzu gösterir bir ölçü var mı?

Arkadaşlarım bu görüşüme ne derler?

ozsivasli58
26.02.2012, 20:50
onun kazandığı para ************** zenğin'in parası züğürt'ün çenesini yorarmış.sizlerin seçtikleri ne yapıyor ona bakın.bir SİVAS'lı olarak yiğidin hakkını yiğide verelim.TÜRKİYE'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü.bu kadar nankör olmayalım.attığı gollerle az sevinmedik.o kadar hak etmeyen millet vekili varki geçmiştede vardı hakan şükür hak ediyor.

sivaslınet
02.03.2012, 19:43
AKP'nin her işi takiyye.. Maclis başkanlığınca, Şükür'ün meclisle değil 150 bin aylıkla ilgilenmesi etik karşılanmadığa halde, şimdi "beyefendi"den fırça yenilince etik bulundu.

Alperenlik58
03.03.2012, 01:31
Evet, Mecliste Hakan Şükür ve ondan daha alçak insanlar varsa, o'da yalnız Bdp'lilerdir.. Hemşerilerim sizce Hakan Şükür o Mecliste Ülkesine ve Milletine hizmet etmek için mi bulunuyor? Asla.. Gözü doymayan bir İnsanın Gaflete düşmemesi imkânsızdır..

ÖnceVatan_58
03.03.2012, 01:45
onun kazandığı para ************** zenğin'in parası züğürt'ün çenesini yorarmış.sizlerin seçtikleri ne yapıyor ona bakın.bir SİVAS'lı olarak yiğidin hakkını yiğide verelim.TÜRKİYE'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü.bu kadar nankör olmayalım.attığı gollerle az sevinmedik.o kadar hak etmeyen millet vekili varki geçmiştede vardı hakan şükür hak ediyor.

Bu nasıl yorum anlamadım! Önce sizi seviyeli olmaya davet ediyorum. Mevlananın bir sözü var "Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus seni isnan sansınlar" Bu söz sanırım bazı durumlarda çok işe yarıyor.