PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDİM ŞENER VE AHMET ŞIK TAHLİYE OLDU

NECMEDDİN ÖZBEK
12.03.2012, 18:17
Oda tv.davası sanıklarından nedim şener ahmet şık coşkun musluk ve sait çakır tahliye edildiler.

Kibrisli
12.03.2012, 18:38
Liberal Solcular unuturlar artık diğer gazetecileri içeride.... Darısı diğerlerinin başına...

ÖnceVatan_58
12.03.2012, 20:38
Demokrasi, adil yargı gün gelir herkes için lazım olabilir, ne oldum değil ne olacağım demek lazım.

NECMEDDİN ÖZBEK
12.03.2012, 23:36
Liberal Solcular unuturlar artık diğer gazetecileri içeride.... Darısı diğerlerinin başına...

sanmam tuz kokmaya başladı iftiralar ve iddalar birer birer çürüyor gerisi çorap söküğü gibi gelir gelirde adamların kaybolup giden yıllarının ve zedelenen itibarlarının iadesi nasıl sağlanır onu bilmiyorum.

aktassa
13.03.2012, 01:17
Şimdi benim anlamadığım, bunları içeri alan ve 375 gündür "suçları olmadığı halde!" içeride tutan mahkeme birden tahliye ediveriyor?
İçeride tutuklu yargılamayı yapan, daha 1 hafta öncesi aynı hakimlere demediğini bırakmayan tutuklular şimdi aynı heyeti, savcıyı, polisi tehdide başladılar bile.
Birde içerideki KCK'dan tutuklu öğrenci vs. falan var demişler. Onların da mücadelsini yapacağız demişler.
Bir bit yeniği var sanki bu işte. Birileri gene birşeyler yaptı..

Alibaba58
13.03.2012, 07:17
İşte ülkemin gerçekleri.

LaEdri
13.03.2012, 13:09
Anadolu her kış müthiş kara kışla boğuşur..Ancak ola ki İstanbul'a bir santim kar yağsın,tüm kameralar oraya çevirilir..
Bu da bunun gibi bir şey..
Haksız yere tutuklu bulunan,ömrünün yarısını tutuklu geçiren,sonra da "yahu siz suçsuzmuşsunuz" denilip bırakılan o kadar çok insan var ki..Yıllardır,kimse bunları görmüyordu..Ama gazeteci,subay vb tutuklanırsa kızılca kıyamet koparılıyor..Uzun tutukluluk süreleri kim olursa olsun yanlıştır..daha da yanlışı bu haksızlığa sadece kendi adamalrı maruz kalınca seslerini yükseltenler yapmaktadır..

Alibaba58
13.03.2012, 13:43
Valla nedense Hüseyin Üzmez gibi bir yaratık tahliye edildiği zaman aynı yorumlar yapılmıyor. Suçsuz insanların tahliye edilmesi birilerini rahatsız ediyor. Şu işe bakın.

sivaslınet
14.03.2012, 09:50
Bazı arkadaşlar "diğerlerine ses çıkartılmıyor" yazmışlar. Yorumları yanlış.
Demokrat bir insan, değil gazeteci, suçsuz kim tutuklanırsa tutuklansın karşıdır.

KAOS
14.03.2012, 10:03
"Bu da, Nedim. Senin adaşın. Lale Devri’nin yazarı... Duayen yalaka.
Düşün bu hususta. Sadrazamları yağla. Padişah efendimizi yala. “Halkın gerçekleri öğrenme hakkı” falan diye tutturma. Aklını başına topla.

Biat et...
Ol emre amade
Aksi halde...
Serv-i revanım
Gerisin geri Silivri’ye!

abircan
14.03.2012, 15:06
Şimdi benim anlamadığım, bunları içeri alan ve 375 gündür "suçları olmadığı halde!" içeride tutan mahkeme birden tahliye ediveriyor?
İçeride tutuklu yargılamayı yapan, daha 1 hafta öncesi aynı hakimlere demediğini bırakmayan tutuklular şimdi aynı heyeti, savcıyı, polisi tehdide başladılar bile.
Birde içerideki KCK'dan tutuklu öğrenci vs. falan var demişler. Onların da mücadelsini yapacağız demişler.
Bir bit yeniği var sanki bu işte. Birileri gene birşeyler yaptı..

kim olsa yapar o tehditleri,
dital olarak adama mail at içine doysa yükle sonrada suçlu yarat
sen olsan sende aynı konuşursun çünkü o suçu adama imal ettiler o da haklı olarak o suşu işleyen kimse savcı polis neyse onlarda sonuçta bir çete , nasıl ergenekon bir çeteyse buda bir çete