PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Maçı Galatasaray - Sivasspor

aktassa
20.03.2012, 23:49
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Şehrimizin ligdeki temsilcisi Sivassporu Galatasaray'ın kendi stadı Arena'da 1-0 malup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.
Çok fazla maç izleyen birisi olmadığımdan işin ayrıntılarını bilemiyorum. Maçın son 10-15 dakikasını izleyebildim. Galatasaray çok sık kendini ceza alanının içerisinde attılar. Hatta maçı sunan spikerler bile pes dediler. Bu kadar kolay penaltı da verilmez vb. yorumlarda bulundular.

Her zamanki gibi neredeyse bütün yayınlar yine Sivasın galibiyetini değil, Galatasarayın nasıl maçı kaybettiğini ve hakemin taraflı olup olmadığını tartışmaya başladılar bile.

Ben Sivassporu en içten dileklerimle tebrik ediyor, kupayı " tüm engellere rağmen" almalarını diliyorum..

Azizem_58_58
21.03.2012, 08:02
HAYatımda hiç maç izlemedim nefret ederdim ta ki sivasspor galatasaray maçını izleyene kadar :) ilk defa bi maçı bu kadar heyecanla izledim :) kalecimiz atilla harikaydı :D

NECMEDDİN ÖZBEK
21.03.2012, 11:08
HAYatımda hiç maç izlemedim nefret ederdim ta ki sivasspor galatasaray maçını izleyene kadar :) ilk defa bi maçı bu kadar heyecanla izledim :) kalecimiz atilla harikaydı :D

efferim azizem _58_58 desene artık bir maç koliğimiz daha oldu.:)

Azizem_58_58
21.03.2012, 11:25
he abi ya bundan sonra hiç bi sivas maçını kaçırmam :D

NECMEDDİN ÖZBEK
21.03.2012, 12:12
he abi ya bundan sonra hiç bi sivas maçını kaçırmam :D

sen en kısa zamanda sitedeki arkadaşımız kameray'la tanış o seni her maça götürür kendisi fanatik sivassporludur erkeklerden 100 kat daha fanatiktir.:)

Azizem_58_58
21.03.2012, 12:24
hadi ya söyleyeyim de götürsün :D

Arif Coşkun
21.03.2012, 13:14
İlk başlarda sıkıntılı geçsede maçı almasını bildik, tek maç olmasıda işin başka bir heyecanıydı. Sivassporumuzu yürekten kutluyor bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum.

Azizem_58_58
21.03.2012, 13:28
heytttttttt be arif abi :D

Salim58
21.03.2012, 14:14
Bileti KILIÇ kesti.

cin cona fena tokat attık.:)

Siyahnur
21.03.2012, 16:32
Aslan Sivas :)

_DuMaN_58
22.03.2012, 10:10
GS ilk yarı çok fena bastırdır ama yoruldular zaten, bizde iyi savunma yaptık. Trabzonda elendi. Bakalım karşımıza kim çıkacak..

Salim58
23.03.2012, 14:03
Rakibimiz Belli Oldu

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final kura çekimi Ataköy Olimpiyatevin'de yapıldı..

YARI FİNAL YOLU DA BELLİ OLDU

Sivasspor - Bursaspor eşleşmesinin galibiyle Eskişehirspor - Antalyaspor galibi yarı final oynayacak.

Boluspor - Karabükspor eşleşmesinin galibiyle Fenerbahçe - Kayserispor eşleşmesinin galibi yarı finalde karşılaşacak.

TARAFSIZ SAHADA OYNAYACAKLAR

Tek maçlık eleminasyon sisteminde ve tarafsız sahada oynanacak çeyrek final maçlarında normal sürenin berabere bitmesi durumunda 15'er dakikalık 2 devre uzatılacak. Burada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.

İşte çeyrek final eşleşmeleri...

SİVASSPOR-BURSASPOR

ESKİŞEHİRSPOR-ANTALYASPOR

KARABÜKSPOR-BOLUSPOR

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR

ÖnceVatan_58
23.03.2012, 23:45
FB'nin orada ne işi var? Oda elense tam olacakmış.:)
(fenerliler ne kızıyorsunuz) Sivasspor'a Bursaspor karşısında başarılar dilerim.

Salim58
28.03.2012, 13:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, 10, 11 ve 12 Nisan 2012'de Ankara 19 Mayıs Stadı ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumlarında oynanacak.

Tarafsız sahada tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak karşılaşmaların, oynanacağı gün ve saatler TFF tarafından daha sonra duyurulacak.

Müsabakalarının oynanacağı stadlardaki maç paylaşımı şöyle:

FB ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU

SİVASSPOR - BURSASPOR

ESKİŞEHİRSPOR - MP ANTALYASPOR

ANKARA 19 MAYIS STADI

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR

KARABÜKSPOR - BOLUSPOR

umitbsr58
31.03.2012, 13:50
İstanbul daki hemşerilerim
bi zahmet edinde Bursa maçına gelin artık
her deplasmanda hayal kırıklıgı yaşıyorum İstanbul'da
Bir zahmet buyrun gelin
Ulasım cok basit(!) artık bahane üretmeyin.