Orijinalini görmek için tıklayınız : Kınama...!!!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Dr. Ersin Arslan
göğüs cerrahisi uzmanı
30 yaşında
GAZİANTEP'TE BIÇAKLANDI!
85 yaşında ileri evre akciğer kanseri bir hastanın hayatını kaybetmesi üzerine! 17 yaşındaki hasta yakını tarafından BIÇAKLANDI, delik deşik edildi ve hayatını kaybetti..
Dr. Ersin Arslan... Hiç tanımadığım değerli hekim kardeşim... Hayatını birazcık daha uzatmak istediğin 85 yaşında kanserli bir hastayı, ameliyatta hayatta tutamadığın için onun insanlıktan nasibini almamış vahşi, barbar tohumu tarafından KATLEDİLDİN... Mekanın hakettiğin cennet olsun... Huzur içinde uyu....
idam cezası geri gelmeli.
BekirBayrak
18.04.2012, 13:15
Hangi akla hizmet ederler anlamış deilim.
Bencede idam cezası geri gelmeli...
Arif Coşkun
18.04.2012, 13:34
Ne kadar yozlaştı herşey. Ne sevgi kaldı ne hoşgörü nede saygı. Hep linç kültürü saldırganlık barbarlık düşüncesi hakim beyinlerde.
Öğretmene dayak, doktora dayak avukata dayak. Bu ne mantık bu ne anlayış hiç gelişmezmi bu beyinler. Ne olacak nasıl düzelecek bu cehalet. Bu tür olayların hafifleten nedeni olamaz en ağır cezalar neyse verilmeli.
Alibaba58
18.04.2012, 14:05
Psikolojisi bozuk bir toplum yetişiyor. Televizyonda haberleri izle hergün şiddet haberleri.
Ölen doktorun ailesine Allah sabırlar versin. Büyüt, okut bu günlere getir. Sonra dengesiz, kişiliksiz, cahil bir mahlukat onu yok etsin.
izmirliyigido
18.04.2012, 14:06
Bir ülkede adaletin hakim olması için adil yargılama, acil hüküm gerekmektedir. Bu tür eylemlerin cezaı olmalı ve cezası da en ağır şekilde acil yerine getirilmeli ki, eline silah alan, satır alan, bıçak alan aklı sıra adaleti temin etmeye çalışmasın.
Yazık, bu ülkede adalet yok ki. İnsanlar haklı da olsa, haksız da olsa adaleti kendileri sağlamaya çalışıyorlar. Yazık olmuş gencecik doktora. Şiddetle kınıyor, rahmet diliyorum.
Dr. Ersin Arslan'a Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim.
Bir doktorun yetişmesi kolay değil belkide o katilin yaşından fazla eğitim yaptı buralara geldi,Tüm doktorlarımız hastalarına gerekli tedeviyi uyguluyor ellerinden geleni yapıyorlar.Dedemin eceli yetmiş elinizden geleni yaptınız diye teşekkür edeceğine can almak caniliktir..
Kibrisli
18.04.2012, 14:20
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 76_n.jpg
Bu manzarayı bir daha görmemek için yarın tüm sağlık çalışanları bütün sağlık sendikalarının çağrısı ile iş bırakıyorlar...
mansur58
18.04.2012, 14:52
Allah korkusundan yoksun vicdan ve merhamet ölçülerinden uzaklaşmış bir toplumun trajik görüntüleri bunlar. Böylesine insan hayatına kastedenleri Allah ıslah etsin akıl fikir versin.
Allah rahmet eylesin..
Ne hayallerle,ne dualarla doktor oldu kim bilir..
Yapmak ömür boyu,yıkmak bir saniye..Umarım en ağır ceza ile cezalandırılır..Polat abisi hergün onlarca kişiyi gözünü kırpmadan öldürüyordu.Onu örnek almıştır şeref yoksunu..İş bırakma tepkisi de yerinde ama çözüm değil.Medeni şekilde düşünme yeteneğini,soğukkanlı davranışlar sergilemeyi hiç öğrenemedik toplum olarak..Eğitime bu kadar az önem verilen bir ülkede,öze değil şekle önem verilen bir ülkede böyle kafssız büyükbaşların varlığı hep olacaktır..
_DuMaN_58
18.04.2012, 17:08
Bizim hastanede elini kolunu sallayan istediği gibi giriyor acile. Üstünde bomba olsa kimsenin haberi olmayacak, ortalıkta patlatsa onlarca insanımız ölür. Ha üstünde bomba olanlar gelmedi şuana kadar ama silahı ve bıçağı olanlar geldi. Beni tehdit edenlerde oldu. İsteseler çekip vurabilirler yada bıçağı saplayabilirler. Acilde çalışan doktor arkadaşlarımızdan bıçaklananlar oldu, tehditler ise hiç bitmiyor.
Çözüm nedir? Öncelikle EĞİTİM. Diğer bir çözüm Hastanelere girişte güvenlik önemleri alınmalı. Dikkat ederseniz "hastanelere girişte" diyorum. Hastaneye girdikten sonra bir anlamı kalmıyor zaten. X-ray tarayıcılar olabilir girişte, polis aktif olarak şahısları denetleyebilir. Bakalım bekleyip göreceğiz. Şuana kadar herhangi bir önlem alınmadı. Belki bir sağlık personelimiz öldürülür, o zaman akılları başlarına gelir ve önlem alırlar Yetkili Kişiler..
sivaslınet
18.04.2012, 17:41
Düzenler değiştirilip islah edilmedikçe sürekli cani yetiştirecek, bizim yakınmalarımız hiç bitmeyecektir.
Yanıbaştaki bataklık kurutulmadıkça sivrisineklerle mücadele sonuca götürmez.
Doktorun toprağı bol olsun. Rahmet dilerim.
amazon10
18.04.2012, 17:48
ALLAH RAHMET EYLESİN. NE BÜYÜK ACI..:(
İNŞALLAH YAŞI TUTMUYOR DİYE HAK ETTİĞİ CEZANIN ALTINDA BİR CEZA VERMEZLER...
ÖnceVatan_58
19.04.2012, 00:04
Bizim hastanede elini kolunu sallayan istediği gibi giriyor acile. Üstünde bomba olsa kimsenin haberi olmayacak, ortalıkta patlatsa onlarca insanımız ölür. Ha üstünde bomba olanlar gelmedi şuana kadar ama silahı ve bıçağı olanlar geldi. Beni tehdit edenlerde oldu. İsteseler çekip vurabilirler yada bıçağı saplayabilirler. Acilde çalışan doktor arkadaşlarımızdan bıçaklananlar oldu, tehditler ise hiç bitmiyor.
Çözüm nedir? Öncelikle EĞİTİM. Diğer bir çözüm Hastanelere girişte güvenlik önemleri alınmalı. Dikkat ederseniz "hastanelere girişte" diyorum. Hastaneye girdikten sonra bir anlamı kalmıyor zaten. X-ray tarayıcılar olabilir girişte, polis aktif olarak şahısları denetleyebilir. Bakalım bekleyip göreceğiz. Şuana kadar herhangi bir önlem alınmadı. Belki bir sağlık personelimiz öldürülür, o zaman akılları başlarına gelir ve önlem alırlar Yetkili Kişiler..
Kesinlikle güzel bir konuya değinmiş arkadaşımız.İlla cana gelecekki ondan sonra önmel alınsın. Güvenlik konusunda hastaneler çok denetimsiz ve elini kolunu sallayan rahatlıkla girebiliyor.
Buna neden olan en büyük etken cahillik, gelişmemişlik. O çocuğu o düşünceye iten nedenler nedir? Hangi neden onu böyle canavarlaştırmıştır?
Elbetteki başta çevresi aile içi ve eğitim noksanlığı. Toplum cinnet geçiriyor, artık kimseyede birşey denmiyor, sokakta 10 yaşında bir çocuğa dahi birşey diyemiyorsun. Eskiden gençler siyasi bir ideolojileri vardı düşünceleri o yöndeydi, Mahalle gençleri işsiz, sapsız bir araya gelip esrar, eroin ne ararsan artık karı, kız peşinde koşmak, reislik, çete liderliği için yarışıyorlar.
Her zamanki gibi yine olan ölene oluyor. Kederli aileye başsağlığı diler böyle olayların bir daha yaşanmamasını ümit eder, yetkililer bu konuda acilen ciddi önlemler alırlar inşallah.
Kardelencicegi
19.04.2012, 00:25
Bir doktor bir insan kolay mi yetisiyor.?
Toplum & Insanlik olarak nereye gidiyoruz.
Hayatini Kaybeden Doktor beye Allahtan rahmet
Kederli aileye başsağlığı diliyorum diliyorum.
Kinamak yetmez idam cezasi verilmeli bunu yapan insana..
*AHISKALI*
19.04.2012, 00:43
Öncelikle ölen doktor kardeşimize Allahtan rahmet yakınlarına başşağlığı dilerim...Şimdi burada çuvaldızı elimize alıp iyice bir batırmamız lazım kendimize...Yıllardır eğitimde olsun, sağlıkta olsun hukuk alanında ... olsun birçok şeyi sadece kağıt üzerinde eksiksiz gösterme derdinde olmadık mı? Aman resmiyette, kağıtta birşey eksik olmasın da gerçek hayatta ne olursa olsun mantığıyla hareket etmedik mi? A ya da B partisi yıllardır hepsi de kendi öğretmenine, doktoruna, avukatına hep uzak olmadı mı? Çoğu kez onları düşmanca görmedi mi? Onların gerçek yaşamdaki çalışma koşullarına, yaşadıkları şartlara hep seyirci kalmadı mı? Sen bunları yapar gerçekleri, dışarda neler olup bittiğini görmezsen; herşeyi sadece kağıt üzerinde güllük gülistanlık göstermeye çalışırsan bu vatanın fidan gibi doktorlarına, öğretmenlerine daha çoookkk kıyarsın!!!
NECMEDDİN ÖZBEK
19.04.2012, 10:51
köpekler bile kendini iyileştiren eli ısırmaz
ama bu ülkede doktorlar öldürülüyor
ALLAH ailesine ve tıp camiasına sabır bu değerli doktor kardeşimizede rahmet ve cennet nasip etsin
Bakın, alışveriş merkezlerine bile aranmadan, dedektörden geçmeden giremiyorsunuz?
Hastaneye nasıl girebiliniyor..
Milyonlar verilip güvenlik ihaleleri yapılıyor, tonlarca adam çalışıyor...
Bir bakan milletveikine yumurta attı diye o güvenlik görevlileri öğrencilerin ağzına .ıçııyor..
Şu an bizim üniversitede öğrenciler içeri girmesin diye kapıda yapmadıklarını bırakmıyorlar..
Bu bir zihniyettir. Hekime verilen değerdir...
BDP'li vekil doktor dövdü
Bugün, Van'dan gelen haber doktorların 'vekil'den ve 'asil'den sürekli dayak yediğini gösterdi.
BDP milletvekili Özdal Üçer, Oğuz Eroğlu isimli doktora saldırdı.
SALDIRGAN VEKİLİ GÜÇLÜKLE ENGELLEDİLER
BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, kaza yapan eşi ve oğlunun getirildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Milletvekili Üçer'i, çevredekiler güçlükle engelledi.
Milletvekili Özdal Üçer'in eşi Emine bugün öğle saatlerinde yönetimindeki otomobille Van'ın Gürpınar İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada yaralanın Emine Üçer ve oğlu 11 yaşındaki Aram Dildar Üçer, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi.
Van kent merkezinde parti çalışmaları sırasında kazayı öğrenen BDP Milletvekili Özdal Üçer hemen hastaneye geldi. Acil Servis'te tedaviye alınan eşi ve oğlunu görünce iddiaya göre bağırıp çağıran Özdal Üçer, kendisine kim olduğunu soran görevli Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Ortalık bir anda karışırken, servisteki sağlık görevlileri milletvekili Özdal Üçer'i güçlükle engelledi.
HAKARETLER YAĞDIRDI
Öfkesi bir türlü yatışmayan BDP Milletvekili Özdal Üçer, başhekimle de tartışırken iddiaya göre hakaretler yağdırdı. Olayı öğrenen Van Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'la birlikte hastaneye geldi.
AÇIKLAMA YAPACAKMIŞ!
Eşi Emine ve oğlu Aram Dildar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Milletvekili Özdal Üçer'in olayla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.
İLK TEPKİ SAĞLIK BAKANI AKDAĞ'DAN
BDP'li vekilin doktora saldırmasına tepki gösteren Sağlık Bakanı Recep Akdağ "Bir ülkede milletvekili doktor dövüyorsa, şiddetle mücadele ne kadar mümkün olur" dedi.
Akdağ, doktorların BDP'li vekil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Van Cumhuriyet Başsavcılığı, BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Oğuz Eroğlu'nu darp etmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılıktan alınan bilgilere göre, olayın duyulması üzerine milletvekili Üçer hakkında soruşturma dosyasının açıldığı belirtildi. Üçer milletvekili olduğu için dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanacak fezleke, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sevk edilmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderilecek.
sivaslınet
24.04.2012, 21:23
Doktorlara yönelik şiddet tartışılırken iki saldırı haberi de İzmir’den geldi. Hasta yakınları tarafından darp edilen ve bıçak çekilen iki doktor ölümden döndü.
Devamı ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
bilgin_58
25.04.2012, 08:36
Bir insanda Allah korkusu olacak,
İnsanlıktan nasibini almış olacak,
Genelde iyi niyetli hekimlerimize yapılan bu insanlık dışı, canice, yapılan bu hareketi içimdeki tüm nefretimle kınıyor, o caniye verilebilecek cezanın en üst sınırının verilmesini isterim, canımızı emanet ettiğimiz, en ufak başımız dişimiz ağrıdığında hekimleri sığınacak bir liman olarak gören biz insanlar ne kadar da nankörleştik. yuh diyorum başkada bişey söylemiyorum
Ayrıca Kaos hocama her nekadar bazan fikirlerimiz çatışsada bu duyarlığından dolayı teşekkür ediyorum, Saol hocam
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.