PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bankalarda Sıkıntılı Duruma Maruz Kalan Arkadaşlara

aktassa
23.09.2012, 01:07
Sevgili Dostlar.
Hepimizin bankalarla artık haşır neşir olduğu dönemlerdeyiz.
Bundan 5-10 sene öncesine kadar sizlere neredeyse yalvaran bankalar şimdi ilginç bir tavır sergilemekteler maalesef.
Hem kredi kartlarını kullanırız, hemde kredi kartı aidatı alırlar.
Hem hesabımızı taşırız, benim paramdan para kazanırlar, ama utanmadan hesap işletim ücreti alırlar.
Aylarca bankasında benim paramı işlettiğini görmezden gelirken 50TL'lik bir havaleden 5 liraya kadar para alırlar. Ama hep haklıdır banka.

Geçtiğimiz günlerde aylardır hesaplarında işlettikleri paramı çekmeye gittiğimde benim hakkım olan, şahsıma ait olan parayı veremeyeceklerini söylediler. Onlara göre yüklü meblağ çekiyormuşum. ( 15000TL-On Beş Bin)
Bankanın en fazla 2000TLsini verebileceğini söyledi. Velhasıl beni beklettiler. Müşteri temsilcisini aradım. Bir tek beni dövmediği kaldı. Neymiş? Benim onlara durumu en az 2-3 gün önceden bildirmem gerekiyormuş. YAsal olarak kanıtlayabilirmisiniz soruma ise, paranızı alamazsınız beyefendi olup yüzüme kapanan telefon oldu.
Bu noktada araya Türkiye Bankalar Birliği, Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti girdi. Siz şikayetinizi yazıyorsunuz, onlar da sizin adınıza bankanın ümüğünü sıkıyorlar. Bu nedenle böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda TBB'ye başvuruda bulunacağınız şikayet formunu buradan paylaşmayı uygun gördüm.
İnşallah gerek kalmaz ama lazım olursa da işinizi görür diyerek paylaşımımı yapıyorum...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]