Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldırım Yeniden Seçildi
Sivaslilar.Net
12.05.2013, 14:31
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına, Osman Yıldırım 4'üncü kez seçildi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda yönetim kurulu belirleme seçimleri bugün yapıldı. Geçen hafta 4 bin 200 meslek grubu üyesinin katılımıyla yapılan seçimlerde Ticaret ve Sanayi Odası meclisine girmeye hak kazanan 59 üye, yönetimi belirlemek için tekrar sandık başına gitti. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na mevcut Başkan Osman Yıldırım ile işadamı Zeki Bulut aday oldu. İki liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Osman Yıldırım 59 oydan 33'ünü alarak yeniden STSO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Diğer aday Zeki Bulut 25 oy alırken, 1 oy ise geçersiz sayıldı.
4'üncü kez STSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Osman Yıldırım, üyelere teşekkür ederek, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Başkan Yıldırım, "STSO olarak tüccar ve sanayicimizi bugüne kadar iyi temsil ettiğimize inanıyorum. Sivas'a ve mensuplarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere destek veren tüm mensuplarımıza teşekkür ederim" diye konuştu
helal olsun sevmem ama takdir ediyorum odasında yönetiminde arkasından küfür edenler
yüzüne karşı adeta yapmadıkları ** kalmıyor.
başkan tobb etüyü bitir artık bu 3. dönemin söz verdikden sonra
aozdemir
14.05.2013, 14:47
çok antipatik, hiç güven vermeyen bir kişi.
_DuMaN_58
15.05.2013, 09:50
Sivas'a faydaları büyük olur inşallah hayırlı olsun.
ELLİSEKİZ
17.05.2013, 20:27
Bence hayır olmadı....
Adam belediye bazı yerleri bana peşkeş çekmedi diye '' bundan sonra yatırımlarımızı başka illere düşüneceğiz '' diyor.
Sivas'a ne faydası oldu bu zamana kadar.HEP KENDİNE ÇALIŞTI.
Osman Yıldırım hakkında üretilen dedikodulardan artık tiksinti geldi. Bakın arkadaşlar, eğer elinde somut bir belge, olay vs olan varsa çıksın birebir anlatsın. Ama belgeye, bilgiye dayanmayan dedikodu mahiyetinde laflar edecekseniz, bi susun artık! Bıkkınlık verdiniz!
Bence hayır olmadı....
Adam belediye bazı yerleri bana peşkeş çekmedi diye '' bundan sonra yatırımlarımızı başka illere düşüneceğiz '' diyor.
Sivas'a ne faydası oldu bu zamana kadar.HEP KENDİNE ÇALIŞTI.
İmar Revizyon planı zımbırsısı yüzünden sivasa ne avm ne otel ne doğru dürüst konut projelerine onay veriliyor çağrı merkezi 1000 kişi istihdam sağlayacak Doğan paşa zorla izin verdi sonrada ben izin vermesem yapılmazdı diyor sivas'a insanlar bayıla bayıla yatırım yapmıyor zorla oluyor bazı şeyler o yatırımcınında önünü açmak lazım osman yıldırım AVM yi tokata yapıyor Tokat belediyesi peşkeş mi çekmiş oldu bu adama yer gösterince helal olsun tokata kaptanlar inş artık kaçtı oraya sap gibi kalırsın öyle sivas başında böyle zihniyet olursa
Eğer TOBB Ünv gelirse Osman Yıldırımın tek başına gayreti ve başarısı olacak helal olsun Osman Yıldırım aldırma sen örümcek kafalara sayende sivasa ilk kez eğriköprü adam akıllı konut projesi üretildi kalite adamsın ama şu yatırımları tokata kaydırma sabret 10 ay sonra Doğan Ürgüpten kurtuluyoruz Otel Avm Plaza en çok bizim ihtiyacımız var.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bak Tokat belediyesinin Osman Yıldırıma peşkeş çektiği AVM merkezi bakın bakında utanın sivas'a imar izni vermeyen Doğan başkanınızın marifetine.
ELLİSEKİZ
21.05.2013, 18:11
Sayın Kayapa ...
Sen bir ilin TSO başkanısın, sırf belediye ile ters düştüğün için Tokat'a kaçıyorsan kocaman bir ayıptır bu. Ne belediye babamın oğlu ne O.Yıldırım düşmanım, ben öz be öz Sivas'lıyım kanıma dokunuyor.Ve memleketimi seviyorum sözü az gelir.BEN BU MEMLEKETE AŞIĞIM.Yurdun dört bir yanından hatta haritada yerini bulmakta zorlanacağım ülkelere Sivas'tan hizmet ediyorum.En basiti fazla uzağa değil Kayseri'ye gitsem Sivas'takinden daha rahat edrim .Hem iş potansiyelim daha artar hem vizyonum. Ama dedimya ben Sivas'ın çocuğuyum AŞIĞIM bu memlekete herşey çıkar değil. MEMLEKET SEVGİSİ ÇEVRE İLLERE GÖTÜRMEKLE DEĞİL, ÇEVRE İLLERDEN SİVAS'A GETİRMEKLE OLUR. Örümcek kafa sözünede gelince herkes kendinde olanı satar SAYGIDEĞER ARKADAŞIM. İnmem seviyene...Saygılarımla...
Sayın Kayapa ...
Sen bir ilin TSO başkanısın, sırf belediye ile ters düştüğün için Tokat'a kaçıyorsan kocaman bir ayıptır bu. Ne belediye babamın oğlu ne O.Yıldırım düşmanım, ben öz be öz Sivas'lıyım kanıma dokunuyor.Ve memleketimi seviyorum sözü az gelir.BEN BU MEMLEKETE AŞIĞIM.Yurdun dört bir yanından hatta haritada yerini bulmakta zorlanacağım ülkelere Sivas'tan hizmet ediyorum.En basiti fazla uzağa değil Kayseri'ye gitsem Sivas'takinden daha rahat edrim .Hem iş potansiyelim daha artar hem vizyonum. Ama dedimya ben Sivas'ın çocuğuyum AŞIĞIM bu memlekete herşey çıkar değil. MEMLEKET SEVGİSİ ÇEVRE İLLERE GÖTÜRMEKLE DEĞİL, ÇEVRE İLLERDEN SİVAS'A GETİRMEKLE OLUR. Örümcek kafa sözünede gelince herkes kendinde olanı satar SAYGIDEĞER ARKADAŞIM. İnmem seviyene...Saygılarımla...
Seviyeme inmediğin için öncelikle teşekkür ederim.bende bu memlekete aşığım ama herkesin bizimle aynı düşüncede olmasını bekleyemeyiz bazıları profesyonelce bakıyor parası var değerlendirecek sivasta imar izni vermiyorlar gidiyor Tokat'a Kayseriye yapıyor başka şehirler yatırımcıyı el üstünde tutarken sivasta adamlarla ilgilenen yok bakın Koç grup sivas'a 5 yıldızlı otel yapmak için bir seneyi aşkındır "parasıyla " belediyeden yer tahsisi için bekliyor ama başkanımız saolsun adamlara yer göstermiş değil ee bu adam ne yapsın gider başka şehire yapar aynı şehilde Kaptan inşaat sivasın göz bebegi yatırımları Tokata kaydırdı oda imar izni alamadı sivasta son 4 yılda imar revizyon planı yüzünden İnşaat sektörü kan ağlıyor.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.