Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler > Sizce Apartmanda Oturmanın En Sinir Edici Yanları Nelerdir?
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce Apartmanda Oturmanın En Sinir Edici Yanları Nelerdir?
Apartmanda oturmuyorum 1 12,50%
Çocuklarını gece geç saatlere kadar uyutmayıp evde harp varmış gibi tepinmesine izin verenler 3 37,50%
Mahallenin muhtarı gibi her şeyden haberi olan cazgır teyzeler 0 0%
3-4 kat aşağıdan iletişim kurmaya çalışan geveze hanımlar 0 0%
Kapılarının önlerini terlik sergisi haline getirenler 0 0%
Balkonda sigarasını sallaya sallaya içip küllük olarak alt katların balkonlarını kullananlar 0 0%
Şikayet edip edip aynı şeyi kendisi yapanlar 0 0%
Balkonlardan pencerelerden röntgencilik yapanlar 0 0%
Gece 12`den sonra evini disco sananlar 0 0%
Cep telefonunla konuşurken hususi balkona çıkarak devlet sorunu çözer gibi bağıranlar 0 0%
3 günlük çöplerini kapının önüne çıkaranlar 0 0%
Apartman sorunlarının konuşulacağı toplantılara aidat verileceğini sanıp hiç bir zaman katılmayanlar 0 0%
Gece geç saatlere kadar süren adamda kafa bırakmayan tamirat işleri 2 25,00%
Kurutma amaçlı asılan çarşaf vb. eşyaların balkonunuzu istila etmesi 0 0%
Sözde güneşi engellemek için koyduğunuz şemsiyenin üzerinin yemek atıklarıyla dolması 0 0%
Çocukların kapı gıcırtılarını melodi haline getirmesi 0 0%
Apartmanda asansörün olmaması 2 25,00%
Katılımcı sayısı: 8.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:30.