![]() |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209221][B][COLOR="Navy"]Ferhat aşkı için dağları delmiş,
Mecnunu sorarsan deliye dönmüş; Eğer ben seni anlıyamışsam, Ya dağları delenin yok,yada olanın deli... [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sairlik erkege has mi Bayanlarda siir yazamaz mi Askin her türü var Platonigi olamaz mi Ferhat ve Mecnun`dan bahsedersin Öyle yürekler bu zamanda kimde dersin Sen Ask`a dair ne yaptin söylermisin Daglari delip, deli mi oldunda sair`im dersin?!?[/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209322][B]Beklettimse özür dilerim işte geldim,
Ne uyudum ne uyku sersemiyim, Forumla işim olmaz sanatım konuşsun, Zira o konuştukça başkaları sussun!:) Centillmenlik hususuna takıldın kaldın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i olarak ben onları çoktaaan aştım, Ne deliyim ben nede divane, Daha çoook yorulursun bana cevap vere vere... :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Anlamamki sana yazdigimi nerden duyarsin Hemen gelir cevap yazarsin Inlerin mi var cinlerinmi Yoksa ilham perilerinmi Centilmenlige takilmam, kafani yorma Yoruldugumu bilmem, hic bosuna sorma Ben susarsam atisacak kimse bulamazsin Sonra Sweet nerelerde diye cok ararsin..... [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=mermer yusuf;209276]vermene gerek yok cesaret
başlarız evelallah şiire iki satırdan bahsediyorsun satırı oluşturamıyorsun:D:D:D saygılar abla.[/QUOTE] [B]Görüyorum ki sana gerek yok Cünkü bu satirlari yazmakla cesaret cok :D :D hic uyduramamissin, bilesin :D olmamis gardasim, gözümüz bunlara tok[/B] |
[QUOTE=akrep52;209267]işte geldim burdayım
aşıklıkta ustayım sen anca benim dişimin kovunu doldurmassın ama centilmenlik olsunsonuçta bayansın saygısızlık algılayan lütfen beni uyarsın[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hic bosa ugrasma, istesende doldurmam disini Herkes bayan diye centilmenlik taslar, bilirler isini Bana karsi oldugun gibi görün, Göründügün gibi ol Hic merak etme alirsin benden cevabini bol bol :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B]Sivas`lidir her damla kani
Gözler herkesi, her ani Bilgilidir her konuda, sevilir tabi Albina58dir bizim Hakan abi :D[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209328][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Anlamamki sana yazdigimi nerden duyarsin
Hemen gelir cevap yazarsin Inlerin mi var cinlerinmi Yoksa ilham perilerinmi Centilmenlige takilmam, kafani yorma Yoruldugumu bilmem, hic bosuna sorma Ben susarsam atisacak kimse bulamazsin Sonra Sweet nerelerde diye cok ararsin..... [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] Sen susma yoksa bu kelamlar askıda kalır, Hoş sussanda aşık Sweet gider bir başkası gelir, [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]iyim ben şairlik kanımda var, Benim kimliğimde aşıklar diyarı [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı yazar! :D :D [/B] |
[QUOTE=albina58;209333]O kadar eyi laf duydu
Gözleri yaş doldu Hep memleketi için konuşdu En sonunda albina dokuzuncu köydende kovuldu[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]birazda bizim icin konus bizi niye sürersin yokus Biz seni kovmayiz korkun olmasin Sende döktür suraya icinde kalmasin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209334][B]
Sen susma yoksa bu kelamlar askıda kalır, Hoş sussanda aşık Sweet gider bir başkası gelir, [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]iyim ben şairlik kanımda var, Benim kimliğimde aşıklar diyarı [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı yazar! :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Askida birakmam kelamimi Herkese iletirim selamimi Bu firsati bidaha bulamam Burayi kimseye birakamam [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209337][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Askida birakmam kelamimi
Herkese iletirim selamimi Bu firsati bidaha bulamam Burayi kimseye birakamam [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Fırsatı kaçırma ama acele etme yavaş ol ağır, Zirveye ulaşmak kolay değil biraz zaman alır, İki satır yazdım diye havalara girme sakın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i senin havanı alır! :) :) [/B] |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209338][B]Fırsatı kaçırma ama acele etme yavaş ol ağır,
Zirveye ulaşmak kolay değil biraz zaman alır, İki satır yazdım diye havalara girme sakın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i senin havanı alır! :) :) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sizlere yetisemem bilirim Kendimce biseyleri denerim Biraz ondan biraz sundan Baksana düstün formundan :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:33. |