![]() |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
BÜTÜN sivaslı hemşerilerimin kandilini kutluyorum
|
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
eyvallah bilal abi seninde kandilin mübarek olsun
yaş 43 mesajlar 43 güzel olmş:) |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;246118]eyvallah bilal abi seninde kandilin mübarek olsun
yaş 43 mesajlar 43 güzel olmş:)[/QUOTE] sağol koçum kardeşlerimi tanıyormusun serkan |
yok abi görsem tanırım kesin.alibabadaysa sorun yok
|
[QUOTE=serrrkan;246120]yok abi görsem tanırım kesin.alibabadaysa sorun yok[/QUOTE]
aynı mah büdünüz culuklardan sonra almanyaya ğötürdü babası |
[QUOTE=serrrkan;246120]yok abi görsem tanırım kesin.alibabadaysa sorun yok[/QUOTE]
ğürsüngilin aliyi tanıyormusun ben onun oluyum |
[QUOTE=bilalfındık;246114]AĞAM KANDİLİN MUBAREK OLSUN
:D[/QUOTE] Bilalim ben anlamadım sizin köylüler siteye neden bu kadar kayıtsız.Ben daha fazla katılım olur eski arkadaşları burda buluruz diyordum ama.?Senden başka kimse yok. |
[QUOTE=adislibekir;246529]Bilalim ben anlamadım sizin köylüler siteye neden bu kadar kayıtsız.Ben daha fazla katılım olur eski arkadaşları burda buluruz diyordum ama.?Senden başka kimse yok.[/QUOTE]
reis bende şok oldum sitede bir sürü insan ismivar herkese yazıyom ben bi serkan cevap verdi çok kayıtsız duyarsız çoğu kapalı |
Bilalim iyi ya ikimiz girelim bu siteye belki bizi tanıyanlar katılır M.Ali yi davet ediyorum şahsım olarak.Görüşürüz benim vefalı mert arkadaşım Bilal.
|
söylerim inşallah kanunsuz bekir abi :)
evlernde internet var zaten haber uçurayım koonuşursunuz sevaba gireriz:)eski dostları buluşturalım dmi |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35. |