![]() |
--->: AKP İslâmcı değildir!
[QUOTE=seva;249376]islam da idam yok birkerem.ç...
peygamber efendimiz ellerine geçirdikleri savaşdaykene olsun normalde dinsizlere verdiği ceza neydi biliyomusun.... 10 kişiye okuma yazmayı öğretmeleriydi ceza olarak bunu veriyordu...bizim dinimiz hoşgörü dinidir...[/QUOTE] ne diyorsun sen ya Osmanli da niye Idam vardi ozaman? Bugun Iran da niye idam var? |
[QUOTE=Kadir58;249377]ne diyorsun sen ya
Osmanli da niye Idam vardi ozaman? Bugun Iran da niye idam var?[/QUOTE] olabilir vardı tamam ama ben karşıyım idama müebbet hapis olacak böylesi kişilere ceza hayvan gibi davranacaklar o insanlarada o kadar. |
[QUOTE=seva;249378]olabilir vardı tamam ama ben karşıyım idama müebbet hapis olacak böylesi kişilere ceza hayvan gibi davranacaklar o insanlarada o kadar.[/QUOTE]
Ölüm cezasida bir yönden iyi, ama bos yere adami besliyoruz. Onu da dusun. Ayi gibi birde, doymak ta bilmez. Okadar cok para harcamaya yazik. |
siyaset yapacak baska yer kalmadi demi arkadaslar?
kadir gardas peki mhp,genc parti,chp vs daha mi iyi dahami müslüman dua ette ülkemiz müslüman insanlarin elinde tayip ve abdullah gibi... deniz baykal ve cem uzan vs gibi degiller |
[QUOTE=Kadir58;249379]Ölüm cezasida bir yönden iyi, ama bos yere adami besliyoruz. Onu da dusun.
Ayi gibi birde, doymak ta bilmez. Okadar cok para harcamaya yazik.[/QUOTE] can almak bizlere değil AALAHA MAHSUSTUR...BİZ KİMİZ Kİ ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALACAK KADAR.. |
[QUOTE=musa18;249381]siyaset yapacak baska yer kalmadi demi arkadaslar?
kadir gardas peki mhp,genc parti,chp vs daha mi iyi dahami müslüman dua ette ülkemiz müslüman insanlarin elinde tayip ve abdullah gibi... deniz baykal ve cem uzan vs gibi degiller[/QUOTE] Cok muslumanlar canim, cok. Zaten böyle diye diye bunlari basa getirmediler mi Kardesim, ne muslumanliklarini gordum bunlarin. LAFTA degil, ICRAATDA???????? |
[QUOTE=seva;249384]can almak bizlere değil AALAHA MAHSUSTUR...BİZ KİMİZ Kİ ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALACAK KADAR..[/QUOTE]
Valla tuhaf yorum yapiyorsun. Düsman senin evine gelince, ozaman hic birsey yapma, teslim ol. ALLAH ALLAH Simdi Mehmetcik pkk ya karsi mücadele etmesine de mi karsisin? |
[QUOTE=Kadir58;249386]Valla tuhaf yorum yapiyorsun.
Düsman senin evine gelince, ozaman hic birsey yapma, teslim ol. ALLAH ALLAH Simdi Mehmetcik pkk ya karsi mücadele etmesine de mi karsisin?[/QUOTE] canım biz öle savaşda öldürmeyek demiyorum peygamber efendimizin dönemindede savaşlar olmuş bedir uhud falan efendimiz de öldürmüş ama ben durduk yere adam öldürmeyi diyorum.. |
[QUOTE=seva;249389]canım biz öle savaşda öldürmeyek demiyorum peygamber efendimizin dönemindede savaşlar olmuş bedir uhud falan efendimiz de öldürmüş ama ben durduk yere adam öldürmeyi diyorum..[/QUOTE]
Biz apo yu durduk yerde mi asacaktik? Bilmiyorum farkindamisin, ama biraz ters yorum yapiyorsun :) Gec oldu, ondan galiba. 30000 bin insanin canina sebep olan bir kisinin cezasi ölüm olmaliydi. |
[QUOTE=Kadir58;249390]Biz apo yu durduk yerde mi asacaktik?
Bilmiyorum farkindamisin, ama biraz ters yorum yapiyorsun :) Gec oldu, ondan galiba. 30000 bin insanin canina sebep olan bir kisinin cezasi ölüm olmaliydi.[/QUOTE] yok ya da aman apoyu asınca elimize ne geçecek yaniii allah onun cezasını gani gani verir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:30. |