Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Türk Birliği Kurulmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22050)

doğan bulut 20.11.2009 22:45

Cevap: Türk Birliği Kurulmalı mı?

[QUOTE=goramaz;483342]el uzatıyorsa yine o beğenmediğiniz Tayyip erdoğan sahip çıkıyor..

insanların karaladığı deniz feneri yardım ediyordu,islami yardım kuruluşları yardım ediyordu[/QUOTE]

nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo

LaEdri 20.11.2009 22:46

Sen de provoke edilenleri oynarsın Dilsad.:);)

goramaz 20.11.2009 22:48

[QUOTE=Dilsad Hatun;483350]Amenna biliyorum zaten , neyi kime aciklamaya calisiyorsun .
Gelmissin ortami gerecek bir yorum yapiyorsun sonra siz devam edin ..Oh ne ala Memleket

Vesselam .Allah'a emanet.[/QUOTE]

emredici üslupla konuşmadığı zaman tartışmaya devam....

neyi kime anlatmaya çalışıyorum ki..

Cley 20.11.2009 22:49

[QUOTE=Dilsad Hatun;483351]Provakatorluk'le Sinan Cetinin filminde rol alirsin abi :D[/QUOTE]

[B]Provakasyon değilki. Yazdıklarınızdan anlaşılan bu. Türk olsun çamurdan olsun...[/B]

goramaz 20.11.2009 22:53

[QUOTE=doğan bulut;483352]nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo[/QUOTE]

valla abi ne derseniz deyin... biz çaresiz beş kuruşsuz kaldığımız zaman son çare öğrencilerimiz için deniz fenerine mail attık zamanın birinde.. bir gün geçmeden bize geri döndüler...bu sadece şahit olduklarımızdan birisi..fasıkın biri bana haber geitirse ben ona inanmam.. ben yaşadığımı bilirim..

benim derdim tayyip erdoğan değil.. yazdıklarınız asla gerçekleşmeyecek şeyler.. filistinde fosfor bombasının kullanılmasına en net tepkiyi kim koydu peki...
hangi liderle türk birliğini sağlamayı düşünüyorsunuz ben öyle bir lider görememedim henüz...gerçi sitede bu işi üstlenecek çok arkadaş var klavyenin başında heba olup gidiyorlar...

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:59

[B][CENTER]ISLAM BIRLIGI [/CENTER][/B] ?

Cley 20.11.2009 23:07

[B]Dilsad kardeş sen yurtdışında yaşıyorsun. Yani orda azınlık durumundasın. Senin empati kurarak azınlıkları daha iyi anlaman gerekirken Türk olmayandan nefret ediyor derecesindesin :rolleyes:[/B]

doğan bulut 20.11.2009 23:10

[QUOTE=goramaz;483359]valla abi ne derseniz deyin... biz çaresiz beş kuruşsuz kaldığımız zaman son çare öğrencilerimiz için deniz fenerine mail attık zamanın birinde.. bir gün geçmeden bize geri döndüler...bu sadece şahit olduklarımızdan birisi..fasıkın biri bana haber geitirse ben ona inanmam.. ben yaşadığımı bilirim..

benim derdim tayyip erdoğan değil.. yazdıklarınız asla gerçekleşmeyecek şeyler.. filistinde fosfor bombasının kullanılmasına en net tepkiyi kim koydu peki...
hangi liderle türk birliğini sağlamayı düşünüyorsunuz ben öyle bir lider görememedim henüz...gerçi sitede bu işi üstlenecek çok arkadaş var klavyenin başında heba olup gidiyorlar...[/QUOTE]

tamam doğruda deniz fenerinin akp ne ilgisi var anlıyamadım deniz feneri bir yardım kuruluşu hayır severler verdiği müdedce var olan bir kuruluş ..deniz fenerini siyasetten ayrı tutmaklazım...deniz fenerinin gönüllü üyesinin biride benim öz yeğenim istanbulda avkat gönüllü üyesi kucağında koler dağıtırken bende bire bir şahit oldum ona bir sözüm yok belki götürüyosada veriyoda.
tayipede gelince..israil filistine bomba atarken burada bağırdı israil başkanının yanına vardı aziz dostum dedi niye amarikalı abisi öyle istedi diye bunu artık kabullenin...ha iyi yaparsada allah razı olsun derim neden demeyim mabaldanda kalmak istemem.

Dilsad Hatun 20.11.2009 23:14

[QUOTE=Cley;483369][B]Dilsad kardeş sen yurtdışında yaşıyorsun. Yani orda azınlık durumundasın. Senin empati kurarak azınlıkları daha iyi anlaman gerekirken Türk olmayandan nefret ediyor derecesindesin :rolleyes:[/B][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=DimGray][B]Vallahi bende anlamiyorum abi burda bir kac kisi yuzunden bu hale geldim .
O kadar nefret ediyorum ki evime kürt giriyor hatta kürtçe konusuyor dusunebiliyormusun :mad: hemde benim gibi irkci birinin evinde :rolleyes: Ne kadar buyuk bir terbiyesizlik !
Türk Olsun çamurdan olsun bende gecmez , benim evime kürt'de giriyor , arap'da giriyor . Insan olan herkez .

Bilmeden benim hakkima girenlerle Yuce Yaradanin dergahinda elbet hesaplasirim sorun degil.Yasca buyuk diye sus dedin sustum , konu acma o kadar dedin acmadim , ama bir yere kadar .
Dinsizlik muameleside görecem yakinda .
[/B][/COLOR][/FONT]

goramaz 20.11.2009 23:14

[QUOTE=doğan bulut;483352]nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo[/QUOTE]

abi yorumların gelişinden öyle yazdım... alakası olduğu için değil... yoksa iki ayrı yorumda yazayım.. en doğrusu..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:28.