Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kürt Sorunu Varmi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22330)

qio 16.05.2009 14:12

Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

[QUOTE=seva;411005]Sanırım yorumlarımı okumadın belli ayyy ne olur oku yalvarıyorum :D:D okuyan binlerce insan var sana mı kaldı okumak :D
Atatürk seviyorum Ne mutlu Türküm diyene
Atatürk çok şey yapmıştır o yazıları okuduğum yazılarda hep 4 4lük gibi gösteriliyor ona karşıyım ben Nevzat tedik, okuyorum diye onun giibi düşünüyorum ANLAMINA GELMİYOR...
Atatürk,ü araştırmama gerek onu yeterice iyi tanıyorum O TÜRKİYENİN KAHRAMANI
Atatürk,ü eleştirdiğim tek nokta şu Kürtçe konuşmayı yasaklaması ve Kürtlerin irkçiliğa açılmasına sebep olması Atatürk ilaki 4 4lük bi insan gibi gösterilmesine karşıyım Kemalizm gibi şeylerede karşıyım Atatürk gibi düşünmek ne demek ya Atatürk kim ben kim kendiniz olun kendiniz..
Bir terörist demediğiniz kaldı..[/QUOTE]

İyice antipatikleşiyorsun yöneticiye yakışmayan hal ve hareketler bunlar. Atatürk'ü sevmiyormusun en doğal hakkın bende seni sevmiyorum. Ltfn saçmalamıyı bırak artık bu konu hakkında yorum verebilecek kadar donatımlı değilsin.

Kardelencicegi 16.05.2009 14:20

[B][COLOR="DarkRed"]Birbirimizi sevmek zorunda degiliz arkadaslar.

Saygi duymaliyiz..........

Birbirimizi kirmayalim. Güzel yigido kardeslerim.

Saygi cercevesi icinde tartismalarimizi yapalim biz bir aileyiz....

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img297.imageshack.us/img297/2746/selamlarya7.gif[/img][/url]
[/COLOR][/B]

qio 16.05.2009 14:32

Konunun aslına dönersek Kürt sorunu vardır. Vardır diyoruzda sadece sorun kürtlerde mi? Tabikide tek sorumlu onlar olmadığı gibi , sorunsuzda değiller. Hepimiz kardeşiz diyorsakta askerime kurşun sıkan insanda kardeşim değil, düşmanımdır. Biz bu sorunu halletmek için elimizden tüm gayreti gösterirken , bir çok fedakarlıkta bulunup taviz verirken, pkk gibi unsura destek veren yandaşçısı olan insanlar demokrasi olan bir ülkede bunu kullanmayıp silahlı mücadeleyi seçerse bu sorun halada devam edecek.

Kardelencicegi 16.05.2009 14:39

[B][COLOR="DarkRed"][QUOTE=club7house;411134]Konunun aslına dönersek Kürt sorunu vardır. Vardır diyoruzda sadece sorun kürtlerde mi? Tabikide tek sorumlu onlar olmadığı gibi , sorunsuzda değiller. Hepimiz kardeşiz diyorsakta askerime kurşun sıkan insanda kardeşim değil, düşmanımdır. Biz bu sorunu halletmek için elimizden tüm gayreti gösterirken , bir çok fedakarlıkta bulunup taviz verirken, pkk gibi unsura destek veren yandaşçısı olan insanlar demokrasi olan bir ülkede bunu kullanmayıp silahlı mücadeleyi seçerse bu sorun halada devam edecek.[/QUOTE]

Kürt sorunu yoksa Pkk da Kürtælerin arasindan cikmiyormu?
Rabbim bile günahlarimizi cekmemiz icin ahireti beklerken.
Bu Cakal sürüsü askerimizi SEHIT ediyor.

Bal gibide kürt sorunu var.
Bence kürtlerin cogu basli basina bir SORUN.

Kürtler hep sorun ve Türkiye icin basagrisi olmaya devam edecektir.[/COLOR][/B]

qio 16.05.2009 14:59

Bu ülkede mağdur olan tek unsur biziz Yılmaz ÖZDİL'inde anlatmak istediği gibi. Benim sabrım kalmadı , bu güne kadar hep iyi olan yüzümüzü gösterdik . Birde cnmız yandığında diğer bir yüzümüz var Osmanlı torunluluğu !!!

gönül3458 16.05.2009 15:35

ya benim çözemedim bir konu neyi paylasamiyorsuz bu yalan dunya kimseye kaldiki.
türk ve kürt lere kalsin ama şü gerçek pkk var kardeş diyorlar bir birine kurşun sıkıyor bunu kardeşlik bende bu kalleşlik ben asla ayrim yapmam ama pkk dan nefret ediyom elimde olsa tek başima temizlerim....

Kardelencicegi 16.05.2009 15:52

[B][COLOR="DarkRed"]Türkiyeyi paylasmak istemiyoruz gönül bacim.

"Bir hayalim var:
Bütün vatandaşlarımızın, ayyıldızlı bayrağın altında şerefle yaşadığı bir Türkiye hayal ediyorum.

Bir hayalim var:
Başını örtenle, açanın aynı üniversitede yasaksız, kavgasız kardeşçe yaşadığı bir Türkiye hayal ediyorum.

Bir hayalim var:
Kürt - Türkmen, Alevi - Sünni ayrımı olmadan, zengin fakir ayrıcalığı görülmeden,
İmtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir Türkiye istiyorum."

[/COLOR][/B]

gönül3458 16.05.2009 15:57

evet asla o gözü yasli ananarin bacilarin çocuklarin ne suçu var aslan gibi evlatlar 2 ve 3 densizlerin ugruna

seva 16.05.2009 17:20

[QUOTE=club7house;411125]İyice antipatikleşiyorsun yöneticiye yakışmayan hal ve hareketler bunlar. Atatürk'ü sevmiyormusun en doğal hakkın bende seni sevmiyorum. Ltfn saçmalamıyı bırak artık bu konu hakkında yorum verebilecek kadar donatımlı değilsin.[/QUOTE]

Ben şimdi ne dedim orda söylermisin
Atatürk,ü bazı hatalarını söyledim ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar valla :D

Atatürk,ü sevmiyorum demedimki lafı işine geldiği gibi anlama...

Atatürk hayranı biri olarak bunları söylemenize çok kırıldım :(

Kara Ahmet 16.05.2009 17:58

Kürt sorunu yok, kürt sorunu var diyenler sorunu var. Benim bir cok kürt tanidigim var, hepside benden cekinir, onlarin bir cogu bile öyle bir sorun olmadigini kabul ediyor, dedigim gibi belki benden cekindikleri icin ama onlardan bunu duyuyorum, bu da güzel.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:44.