Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23497)

H_Turan 27.05.2009 02:07

Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )

Gece Daha güzel oluyor.

Salim58 27.05.2009 06:13

çok güzel bi çalışma özlem duyduğumuz memleketimizi izliyoruz dahada genişleyerek yayılması temennimiz çok güzel bi hizmet

mesut_sivasliyiz_58 30.05.2009 14:22

sivas havasi super yaw sicak gorunuyor ah keske orda olabilsem simdik insallah sene

Salim58 30.05.2009 14:29

bizde özledik ama yol vermiyor dağlar

ayten58 01.06.2009 00:05

harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun

salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay

Salim58 01.06.2009 06:33

emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler uzaktanda olsa sivasımızı izlemek güzel oluyor

seva 02.06.2009 10:58

Cumhuriyet Meydanı Havuz

buralar pek kalabalık değil

ama Atatürk Caddesi pek kalabalık :)

Ayhan CELLAT 02.06.2009 19:50

SİVAS KIZILCAKIŞLA KÖYÜ
[url]www.form-sivas.tr.gg[/url]
Ayhan CELLAT

Nadirikli 21.06.2009 23:39

ben izinde gezerken hanim ve cocuklar beni oradan bayagi seyrettile ya...

ayten58 22.06.2009 00:48

en geç temmuz beşi ordayım arkadaşlar hepinizin yerine ben el sallarım allah kısmet ederse meraak etmeyin tanırsınız beni değilmi avatardaki resim ama saçımı yaz dolayısıyla biraz daha kısalttım yanımda iri yarı biri olur kumral onada erkek arkadaşların yerine el sallatırım eniştem olur kendisi hadi allaha emanet olun haa barikat 58 7.7 sinde kangalda oğlumun yani köylünün düğünü var orda olursan uğramayı unutma diğerleri gelirmi bilmem ama ben yinede davet edeyim site ailesi buyrun kurtlarımızı dökelim 7.7ciayın yedisi unutmayın salim kardeş altuntaş abi kızlar gençler bayanlar hepinizde misafirimsiniz buyrun lutfen gerçi bende misafirim ama olsun

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:28.