![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[QUOTE=seva;414754]niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.[/QUOTE]
bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan.......... |
[QUOTE=HaZaN;414725][B][I]Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.[/I][/B][/QUOTE]
Dur ben yaparım sen Erkeksin Dur ben silerim sen Erkeksin oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D [QUOTE=titizyiğido;414758]bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........[/QUOTE] akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var..... |
[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin
Dur ben silerim sen Erkeksin oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D[/QUOTE] [B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B] |
evde yapılacak ve yardım edilecek işler vardır bu normal yok bide cam silme varsa ben yokum silmem silemem stop
|
[QUOTE=HaZaN;414771][B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B][/QUOTE]
zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D |
[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin
Dur ben silerim sen Erkeksin oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....[/QUOTE] kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D |
[QUOTE=seva;414775]zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D[/QUOTE]
[B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B] |
[QUOTE=titizyiğido;414779]kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D[/QUOTE]
Baksen :D Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D [QUOTE=HaZaN;414781][B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B][/QUOTE] sen yakıştırnadığından böyle diyorsun diyorsan peygamberimizin söküğünü kendi diktiğini ,elinden geldiği kadar ev işlerinde eşine yardım ettiğini biliyor muydunuz ? |
[QUOTE=seva;414782]Baksen :D
Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D[/QUOTE] bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D |
[QUOTE=titizyiğido;414784]bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D[/QUOTE]
Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:23. |