Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=26827)

titizyiğido 25.05.2009 16:32

Cevap: Erkek adam cam siler mi?

[QUOTE=seva;414754]niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.[/QUOTE]

bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........

seva 25.05.2009 16:37

[QUOTE=HaZaN;414725][B][I]Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.[/I][/B][/QUOTE]

Dur ben yaparım sen Erkeksin
Dur ben silerim sen Erkeksin
oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D
kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D

[QUOTE=titizyiğido;414758]bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........[/QUOTE]

akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D

tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....

HaZaN 25.05.2009 16:43

[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D[/QUOTE]

[B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B]

Salim58 25.05.2009 16:46

evde yapılacak ve yardım edilecek işler vardır bu normal yok bide cam silme varsa ben yokum silmem silemem stop

seva 25.05.2009 16:47

[QUOTE=HaZaN;414771][B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B][/QUOTE]

zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D

titizyiğido 25.05.2009 16:51

[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D

akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D

tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....[/QUOTE]

kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D

HaZaN 25.05.2009 16:58

[QUOTE=seva;414775]zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D[/QUOTE]

[B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B]

seva 25.05.2009 16:58

[QUOTE=titizyiğido;414779]kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D[/QUOTE]

Baksen :D

Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D

[QUOTE=HaZaN;414781][B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B][/QUOTE]
sen yakıştırnadığından böyle diyorsun diyorsan peygamberimizin söküğünü kendi diktiğini ,elinden geldiği kadar ev işlerinde eşine yardım ettiğini biliyor muydunuz ?

titizyiğido 25.05.2009 17:06

[QUOTE=seva;414782]Baksen :D

Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D[/QUOTE]

bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D

seva 25.05.2009 17:49

[QUOTE=titizyiğido;414784]bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D[/QUOTE]

Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:23.