![]() |
Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
Türkan Saylan tıp dünyası için iyi şeyler yapmıştır evet doğru.Zaten tıpa olan fayadasını tartışmıyoruz biz.O aşikar.
Birileri hala bu dernek hakkında tüm bildiklerimizin,bu sitede ve Zaman gazetesinde okuduklarımızdan ibaret olduğunu sansa da üniversite yıllarında şahit olduğumuz olaylar da var.Zaten MYWAY kardeşim de bunlardan bahsetmiş.Kızlı-erkekli evler falan vb.. "Çocuklar namaz kılmasın,bale öğrensin" diyen bu kadından başka kimdi? Efendimiz ve İslam hakkında yalanalrın bulunduğu hikaye kitapalrını dağıtan kimdi? |
[QUOTE=madımak_58;428923][B][I][COLOR=magenta]Burada ancak sizlerin düşünebildiği kadar düşünebiliyorum maalesef Sayın Cley.Ben düşündüklerimi yazarım ama kaldırılamaz.Siz yazınca ise hoşgörü beklersiniz...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]Sen başkalarını küçük görmeye devam ettikçe hiçkimseden hoşgörü beklemeye hakkın yok.Sanmaki ben de düşündüklerimin tamamını yazıyorum buraya burası ortak paydamızın Sivas oldugu bir platform kimseyi küçük görmeye gerek yok. Sen yine düşünerek yazmaya devam et.[/B] |
[QUOTE=seva;428691]Kardeş görünen köy klavuz istemez ben iddia demeye bile gerek yok..
kadın ömrünün sonuna kadar başörtüsü ve dindarla uğrastı..Allah sonunda Kel yaptı..utanmasa basortusu takıp sacını göstermeyecek ama..sonu öyle gibi geliyor[/QUOTE] Sen ölmüş bir insanın arkasından yalanlar savuran, okuduğu gazeteler dışında izlediği kanallar dışında bir penceresi olmayan cahil bir kızsın... Özür dilerim o kadar cahil olamazsın diyordum ama öyleymişsin... Ben Türkiye'ye bu kadar faydası dokunmuş bir kadına bu kadar hakaret edilen bir ortamda artık duramam... Belki hepinizden daha önce üyeydim bu siteye ve hepinizden önce gidiyorum... Birisi demiş alkoller, kızlı erkekli kalmalar... NEye göre söylüyorsunuz bunu??? Seva demiş başörtülü bacınla git bakalım ne oluyor??? Gel beraber gidelim istediğin şubesine, orada çalışan başörtülüleri görünce utanacakmısın ölmüş birisinin ardından konuştuğun için??? Yardım alanların birçoğu kırsalda yaşayan kızlarımız hangisi başörtülü değil onların a cahil kız... Ama senin okuduğun gazeteler sana öyle diyor o zaman odur doğru olan... Sorgulamak yok, araştırmak yok, biyat var çünkü sizin ziyniyetinizde, size söyleneni yapın, sorgulamadanda hakaret edin, arkasından da konuşun insanların... Ah bir araştırsanız zaten böyle düşünmezsini, bir gün gidip yerinde görseniz zaten böyle düşünmezsiniz... Ama araştırmak yok yok yok Zaman gazetesi ne derse o olur, sapık yazarlarına sahip çıkan Vakit ne derse o olur, yurtdışından olur olmadık adamları getirip konuşturan 24 ne derse o olur... Hiç mi düşünmediniz "Yahu bu adamlar böyle böyle kötü şeyler söylüyor bu kadın hakkında gidip bir görelim nasılmış??" diye... Hiç mi araştırmak aklınıza gelmedi,sadece söylenenlere biyat etmek doğru geldi size... Hiç mi??? Lütfen bırakında azda olsa Sivas'a bir faydası dokunsun şu insanların... Çocuklar çağdaş eğitimle okuyunca iktidarını kaybedeceğini bilenler cahil bırakmaya çalışırken, rahat bırakın da Sivas'da biraz gelişsin, 30 yıldır olduğu yerde sayıyor... Herkes kalsın sağlıcakla, eyvallah, selametle... |
[quote=Cley;428926][B]Sen başkalarını küçük görmeye devam ettikçe hiçkimseden hoşgörü beklemeye hakkın yok.Sanmaki ben de düşündüklerimin tamamını yazıyorum buraya burası ortak paydamızın Sivas oldugu bir platform kimseyi küçük görmeye gerek yok. Sen yine düşünerek yazmaya devam et.[/B][/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Valla millet istediğini yazıyor,istediği hakareti ediyor,bize gelince küçük görüyor oluyoruz ha? [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Evet burası Sivas'ın ve Sivaslıların ortak paylaşım alanı.Ama Sivas'ta açılmış bir dernek olayını İslam'a bağlamak (Sadece bu konu değil tabii...) oldukça saçma oluyor.Önce baştan sona bir okuyun konuyu.1 kere de anlamıyorsanız 2,3....... kere![/COLOR][/I][/B] |
[quote=club7house;428695]Bunlarda aldığı ödüllerinin bazıları ;
1996’da İstanbul Üniversitesi kendisine “Atatürk İlke ve Devrimleri” ödülünü vermiştir. İngiltere dermatologlarının derneği olan Dowling Kulübü (1978) ve "Kuzey Amerika Klinik Dermatoloji Derneği" (1996) tarafından onur üyesi seçilmiştir. Bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görülmüştür. “Atatürk İlke ve Devrimleri Ödülü” İstanbul Üniversitesi (1996), “Ülkemizde Yılın Kadını Ödülü” (1990), “Melvin Jones Ödülü” (1991), “Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü” İncirli Lions (1996), “Kuvayi Milliye Ödülü” Haliç Rotary (1997), “Fahrettin Kerim Gökay Ödülü” Türk Lions Vakfı (1997), “Türkiye Ziraatçiler Birliği Dayanışma Ödülü” (1998), “75. Yıl Ödülü” Türk Kadınlar Birliği Şişli Şb. (1998), “Uğur Mumcu – Muammer Aksoy Ödülü” ADD İstanbul Şubesi (1999), “Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Onur” Ödülü” (2000), İtalya “Foyer des Artistes Kurumu Ödülü” (2001), Cüzzamlı Hastalara verdiği uzun süreli hizmet ve getirdiği bakış açısı nedeniyle “Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği 2001 Yılı Ödülü”, “Atatürk Ödülü” Amerika / Atatürk Topluluğu (2001), “Sanat Kurumu Onur Ödülü” (2002), “Atatürk / Çağdaşlık Ödülü” Dünya Atatürkçü Kuruluşları (10 Kasım 2003), “Üstün Hizmet Ödülü” Yıldız Teknik Üniversitesi (2004), Eğitime yaptığı katkılar nedeniyle “Eğitim Ödülü” TED Koleji, “Kendinden once hizmet” ilkesine örnek davranışı nedeniyle “100. Yıl Mesleki Başarı Ödülü” Rotary Kulübü, “İnsan Hakları Ödülü” İzmir Karşıyaka Belediyesi (2004), “Türkiye’nin En İyi Eğitimcisi” Ödülü - Tempo Dergisi (2004), Kültür Üniversitesi’nin İstanbul genelindeki üniversitelerin öğrenci ve öğretim üyeleri arasında yaptığı anket sonucunda “Yılın En Yürekli Kadını Ödülü” (2004) , “Puduhepa Ödülü” - Adana Kütür Sanat Derneği (2005), “Meslek Hizmetleri Ödülü” Ankara Emek Rotary Kulübü (Ekim 2005), “Toplumsal Barış Ödülü” Barış Radyo, “İnsan Hakları, Demokrasi, Barış ve Dayanışma Ödülü” - SODEV Sosyal Demokrasi Vakfı (2005), “İyi Kalpli Ol Ödülü” Türk Kalp Vakfı (2006), “Yılın Başarılı İş Kadınları Ödülü” Dünya Gazetesi (2006), “ÇEK Eğitim Ödülü”, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (2006).[/quote] Bu kadar ödülü alan bir kişiye ancak saygı duyulur. Bu kişi hakkında ileri geri konuşmak aşağılamak için, aldığı ödüllerden bir fazlasını alan bir kişi olsa gam yememde, Klavye başından her türlü yazı yazmak kolay, yazın yazın helal be kim tutar sizi "durmak yok yazmaya devam" helaliniz var... |
[QUOTE=metin 0758;428692]sende utanmasan kadını din düşmanı ilan edeceksin...[/QUOTE]
Utanmıyorum Çünkü öyle olduğunu biliyorum :D [QUOTE=Kibrisli;428922]Sen Peygamber Efendimizle Türkan Saylan'ı karşılaştıracak kadar cahil olamazsın Seva...[/QUOTE] Türkan SAYLAN Peygamber Efendimixin yanında sfır kalır kimki Bir öğretim üyesi bu kadar övülecek neyi varki |
Kıbrıslı@
2 Temmuz yaklaştıkça bir kısım zat bu sitede Sivas'a ve Sivaslılara inanılmaz hakretler edecek,laflar sayacak. İnşallah bu hassasiyetini Sivas için gösterirsin.Ben göstereceğim,bu konuda kırıcı da olacağım gerekirse. Dernek hakkında bildiklerim okuduklarım değil dedim.Üniversite yıllarında şahit olduğum olayalar da var dedim.Ama bir yorumda bulunmadın. Bu kadın "çocuklar namaz kılmasın,bale yapsın" dedi,sen hacca gittiğinden dem vuruyorsun.Hacca gidip dolandıran insanalrın çokluğunundan,ve kapalı olduğu halde her pisliği yapan insanalrın varlığından şikayetçi olan da senisn.Bu konuda kızmaya,küsmeye darılmaya gerek yok.Birimizin hassasiyeti,diğerimizin önemsizi olabilir.2 Temmuzda olacağı gibi tıpkı.. |
[QUOTE=club7house;428693]Sonu öyle gibimi geliyor, sana bir şey hatırlatayım Türkan SAYLAN hanımefendi vefat etti , burda konuyla ne kadar ilgili olduğunu açıkça ifade ettin. Bir gazetecinin sorusuna verdiği cvpta şöyle: Sizinki İslamsız Yaşama Derneği mi?
- Hayır efendim niye öyle olsun? Bizim inanca ya da baş örtüsüne itirazımız yok. Tek istediğimiz yasalara uymaları. "Eğitim kurumlarında, resmi kurumlarda, Büyük Millet Meclisi'nde örtü takılamaz" diye yasa var.[/QUOTE] Dinsiz dediğimi nerden çıkardın elbette bir dine mesuptur ama Eğitim kurumlarında Herkesin eğitim hakkı engellenemez diye bişey vardır demi.. Hay sizin o yasanıza öyle bir yasa yok sadece bazı kesimler üniversitelerde yasaklıyor [QUOTE=Kibrisli;428928]Sen ölmüş bir insanın arkasından yalanlar savuran, okuduğu gazeteler dışında izlediği kanallar dışında bir penceresi olmayan cahil bir kızsın... Özür dilerim o kadar cahil olamazsın diyordum ama öyleymişsin... Ben Türkiye'ye bu kadar faydası dokunmuş bir kadına bu kadar hakaret edilen bir ortamda artık duramam... Belki hepinizden daha önce üyeydim bu siteye ve hepinizden önce gidiyorum... Birisi demiş alkoller, kızlı erkekli kalmalar... NEye göre söylüyorsunuz bunu??? Seva demiş başörtülü bacınla git bakalım ne oluyor??? Gel beraber gidelim istediğin şubesine, orada çalışan başörtülüleri görünce utanacakmısın ölmüş birisinin ardından konuştuğun için??? Yardım alanların birçoğu kırsalda yaşayan kızlarımız hangisi başörtülü değil onların a cahil kız... Ama senin okuduğun gazeteler sana öyle diyor o zaman odur doğru olan... Sorgulamak yok, araştırmak yok, biyat var çünkü sizin ziyniyetinizde, size söyleneni yapın, sorgulamadanda hakaret edin, arkasından da konuşun insanların... Ah bir araştırsanız zaten böyle düşünmezsini, bir gün gidip yerinde görseniz zaten böyle düşünmezsiniz... Ama araştırmak yok yok yok Zaman gazetesi ne derse o olur, sapık yazarlarına sahip çıkan Vakit ne derse o olur, yurtdışından olur olmadık adamları getirip konuşturan 24 ne derse o olur... Hiç mi düşünmediniz "Yahu bu adamlar böyle böyle kötü şeyler söylüyor bu kadın hakkında gidip bir görelim nasılmış??" diye... Hiç mi araştırmak aklınıza gelmedi,sadece söylenenlere biyat etmek doğru geldi size... Hiç mi??? Lütfen bırakında azda olsa Sivas'a bir faydası dokunsun şu insanların... Çocuklar çağdaş eğitimle okuyunca iktidarını kaybedeceğini bilenler cahil bırakmaya çalışırken, rahat bırakın da Sivas'da biraz gelişsin, 30 yıldır olduğu yerde sayıyor... Herkes kalsın sağlıcakla, eyvallah, selametle...[/QUOTE] Özellikle bu kavram Kemalizm'e göre batı siyasası'nın egemenliği altına girmiş ve her işini batı'ya göre yapmakta olan bir kısım zümre tarafından ciddi anlamda dejenere edilmekte ve bununla birlikte savunma aracı olarak kullanılmaktadır. Hatta bu hata ders kitaplarına bile adı değiştirilerek Batıcılık ifadesi ile konmuştur. Mustafa Kemal'in böyle bir ilkesi ve böyle bir duruşu yoktur. Çağdaşlaşma, siyasal bilimler açısından sanayileşmeye eşlik eden siyasal ve toplumsal değişiklikler olarak tanımlanır. Atatürk, uygarlığı bir milletin devlet hayatında, fikir hayatında ve ekonomik hayatta gösterdiği ilerlemenin bileşkesi olarak tanımlamaktadır ve şöyle demektedir: “ Milletimizin hedefi, bütün dünyada tam anlamı ile medeni bir sosyal toplum olmaktır…dünyada her kavmin varlığı, kıymeti, hürriyet ve bağımsızlık hakkı, sahip olduğu ve yapacağı medeni eserlerle uyumludur…Medeniyet yolunda yürümek ve başarılı olmak, hayatın şartıdır… ” Atatürk önderliğinde başlatılan Türk çağdaşlaşması, herhangi bir dış baskıdan kaynaklanmamaktadır. Türk Çağdaşlaşmasının Osmanlı'nın son dönemlerin de bazı batılı ülkelerin istekleri ile yapılan değişikliklerle uzaktan alakası yoktur. Atatürkçü çağdaşlaşmanın temelinde devlet olarak tam bağımsızlık, millet olarak egemenlik, birey olarak hak ve hürriyetler söz konusudur. Çağdaşlaşma ilkesi de Milli Egemenlik ve Halkçılık anlayışının zorunlu bir sonucudur. Bağımsızlıktan ve egemenlikten yoksun, birilerinin dayattığı sömürgeci çağdaşlaşma Türk Devrimi'nin temel prensiplerine aykırıdır. Çağdaşlaşmayı Batılılaşma olarak algılayamayacağımız Atatürk'ün şu sözleri ile açıklığa kavuşmaktadır: “ Avrupa’nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlana durmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki; Hangi istiklal vardır ki Ecnebilerin nasihatleriyle, Ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih,böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir! ” [QUOTE=Kibrisli;428928]Sen ölmüş bir insanın arkasından yalanlar savuran, okuduğu gazeteler dışında izlediği kanallar dışında bir penceresi olmayan cahil bir kızsın... Özür dilerim o kadar cahil olamazsın diyordum ama öyleymişsin... Ben Türkiye'ye bu kadar faydası dokunmuş bir kadına bu kadar hakaret edilen bir ortamda artık duramam... Belki hepinizden daha önce üyeydim bu siteye ve hepinizden önce gidiyorum... Birisi demiş alkoller, kızlı erkekli kalmalar... NEye göre söylüyorsunuz bunu??? Seva demiş başörtülü bacınla git bakalım ne oluyor??? Gel beraber gidelim istediğin şubesine, orada çalışan başörtülüleri görünce utanacakmısın ölmüş birisinin ardından konuştuğun için??? Yardım alanların birçoğu kırsalda yaşayan kızlarımız hangisi başörtülü değil onların a cahil kız... Ama senin okuduğun gazeteler sana öyle diyor o zaman odur doğru olan... Sorgulamak yok, araştırmak yok, biyat var çünkü sizin ziyniyetinizde, size söyleneni yapın, sorgulamadanda hakaret edin, arkasından da konuşun insanların... Ah bir araştırsanız zaten böyle düşünmezsini, bir gün gidip yerinde görseniz zaten böyle düşünmezsiniz... Ama araştırmak yok yok yok Zaman gazetesi ne derse o olur, sapık yazarlarına sahip çıkan Vakit ne derse o olur, yurtdışından olur olmadık adamları getirip konuşturan 24 ne derse o olur... Hiç mi düşünmediniz "Yahu bu adamlar böyle böyle kötü şeyler söylüyor bu kadın hakkında gidip bir görelim nasılmış??" diye... Hiç mi araştırmak aklınıza gelmedi,sadece söylenenlere biyat etmek doğru geldi size... Hiç mi??? Lütfen bırakında azda olsa Sivas'a bir faydası dokunsun şu insanların... Çocuklar çağdaş eğitimle okuyunca iktidarını kaybedeceğini bilenler cahil bırakmaya çalışırken, rahat bırakın da Sivas'da biraz gelişsin, 30 yıldır olduğu yerde sayıyor... Herkes kalsın sağlıcakla, eyvallah, selametle...[/QUOTE] o gönderdiğim yazıyı kelime kelime oku Atatürk,ü tanıdığınızı sanıyorsunuz birileri türkan saylanın dini düşüncelerini eleştirince yobaz cahil oluyorda türkan saylan "üniversitede başörtüsü yasaklansın bunun islamiyetle ilgisi yok" diyerek genç kızların dini inançlarına ayar verici laflar ettiğinde çağdaşmı oluyor? madem herkezin inancı kendineyse türkan saylan neden öyle yorumlar yaptığında laf etmiyorsunuz? başörtüsünün islamiyette yeri yok dersen onu inancıyla takan genç kızların haklarına tecavüz etmiş olursun. Türkiye de her çocuğa islami değerlerin öğretilmesi fikrinin arkasında değil bizzat tam önündeyiz.hele insanların %99 unun kimliğinde islam yazan bir ülkede olması gerektiğini söylüyorum. senin okuduğun hürriyet,posta gibi safsataları okuyacağıma zaman okurum daha iyi. millet kimi dinleyip kimi dinlemediğini seçimlerde gösteriyor hiç canını sıkma [COLOR="Red"] bir araştırsanız zaten böyle düşünmezsini[/COLOR] araştırmasak bu kadar laf etmeyiz heralde Birde sizin ezberiniz ya araştırmadan yorumlar yapılıyor bilmem ne bilmem.... Allah Allah ya Dünden beri okuyorum o kadını Nerden biliyorsan araştırmadan yazdığımı... |
[QUOTE=seva;428990]Dinsiz dediğimi nerden çıkardın elbette bir dine mesuptur ama Eğitim kurumlarında Herkesin eğitim hakkı engellenemez diye bişey vardır demi..
Hay sizin o yasanıza öyle bir yasa yok sadece bazı kesimler üniversitelerde yasaklıyor Özellikle bu kavram Kemalizm'e göre batı siyasası'nın egemenliği altına girmiş ve her işini batı'ya göre yapmakta olan bir kısım zümre tarafından ciddi anlamda dejenere edilmekte ve bununla birlikte savunma aracı olarak kullanılmaktadır. Hatta bu hata ders kitaplarına bile adı değiştirilerek Batıcılık ifadesi ile konmuştur. Mustafa Kemal'in böyle bir ilkesi ve böyle bir duruşu yoktur. Çağdaşlaşma, siyasal bilimler açısından sanayileşmeye eşlik eden siyasal ve toplumsal değişiklikler olarak tanımlanır. Atatürk, uygarlığı bir milletin devlet hayatında, fikir hayatında ve ekonomik hayatta gösterdiği ilerlemenin bileşkesi olarak tanımlamaktadır ve şöyle demektedir: “ Milletimizin hedefi, bütün dünyada tam anlamı ile medeni bir sosyal toplum olmaktır…dünyada her kavmin varlığı, kıymeti, hürriyet ve bağımsızlık hakkı, sahip olduğu ve yapacağı medeni eserlerle uyumludur…Medeniyet yolunda yürümek ve başarılı olmak, hayatın şartıdır… ” Atatürk önderliğinde başlatılan Türk çağdaşlaşması, herhangi bir dış baskıdan kaynaklanmamaktadır. Türk Çağdaşlaşmasının Osmanlı'nın son dönemlerin de bazı batılı ülkelerin istekleri ile yapılan değişikliklerle uzaktan alakası yoktur. Atatürkçü çağdaşlaşmanın temelinde devlet olarak tam bağımsızlık, millet olarak egemenlik, birey olarak hak ve hürriyetler söz konusudur. Çağdaşlaşma ilkesi de Milli Egemenlik ve Halkçılık anlayışının zorunlu bir sonucudur. Bağımsızlıktan ve egemenlikten yoksun, birilerinin dayattığı sömürgeci çağdaşlaşma Türk Devrimi'nin temel prensiplerine aykırıdır. Çağdaşlaşmayı Batılılaşma olarak algılayamayacağımız Atatürk'ün şu sözleri ile açıklığa kavuşmaktadır: “ Avrupa’nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlana durmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki; Hangi istiklal vardır ki Ecnebilerin nasihatleriyle, Ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih,böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir! ” o gönderdiğim yazıyı kelime kelime oku Atatürk,ü tanıdığınızı sanıyorsunuz birileri türkan saylanın dini düşüncelerini eleştirince yobaz cahil oluyorda türkan saylan "üniversitede başörtüsü yasaklansın bunun islamiyetle ilgisi yok" diyerek genç kızların dini inançlarına ayar verici laflar ettiğinde çağdaşmı oluyor? madem herkezin inancı kendineyse türkan saylan neden öyle yorumlar yaptığında laf etmiyorsunuz? başörtüsünün islamiyette yeri yok dersen onu inancıyla takan genç kızların haklarına tecavüz etmiş olursun. Türkiye de her çocuğa islami değerlerin öğretilmesi fikrinin arkasında değil bizzat tam önündeyiz.hele insanların %99 unun kimliğinde islam yazan bir ülkede olması gerektiğini söylüyorum. senin okuduğun hürriyet,posta gibi safsataları okuyacağıma zaman okurum daha iyi. millet kimi dinleyip kimi dinlemediğini seçimlerde gösteriyor hiç canını sıkma [COLOR="Red"] bir araştırsanız zaten böyle düşünmezsini[/COLOR] araştırmasak bu kadar laf etmeyiz heralde Birde sizin ezberiniz ya araştırmadan yorumlar yapılıyor bilmem ne bilmem.... Allah Allah ya Dünden beri okuyorum o kadını Nerden biliyorsan araştırmadan yazdığımı...[/QUOTE] Zaman gazetesinden kopyala yapıştır, kopyaları okumuyorum haberin olsun. |
[QUOTE=club7house;429216]Zaman gazetesinden kopyala yapıştır, kopyaları okumuyorum haberin olsun.[/QUOTE]
hayatın kendisi kopya olmuş arakadısım ...seva kardesım kopyala yapıstır yapabılır cunki kopyaladıgı yazılar gerceklerı anlatıyor kendısının duzuncelerini anlatıyor.... [QUOTE=arifcoskun;428936]Bu kadar ödülü alan bir kişiye ancak saygı duyulur. Bu kişi hakkında ileri geri konuşmak aşağılamak için, aldığı ödüllerden bir fazlasını alan bir kişi olsa gam yememde, Klavye başından her türlü yazı yazmak kolay, yazın yazın helal be kim tutar sizi "durmak yok yazmaya devam" helaliniz var...[/QUOTE] özulu verenlerde aynı zıhnıyeti taşiyorlar onun için bu odullerii onemsemıyorum ben.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:02. |