![]() |
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
hadi acele et işim var senin gibi zamanımı sabah akşam forumda dolduracak kadar boş değilim:)
|
Siteye ne zaman girsem bu topic duruyor
yetkili kişiden rica ediyorum bu topici bir daha yayınlamayın Sivaslılar olarak hemşehrilerimiz gereksiz yere birbirlerini kırıyorlar; fikir alışverişi yapacaksanız saygı ve seviye içinde olsun.. |
-->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
herkesin fikrinin, düsüncesinin bir olmasi imkansizdir. Ayni aile icinde, hatta kisinin kendi kendisi ile ters düstügü oluyor, iste bu yüzden birbirimizi sayarak, hakaret etmeden tartisalim.
|
fazla söze gerek yok yakamoz bizde hep burdayız bi farkımız yok.
yooo illaki var diyosan oda olsa olsa mesaj sayın olur çoguda alay ettigin mesajlar:rolleyes: |
-->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=can99;290005]fazla söze gerek yok yakamoz bizde hep burdayız bi farkımız yok.
yooo illaki var diyosan oda olsa olsa mesaj sayın olur çoguda alay ettigin mesajlar:rolleyes:[/QUOTE] sen taktin bu mesaj sayisina, sen daha yeni üyesin, zamanla seninkide cogalir, yakinda beni gecersin merak etme. |
--->: -->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=sandalli;290006]sen taktin bu mesaj sayisina, sen daha yeni üyesin, zamanla seninkide cogalir, yakinda beni gecersin merak etme.[/QUOTE]
[B]ne mesaj sayısından bahsediyosun. öyle bi derdim yok . anlatmak istedigimi anlamadın sanırım dön bidaha oku arkadaşım. sen yokken ben vardım ve biz hep burdayız cümlesine cevabımdır o benim. bizde hep burdayız bunun bi kıdemimi var dedim. kıdem olsa olsa mesaj sayın olur ancak dedim. bilmem anlatabildimmi[/B] |
[QUOTE=yakamozz;289989]madımak58 şunu kafana iyi sok ki biz her zaman burdayız, sen yokken biz vardık burda ve hep de var olmaya devam edecez canımmmm:).....[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"]:D havamı atıyorsunuz şimdi siz bizden önce burdaydınız diye.eh madem öyle sevinin :) o halde yazmayı da unutmayın yüzsüzler giremez diye.alınan girmez zaten :) gerçektende gereksiz yere uzuyor bu tartışma.ilk defa bir forumda böyle şey görüyorum.hemde memleketimin forumu.çok vahim bir durum...[/COLOR][/I][/B] |
vayy sonunda memleketının formu oldugunu aklına gelebıldı sevındım :)
|
[B][I][COLOR="Magenta"]evet siz kabul etmesenizde memleketimizin forumu...[/COLOR][/I][/B]
|
YOK BIZIM KABUL ETMEDIGIMIZ BIR DURUM YOK SIZIN OLDUGUNU DUSUNUYODUM TAKI BIR ONCEKI YAZINIZI OKUYONA KADAR TAKTIR ETTIM SIZI SAOLUN
|
-->: --->: -->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=can99;290010][B]ne mesaj sayısından bahsediyosun. öyle bi derdim yok .
anlatmak istedigimi anlamadın sanırım dön bidaha oku arkadaşım. sen yokken ben vardım ve biz hep burdayız cümlesine cevabımdır o benim. bizde hep burdayız bunun bi kıdemimi var dedim. kıdem olsa olsa mesaj sayın olur ancak dedim. bilmem anlatabildimmi[/B][/QUOTE] gürün güzeli icinde ayni seyleri söylemistiniz, mesaj sayisi kompleksiniz var diye düsündüm. |
--->: -->: --->: -->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=sandalli;290032]gürün güzeli icinde ayni seyleri söylemistiniz, mesaj sayisi kompleksiniz var diye düsündüm.[/QUOTE]
süpersin sandallı......................................... |
-->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
zamanla O`nunda cok mesajlari olur, su ana kadar olanlarin yarisi baskalarinin mesajlarina imrenmek yada kiskanmak üzerine.
|
--->: -->: --->: -->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=sandalli;290032]gürün güzeli icinde ayni seyleri söylemistiniz, mesaj sayisi kompleksiniz var diye düsündüm.[/QUOTE]
yanlış düşünmüşsün sen ozaman gürün güzeli zaten ha ha ha dan baska bise bilmiyor, e yakamozuda sorarsan oda komedyen zaten herşeyi alaya alıyor. nesine kompleks yapim;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:11. |