![]() |
Cevap: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[B]Yasak yok köylüm istediğin zaman girebilirsin bildiğin gibi ben her iki köydenim[/B]
|
teşekkür ederim altuntaş abicim
de sen tam çözemedim bizim köymü diğer karasarmı bir köy daha yazmıştın orasımı sivasmı ıstanbulmu gerçi bütün köyler bizim o ayrıda ama ulaşla kangalın bütün köyleri bizim diğer ilçeler vermez belki köylerini bize ama sandallı verir emiinim. |
İL SİVAS, İLÇE MERKEZ BELEDİYESİ,
KAYITLARDA NAHİYESİ, BUCAĞI, BELDESİ, BELEDİYESİ OLMASADA; ELBEYLİ DEN, HAYIRBEY KÖYLÜYÜM. |
yaa yeni karahisarlı bir benmiyim altuntaş abiyle köy belde ne fark ederki gelin şurayada tanışalım be.
|
[B]Ablacığım beni unutma...:) Siz "yeni" iseniz ben "eski"yim...:D[/B]
|
[B]KANGAL / KUŞKAYASI [/B]
|
merhaba rallim memnun oldum ve sevindim vallahi iki kişiydik üç olduk inşallah devamıda olur.
|
[QUOTE=guldane;470420]merhaba rallim memnun oldum ve sevindim vallahi iki kişiydik üç olduk inşallah devamıda olur.[/QUOTE]
[B]ESKİKARAHİSAR ULAŞ tam 72 kişi -0,62% eskikarahisardan mevcut oldukca kalabalık ama siteye pek fazla girilmiyor [/B] |
[B]kangal deliktaş ..40 .kişi .0,34% gözüküyor 39 kişi kayıp bi ben varım :) [/B]
|
[QUOTE=Salim58;471022][B]kangal deliktaş ..40 .kişi .0,34% gözüküyor 39 kişi kayıp bi ben varım :) [/B][/QUOTE]
salim birde şu bizim köyün istatistiğine bakarmısın, Merkez hayırbey köyü. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:54. |