![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Fransa 98'in resmi müziği "Chumbawamba-thubthumping"..
|
mustafa yıldızdoğanı dinliyorum türkiyem ...........
|
[B][I][COLOR=purple]Sibel Can[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#800080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]cakmak cakmak[/COLOR][/I][/B] |
ben hala mustafa yıldızdoğan dinliyorum..
|
[B][I][COLOR=darkred]Grup Vitamin[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Ismail................................[/COLOR][/I][/B] |
şu anda fena halde rahatım oooh cley düşünsün beni doğana ihbar etmiş haha
|
[B]Ben kimseyi kimseye ihbar etmedim.Yazdıklarıma Doğan abi cevap vermişti ben de tekrar cevap yazdım. hakaret ettiğinizi kabul ediyorsanız diyecek bişey yok :)[/B]
|
evet hakaret ettim cleycim ölmüş insanı ağzına almasaydı etmiycektim tabiki kabul ediyorum istersen at beni siteden ama ne yazıkki hakaret ettim akıllı olsaydı oda etmezdim dimi özür dilerim kardeşim canını sıkmak değildi niyetim çok afedersin.gerçekten özür dilerim
|
[QUOTE=ayten58;479612]evet hakaret ettim cleycim ölmüş insanı ağzına almasaydı etmiycektim tabiki kabul ediyorum istersen at beni siteden ama ne yazıkki hakaret ettim akıllı olsaydı oda etmezdim dimi özür dilerim kardeşim canını sıkmak değildi niyetim çok afedersin.gerçekten özür dilerim[/QUOTE]
[B]abla benden özür dileme. Hakaret ettiğin kişiden özür dile bence. Aslında o yazıyı silmem gerekirdi ama silmedim...Neyse konu başlığı amacından çıkmasın.Ne dinlediğimizi yazalım buraya..[/B] |
[B]Sagopa Kajmer - Vesselam[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:49. |
|