![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hedefimiz oldu bizlerin barış,
Barışta ve aşkta yapmalı yarış, Yakında olacak hedefe varış, Sarışın dediğin yar gelir bana. |
Bağladım gönlümü çözemem artık
Hasret çeken yüreğim oluyor yanık Birgün olur elbet biter bu ayrılık Coşar gönüller yol alır gider |
dünya kanunu böyle yazıldı
efgarlandım yine taka bozuldu ozanlar geldi diller çözüldü sizinle beraber fer gelir bana |
Yine eser deli gönül yorgunca
güzel yaparım peynirli pohaça Dostunu ziyaret et sen sıkça Gönüller bir olsun dostlar... |
Dünyada kanunu yanlış yazdılar,
Yediler içtiler sonra azdılar, Garibe yıllarca mezar kazdılar, Avrupa gavuru kir gelir bana. |
[QUOTE=gönlüm58;484200]Yine eser deli gönül yorgunca
güzel yaparım peynirli pohaça Dostunu ziyaret et sen sıkça Gönüller bir olsun dostlar...[/QUOTE] [B][I]Bohaçanın yanında olmalı çay Sivasspor bu haftayı geçti bay:) Hergün tutuklanıyor bir albay;) Hasan abi çay koyda ggelsinler dostlar...[/I][/B] |
Suç işleyen kimse almalı ceza,
Gel de bu gönlüme eyleme eza, Sivasspor varsa ne gerek söze, Çayın kaynaması kor gelir bana. |
[B][I]Suç işleyen elbet ceza almalı
Suşçsuz insanlar görevde kalmalı "Açılım" diye katilleri salmalı Paşaların terörist kadar değeri yok ar gelir bana...[/I][/B] |
Gün olur dağılır gider alayı,
Ayırmak gerekir akla karayı Ayırım yapanlar bulsun belayı, Yapılan yanlışlar hor gelir bana. |
[QUOTE=YILDIRIM;484207][B][I]Bohaçanın yanında olmalı çay[/I][/B]
[I][B]Sivasspor bu haftayı geçti bay:)[/B][/I] [I][B]Hergün tutuklanıyor bir albay;)[/B][/I] [I][B]Hasan abi çay koyda ggelsinler dostlar...[/B][/I][/QUOTE] Pohaçalar gönülden çaylar olsun sizden Bu sene şampiyon olmaz hiç bizden Umutlar ne güzeldi geçen seneden Elbet birgün yiğido dirilir yeniden ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:35. |
|