![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
halılar dokuyup ipler egirdik
sayfayı bin dokuza devirdik işi yine siyasete çevirdik haberleri izledikçe ter gelir bana |
İki tane dana, üç tane inek,
Servetimiz buydu yoktu bir binek, Ayaklar yalındı, yırtıktı göynek, Geçmişimi anmak har gelir bana. |
Evimizin önü küçük bir bostan,
Minicik yürekler yazardı destan, Görünmezdi yüzler kir ile pastan, Yine de o günler bir gelir bana. |
Ne virüs bilirdik ne de gribı,
Tanımadık ilaçları, şurubu, Severlerdi düşkünleri garibi, Şimdi gördüklerim zır gelir bana. |
gülü yetiştiren dikenli hardır
her agacın dalında gölgesi vardır sevdigim aşkın içimde sırdır onsuz yaşamak zor gelir bana |
Hayatın anlamı sırda gizlidir,
Yürekte ki sevda yârde gizlidir, Kışların soğuğu karda gizlidir, Karakış ayları kor gelir bana. |
Bir gülüm var goncadan gonca
Girdin kalbime yar oldun kanca Sevecek bu kalp ömrüm boyunca Kalbinden kalbimi yar kovmadıkça |
[CENTER][I][B]25 mart eyy 25 mart,[/B][/I]
[I][B]Alperenin lal olduğu günsün sen,[/B][/I] [I][B]Gökyüzünün al olduğu günsün sen,[/B][/I] [I][B]Bozkırların gül olduğu günsün sen...[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]25 mart eyy 25 mart,[/B][/I] [I][B]Karaların başımıza örüldüğü günsün sen,[/B][/I] [I][B]Alperenin toprağa gömüldüğü günsün sen....[/B][/I][/CENTER] [CENTER][URL="http://resimzade.com/Show.html?i=15383&token=44417"][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=15383&token=44417[/IMG][/URL][/CENTER] |
[QUOTE=sandalli;484243]Ne virüs bilirdik ne de gribı,
Tanımadık ilaçları, şurubu, Severlerdi düşkünleri garibi, Şimdi gördüklerim zır gelir bana.[/QUOTE] Kar yağardı kapıların boyunca Kürürdük bacaları sonra loğla Köy odası dolardı akşam olunca Şimdiki sohbetler boş gelir bana |
Sicacık sohbetler kayboldu gitti,
Televizyon geldi, komşuluk bitti, Bülübülün yerine baykuşlar öttü, O güzel günler hep hoş gelir bana. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:46. |
|