![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=ömer yalcin;481128][B][I][COLOR=deepskyblue]ONUR SAN[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#00bfff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#00bfff]EYVAH.............................[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ömer yakalandin, bizi dinlemiyon. :D |
Haberin var mı?
|
[QUOTE=sandalli;481131]Ömer yakalandin, bizi dinlemiyon. :D[/QUOTE]
[B]Sen de yakalandın abi beni çağırmeyon :)[/B] |
[COLOR="SlateGray"]Sami Yusuf - Asma Allah[/COLOR]
|
özgür çevik---OLMASA MEKTUBUN YAZDIKLARIN OLMASA KİM İNANIR SENLE AYRILDIĞIMIZAAAAAAAAA
|
[B][I][COLOR="DarkSlateGray"]Nida Ates
Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Gelin Oldun Garabelin Eline Yedi Bayram Gına Yakma Eline Gurban Olam Senin Gibi Geline Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Senin Baban Karşı Köyün Hocası Çok Peşime Düştü Genci Kocası Bana Derler Şu Kötünün Kocası Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Ne Kadar Methetsem O Kadar Güzel Top Bürür Saçını Gözünü Sürür Muskalar Yazdıram Değmesin Nazar Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img510.imageshack.us/img510/4800/83944062ga3.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B] |
mustafa keser- söyleme bilmesinler
|
[B][I]Mirkelam - Unutulmaz[/I][/B]
|
CEM YILDIZ-YARIM BIRAKTIN
Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Bugün ölsemde geçer Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik,bedenim kesik Yarım kalmış bir yüregim artık.. Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın |
[B][I]Fatih KISAPARMAK-Mor salkımlı sokaklar....[/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:09. |
|