![]() |
Cevap: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[QUOTE=ismail 58;471204]salim birde şu bizim köyün istatistiğine bakarmısın,
Merkez hayırbey köyü.[/QUOTE] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]21.kişi kayıtlı üye var 0,18%[/FONT][/COLOR] [B]bu da sizin köyün şu anki siteye üye sayısı [/B] |
bizim hiç yok ama salim bey sizle ben yetim gibiyiz koca sitede yav
|
[QUOTE=guldane;471237]bizim hiç yok ama salim bey sizle ben yetim gibiyiz koca sitede yav[/QUOTE]
[B]sağlık olsun napalım belki birgün gelirler gerçi ben bizim köyü fazlası ile temsil ediyorum :D[/B] |
bende yetiyorumdur herhalde ama beni pek tanıyan yok köyde belki sülaleden soy adımdan tahmin ederlerde kimin kızı olduğumu çözemezler ne garip ama insanın gülesi geliyor vallahi.
|
[QUOTE=guldane;471241]bende yetiyorumdur herhalde ama beni pek tanıyan yok köyde belki sülaleden soy adımdan tahmin ederlerde kimin kızı olduğumu çözemezler ne garip ama insanın gülesi geliyor vallahi.[/QUOTE]
[B]Herkes sizin kadar köyüne sahip cıksa daha ne bazıları köyü için iki satır yazmaktan acizleniyorlar[/B] |
İMRANLI KARABOĞAZ KÖYÜ....
|
[COLOR=dimgray][FONT=Comic Sans MS]suşehri Taşbayır köyü ...ve ...Kuzdere ....ikiside benim köyüm :)[/FONT][/COLOR]
|
[B]Eskikarahisarlıyım yokmu başka bizim köyden olanlar [/B]
|
heeeeey yeni karahisarlılar eliniz armutmu topluyor be
gelin iki satır yazınsana şurayayoksa tenezzülmü etmiyosunuz yada okur yazarlığınızmı yok 21 ci yüzyıldayız ben 46 yaşında yazıyosam sizinde yazmanız gerekmezmi tembelmisiniz nesiniz kardeşim allah allah gelin bak kafamı bozmayın bizim köyün sitesine girer sizi etmediğimi koymam haberiniz olsunne biçim insanlar bunlar be kardeşim.yav anlamıyorum bunları ben vallahi. |
[QUOTE=guldane;472013]heeeeey yeni karahisarlılar eliniz armutmu topluyor be
gelin iki satır yazınsana şurayayoksa tenezzülmü etmiyosunuz yada okur yazarlığınızmı yok 21 ci yüzyıldayız ben 46 yaşında yazıyosam sizinde yazmanız gerekmezmi tembelmisiniz nesiniz kardeşim allah allah gelin bak kafamı bozmayın bizim köyün sitesine girer sizi etmediğimi koymam haberiniz olsunne biçim insanlar bunlar be kardeşim.yav anlamıyorum bunları ben vallahi.[/QUOTE] [COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]güldane kardeşimizi kızdırmayın :) güldane bak ben tek im kızıyormuyum gelirler elbet :)[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:20. |