![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
IMPARATOR - BANA SARHOS DIYORLAR VARSIN DESINLER , NEDEN ICTIGIMI BENDE BILEMIYORUM
|
[QUOTE=harbikiz58;356154]IMPARATOR - BANA SARHOS DIYORLAR VARSIN DESINLER , NEDEN ICTIGIMI BENDE BILEMIYORUM[/QUOTE]
..........İÇİYORMUSUN YOKSA:) |
[QUOTE=HaKaaN;356155]..........İÇİYORMUSUN YOKSA:)[/QUOTE]
YOK DATLIM YA HIC OLURMU :D |
ne diyoruz damarsa damar gökhan güney aramızda daglarmı var işte okadarr
|
COK DERTLİ GORUYORUM SENİ......BELLİMİ OLUR
|
HAYATIMA BIR SON VERMEK ISTERSEN HANCERE GEREK YOK GÖZLERIN VARYA EGERKI KALBIMDEN VURMAK ISTERSEN KURSUNA GEREK YOK SÖZLERIN VARYA
----------IMPARATOR-------- |
[QUOTE=HaKaaN;356165]COK DERTLİ GORUYORUM SENİ......BELLİMİ OLUR[/QUOTE]
YOK DATLIM BEN GENELDE BÖYLE TAKILIRIM |
düş sokağı sakinleri 'ölümler'
|
EYUPHAN////NE AGLAR NE GULERSİN
ERKEN GORDUM HAYATI YAŞAMAKTAN SOGUDUM BEN BIR GENC İHTİYARIM HIZLI YAŞADIM ÇABUK YORULDUM........... |
[QUOTE=harbikiz58;356168]YOK DATLIM BEN GENELDE BÖYLE TAKILIRIM[/QUOTE]
SENDE BENDENSİN CANO... |
Ne günler yaşadım bitti dediniz
Oturup ağladım yetti dediniz Ben bunları hak etmedim etti dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık Nerdeyim nasılım aldırmadınız Kaç kere düştüm de kaldırmadınız Bir gün benim yerime ben olmadınız Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Dostum bildiklerime dost almamışım Sırtımdan vura vura ölmemişim Bilmem ki bu dünyaya niye gelmişim Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Beni doğduğuma pişman ettiniz Kendime kendime düşman ettiniz Sarhoştur dediniz berduş dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık |
[QUOTE=harbikiz58;356176]Ne günler yaşadım bitti dediniz
Oturup ağladım yetti dediniz Ben bunları hak etmedim etti dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık Nerdeyim nasılım aldırmadınız Kaç kere düştüm de kaldırmadınız Bir gün benim yerime ben olmadınız Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Dostum bildiklerime dost almamışım Sırtımdan vura vura ölmemişim Bilmem ki bu dünyaya niye gelmişim Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Beni doğduğuma pişman ettiniz Kendime kendime düşman ettiniz Sarhoştur dediniz berduş dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık[/QUOTE] CANISI BUNU KİM SOYLUYOR? |
[QUOTE=HaKaaN;356175]SENDE BENDENSİN CANO...[/QUOTE]
EVT DATLIM , pop falanda dinlerim ama genelde böyle takiliyorum baska seyler bana göre degil beni bunlar anlatiyor |
[QUOTE=HaKaaN;356179]CANISI BUNU KİM SOYLUYOR?[/QUOTE]
ibrahim tatlises----- imparator |
[B][I]arif sağ gurbeti benmi yarattim[/I][/B]
|
BU PARÇA SANA GELSİN CANISI.........
Senin için yaptım dinle şarkımı Sana uzaklardan sesleniyorum Kelimesi sensin, mısraları sen Seni canımdan çok, çok seviyorum Aldığım nefesim, tek aşkım, hevesim Gökteki yıldızım, doğan güneşim Kendime seçtiğim canım tek eşim Seni canımdan çok, çok seviyorum Bedenimde dermansın, derde çaresin Hayatı sevdiren, ömür verensin En güzel duygular, ilham perimsin Seni herşeyden çok, çok seviyorum |
[QUOTE=HaKaaN;356191]BU PARÇA SANA GELSİN CANISI.........
Senin için yaptım dinle şarkımı Sana uzaklardan sesleniyorum Kelimesi sensin, mısraları sen Seni canımdan çok, çok seviyorum Aldığım nefesim, tek aşkım, hevesim Gökteki yıldızım, doğan güneşim Kendime seçtiğim canım tek eşim Seni canımdan çok, çok seviyorum Bedenimde dermansın, derde çaresin Hayatı sevdiren, ömür verensin En güzel duygular, ilham perimsin Seni herşeyden çok, çok seviyorum[/QUOTE] cok tsk ederim datlim benim |
Ebru Yasar _ Yasaksin bana
|
[COLOR="DarkRed"][B]Hüseyin Turan
Söyleyemedim........... Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim. .. sana ben şiirler sözler büyüttüm sana ben baharlar yazlar büyüttüm... sana ben ummalı hisler büyüttüm söyleyemedim söyleyemedim... şarkılar yazdım sana okuyamadım hep yanımdaydın oysa dokunamadım... Biliyor musun en çok neyi özlüyorum seninle bir ömür boyu beraber olmayı düşünürken belkide söyleyemedim şeyler yüzünden şuan yanında olamadığıma ellerini tutamadığıma ben seni çok sevdim ama SÖYLEYEMEDİM..............!! [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]NE DERSİN.....Ferdi TAYFUR
Bağladım gönlümü bir vefasıza Onunda sinesi yandı mı dersin Bir Mecnun misali bir Leyla gibi Oda böylesine binde biri kadar Sevdi mi dersin ne dersin Götürsün feryadımı rüzgarın sesi Sönmüyor içimde hasret ateşi Bir kötüye düşüp solunca benzin O zaman halimden anlar mı dersin Ömrümü uğrunda feda ederken Kimi gerçek bazen de hayal eylerken Beni sevip bana ümit vermişken Başkasına gönlünü verdimi dersin Anlatmam bir daha dinlemez isen Haklıyı haksızı söylemez isen Sevip sevilmeyi bilemez isen Senin yaşadığına hayat mı dersin Aşkı sevilmeyi bilemez isen Böyle yaşamaya sen hayat mı dersin Ne dersin..................[/B][/COLOR] |
[COLOR="black"][B]Candan Erçetin
Unut Sevme Aşka gönül vermem aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Böyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gözyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her güzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni gitmeyecek mi.?[/B][/COLOR] |
IMPARATOR IBRAHIM TATLISES-ELIMDE OLSA HIC SEVERMIYDIM
|
Ayrılığın Yükünü Kaldıramayız
Ayrılığın yükünü kaldıramayız Birbirimizden başka yar bulamayız Bizi böyle deliye çeviren aşkı Zincire vursakta durduramayız Bensiz mutluluğa kavuşamazsın Yüzlerce askın olsa avunamazsın Tenindeki çıglık her yerden duyulur Baskasıyla yerimi dolduramazsın Benim saçlarıma karları yağdıran Seninde yüzüne çizgiler doldurur Tükenmez inanki aşktır varolan Ne yaptımsa beni bırakmadı sevdan Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Bazen sıcak bazen soğuk ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Biraz dövüş biraz barış ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Söz-Müzik: Yıldız Tilbe |
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img82.imageshack.us/img82/1843/kadirzj8hj6tq5qv3ym4xf9.png[/IMG][/URL]
Seni Seviyorum ....................Abidin Hiç mutlu olmaz Kiymetini bilmez Sevginin aşkın saltanatı sürülmez Sarılmaz öpmez Hiç cilve bilmez Aşkından ölse yinede belli etmez Dayan gönlüm dayan Sabırdır aşkta makul olan İnan yeterki inan Doğrusu aşktır da gerisi yalan Bu duruma artık dayanmamak gibi Bir lüksüm yok anlıyorum Çünkü çok basit bir nedenim var Seni deliler gibi seviyorum Ben seni çok seni çok çok çok seviyorum Çiçekten böcekten seni kendimden bile kıskanıyorum Söz–Müzik: Ercan Saatci |
selahattin özdemir-canimdan can iste ömrümden ömür
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Sezen Aksu Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ gölleri gibi, gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede, gök nerede, ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin. Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım [/B][/COLOR] |
mustafa yıldızdoğan reis söylüyor biz bu hallere düşecek adammıydık
gerçekten ne acı biz bu duruma düşecek adammıydık ???????????? :( :( |
[COLOR="Black"][B]
nedir çektiğim YİNE YÜREĞİME KOYDUN BİR KEDER NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM NE MEKTUBUN GELİR NEDE BİR HABER NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM VİRANE BAĞLARDA BÜLBÜL ÖTERMİ BÜLBÜLSÜZ BAHÇANIN GÜLÜ BİTERMİ AŞIK MAŞUĞUNA BÖYLE EDERMİ NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM HEM DİNİMSİN HEMDE BENİM İMANIM SEN KALDIRDIN GÖNLÜMDEKİ GÜMANIM KURBANDIR YOLUNA BENİM BU CANIM NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=vlURrBaIL-0&feature=related[/url] |
[COLOR="Black"][B]unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=e0cMsDmpPcg&feature=related[/url] |
Sedat Ucan - Kanayan yara Filistin :(
|
GERI DÖN CAREM
sarardim [COLOR="Black"][B]soldum güller [/B][/COLOR]gibi [COLOR="Black"][B]eriyip aktim mumlar [/B][/COLOR]gibi tek carem sendin [COLOR="Black"][B]ilac gibi [/B][/COLOR] neden gittin terkettin beni geri dön carem geri dön [COLOR="Black"] [/COLOR]sen yoksun ey ben ölüyüm geri dön carem geri dön [COLOR="Black"][B] [/B][/COLOR]sen yoksun ey ben ölüyüm dokunamaz [COLOR="Black"][B]kimse saclarina [/B][/COLOR] paylasamam seni baskasiyla [COLOR="Red"]birakmam gülüm kitabima[/COLOR] [COLOR="Black"][B]yasatmam seni bu DÜNYADA...............[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=nCcUNslOvPk[/url] |
[COLOR="Black"][B]Daha senden gayrı, aşık mı yoktur
Nedir bu telaşın vay deli gönül Hele düşün devri Adem’den beri Kimler geldi geçti say deli gönül Gördüm iki kişi, mezar eşiyor Gam gasavet gelmiş, boydan aşıyor Çok yaşayan yüze kadar yaşıyor Gel de bu rüyayı yor deli gönlüm Mevlam kanat vermiş uçamıyorsun Bu nefsin elinden kaçamıyorsun Ruhsati dünyadan geçemiyorsun Topraklar başına vay deli gönül[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=Yjayx6yom3U&feature=related[/url] |
[COLOR="Black"][B]o yar gelir yazıda yaban gül olur
yüzün görsem tutulur dilim lal olur aşka düşen divane gezer del olur evlerine varada gele usandım el oğlunu ben kendime yar sandım yüreğime hançerde soktu gül sandım mezarımı derinde kazın dar olsun altı lale üstünde çimen bağ olsun ben ölürsem sevdiceğim sağ olsun[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=77I9tRZl_uw[/url] |
[B]Ferdi Tayfur-Herseyi Bitirdik...... (süper bi parca)
herşeyi bitirdik bir yalan gibi biz aşkı yarına götüremedik ne günler yaşadık bir roman gibi ne yazık sonunu getiremedik önce sen istedin bu hayır neden biz aşkla başladık bu gurur neden şimdi sen yolcusun başka kollara şimdi ben yolcuyum meçhul yollara bu aşkı yarına götüremedik ne yazık sonunu getiremedik ümitler senden arzular benden bakıver maziye ne kaldı dünden ölesiye sevdik varken gönülden ne yazık sonunu getiremedik bu aşkı yarına götüremedik[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Emel Sayin
Sen mevsimler gibisin..... Sen gidince ruhumu bir alev sardı aglayan gözlerimde hatıran kaldı bir zamanlar senin ile mesud yaşardım şimdi o mutlu günler mazide kaldı (nakarat) yalancı dünya gibi yalancısın sevgilim sen mevsimler gibisin degişirsin sevgilim uzanan ellerimi bomboş bırakın gözlerimde yaş olup sel gibi aktın tek ümidim sendin sana inandım ummadıgım bir anda beni bıraktın[/COLOR][/B] |
yürü be yalan dünya . cavit karabey harika parçalar __________________________________________
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Belkis ÖZENER Çok aşıgın var diyorlar Çok aşıgın var diyorlar Yalan de yeter bana Bir sevda sözü fısılda Hazırım inanmaya Gönül hırsızı diyorlar İnkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın bu gönül Çok ahlar aldı diyorlar İnkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın ) 2 Nasıl dayansın bu gönül )[/COLOR][/B] |
birömür boyunca yanlız seni sevdim seni ben yüreğime ölümüne işledim
herzaman benim kalır bırakıp gitmeseydin deli gibi sevdim sevilmedim güzelim lanet olsun yaşamıma gülmeyen kaderime çıkıyorum hayatımın belki son seferine gidiyorum uzaklara dönmem artk geriye gireceğim belkide beyaz kefen içine sen çok değiştin benim aşkım olamazsın acımadan bedenimi yerden yere vuramazsın beni böyle çaresiz vede bitkin koyamazsın uzaklara giderek başkasıyla duramazsın hasret yakar içini bensiz yaşayamazsın sana olan sevgimi başkasında bulamazsın bir ömür benim idin hani benim kalacaktın ateş oldun içimde sürekli yanacaksın yol alırım köşe bucak ismini söyleyerek yoruldu bedenim gelmeni bekleyerek gelmeni ne geçiyor eline beni böyle üzerek yanımda olsaydı yaşardım ben gülerek ama artık yaşamak sürünmek neye değer beni sakın arama dönersen birgün eğer hayatta bulamazsın sağa sola sor beni yorulmana kıyamam mezarda ara beniiiiii |
Ferdi Tayfur - Bende Özledim
Bende özledim bende Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Sevenin sevdası gibi Derdimin dermanı gibi Bende özledim bende. |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi Tayfur
Hatıran Yeter Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gün gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri getirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter...[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:48. |