Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Sivaslisandy-58 10.01.2010 23:13

Cevap: SOHBET ODASI

[QUOTE=kolsuz_kerim;511945][B][COLOR="Navy"]yok apla onlar kıskanc değil en azından iyi ütü yapsın yeter ben ellerimle beslerim onu sarışın minyon tipli olsun apla:)[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ah kerimcigim ahh onlar ne anlar ütüden ev islerinden :):)
giyim olsun gezme olsun,manikür pedikür,birde solarium yeter iste:):D
fazla sicak mevsimede gelemezler ne yapacaksin yabanci kizla:):D
eli iste gözü oynasta olur bunlar bir yar ile ömür gecirmezler:):D:D
yaban tekelerinden farklari yoktur SIKINTIYA :):)
gelemezler
sen yinede bizim kizlarimizdan vaz gecme ne varsa onlarda var canim:):)[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 10.01.2010 23:16

[QUOTE=58Sevda;511950][COLOR="Red"][B]hahaha Kerim abi sanki siparis veriyorsun haa

baska bir isteyiniz?[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]tabi istiyoz canının sağlığını aplamızın zati bilerzik sözüde var:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]sandy apla kimse yokken sana mehtapı gösteriyim 1 dakkalığına ok[/COLOR][/B]

Sivaslisandy-58 10.01.2010 23:17

[QUOTE=kolsuz_kerim;511952][B][COLOR="Navy"]tabi istiyoz canının sağlığını aplamızın zati bilerzik sözüde var:)[/COLOR][/B][/QUOTE]

[FONT="Franklin Gothic Medium"][COLOR="Purple"][B]alacagim kerimcigim sözümü unutmadim sen hele bir helal süt emmis kizi bul sanami ananami layik olsun!?karanini bi verde:):D
gelemesemde takini gönderecegim söz:)[/B][/COLOR][/FONT]

58Sevda 10.01.2010 23:19

[COLOR="Red"][B]Masallah Kerim abi, gercekten cok guzelmis Allah sahibine bagislasin... (yani sana)[/B][/COLOR]

Sivaslisandy-58 10.01.2010 23:21

[QUOTE=kolsuz_kerim;511952][B][COLOR="Navy"]tabi istiyoz canının sağlığını aplamızın zati bilerzik sözüde var:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]sandy apla kimse yokken sana mehtapı gösteriyim 1 dakkalığına ok[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]herkes gördü be kerimcigim insallah dogru söylüyorsundur?yalandan hicc hoslanmam bilesin
Allah sahibine bagislasin diyorum ins.bu ise yüce rabbim tamamina erdirsin mutluluklar dilerim kerimcigim bütün güzellikler sizlerin olsun:)[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 10.01.2010 23:21

[B][COLOR="Navy"]tşk ederim sağol kız cadı sendemi gördün sandy apla onay verdinmi[/COLOR][/B]

gönlüm58 10.01.2010 23:22

Ancak geldim kusura bakmayın...

kolsuz_kerim 10.01.2010 23:24

[B][COLOR="Navy"]sandy apla kalbimi kırdın şimdi aşk olsun :([/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]gönül apla nerdesin sıkıştırdılar beni:)[/COLOR][/B]

58Sevda 10.01.2010 23:24

[QUOTE=kolsuz_kerim;511958][B][COLOR="Navy"]tşk ederim sağol kız cadı sendemi gördün sandy apla onay verdinmi[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Kerim abi sagir sultan bile duydu:)[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 10.01.2010 23:26

[B][COLOR="Navy"]töbede kız babası duyarda sonra:)[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:49.