|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][I]Ozan Ünsal-- Vur [/I][/B] [B][/B] [B][I]Ah bir devlet ferman verse[/I][/B] [B][I]Sık mermiyi küfre derse[/I][/B] [B][I]İşte şırnak kan gölüdür[/I][/B] [B][I]Hainler kahpe .......[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Meclis Tv - Recep Tayyip Erdoğan [/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ozan Gürsel - Milliyetçi Türkiye ile İleri[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Edip Akbayram...... Türküler Yanmaz....... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? millet vekillerinin kavkasını izledim  şimdi kafamı dinliyorum | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=doğan bulut;481631]millet vekillerinin kavkasını izledim  şimdi kafamı dinliyorum[/QUOTE] [B]CHP meclisi terkedince nasıl da sessizleşti meclis :)[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=Cley;481636][B]CHP meclisi terkedince nasıl da sessizleşti meclis :)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Navy"]Meclisi terketmek, onları temsilci olarak meclise gönderenlere hakarettir, biz sizi savunamıyoruz demektir. Bu millet hala onları neden terketmedi anlamıyorum. :) [/COLOR][/I][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=Cley;481636][B]CHP meclisi terkedince nasıl da sessizleşti meclis :)[/B][/QUOTE] birde tayip terk etseydi dahada sesis olurdu ne iyi olurdu demi cley. | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=doğan bulut;481643]birde tayip terk etseydi dahada sesis olurdu ne iyi olurdu demi cley.[/QUOTE] [B]Az kaldı abi cumhurbaşkanı olunca pek uğramaz meclise. Az daha sabır...[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Yavuz Bingöl sele verseydim | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:38. |  |