![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;488320]Ozanlar yine candan yazarlar
Dost acı söyler kimisi kızar Kusuruma bakmasın dostlar Niyetim amacım kötü değildir[/QUOTE] Arif abi sana kimseler küsmez, Kovsalar, atsalar selamı kesmez, Dostlar arasında soğuk yel esmez, Soğuk soğuk esen yel benim değil. |
[QUOTE=sandalli;488329]Arif abi sana kimseler küsmez,
Kovsalar, atsalar selamı kesmez, Dostlar arasında soğuk yel esmez, Soğuk soğuk esen yel benim değil.[/QUOTE] Canım dediklerim canımı aldı Öldürüp bedeni kuşlara attı Bu dünya acaba kimlere kaldı Geriye şöyle bir bakmak yeter |
[QUOTE=arifcoskun;488328]Sivaburs dost göründü uzaktan
Ne kadar içten ne kadar candan Bekledik nerdesin sen büyük ozan Sen yoksun kalemler yazmaz oldu[/QUOTE] İçimde duygular kudurmuş aslan Uslan be yüreğim ne olur uslan Atalarım der ki yiğide yaslan Yiğidi bol olan il benim değil |
Bugünlük sözlerim bitti dostlarım
Zaman su gibi aktı ona yanarım Sabah ola hayrola ona yoralım İyi geceler olsun size ozanlarım |
Sivasspor senin halin hal değil,
Kümeye gidecek yollar yol değil, Sivas´ım attığın şutlar gol değil, Al da puanları coşsun yiğido. |
Sivas'ın yolları bükülür gider
Ayrılık insana ölümden beter Gün olur sevdiğim hasretlik biter Gönülden gönüle yol olur gider |
Rakiplerin açtı puan farkını,
Söyleriz gönülden senin şarkını, Topla artık sende başa aklını, Yeniden peşinden koşsun yiğido. |
[B][I]Elimizden bayrağı aldı Kayseri
Transfer diye aldılar birkaç serseri Kümeye düşüpte üzme bizleri Seneye bir daha zirveye koşsun Yiğido![/I][/B] |
Puanları sağa sola savurma,
Küme düşüp ciğerleri kavurma, Taraftarı üzüp yere devirme, Bırak engelleri aşsın yiğido. |
hoş geldiniz ozanlar ozanı
siva gibi yok güzel şiir yazanı bu gün coştur siteyi kur düzeni o güzel yüzünüzde güller açılsın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |
|