![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;336313][B][I][COLOR="Magenta"]Birakmam seni artik hic bosa ugrasma
Bence sen hic bosuna aglama Benimle atismak isteyen sendin Iste buna derler etme bulma dünya [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Baglanti bozuk gidip geliyor, Bu sözlerin beni deli ediyor, Kim iyi asiktir herkes biliyor, Beni yenemezsin birak gideyim. |
[B][QUOTE=Sabiha Serin;336318]Sizler okudukça güç alır şiir yazarım
Yüreğimi mısralarımda paylaşırım Bazen yazarken gözyaşımı akıtırım Siz okuyun ben yazarım candostlar[/QUOTE] Ağlamanıza dayanamam Bundan sonra şiirler yazmam :) Sabiha ablam gülsün diye Espiriler yapar,Şiir yazmam :D[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;336312][B]
Atışmada darılmaca yoktur....! Bu işler hep böyledir çoktur....! Atışmalarınız bugünlerde çoktur...! Size asla darılmam Sweet hanım :)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bilmem basdan beri okudunmu bu topici Bazen atisdik bazen teselli etdik birbirimizi Ben cok sevdim burdakileri Istemem kirayim kalbini [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;336315][B][I][COLOR="Magenta"]Ben tikanmam merak etme
Kimseye sakin zaman verme Beni sen fazla tanimazsin Uyarmadi deme yari yolda kalirsin[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bu lafı başkaları da söyledi Hızıma yetişemezsin dedi Benim karşımda sayısız Meydan okuyan tökezledi |
Bugünde ozanlar coştu keyif aldı
Bazı aşıkların benzini bitti yolda kaldı Amacım sadece bolca atışmaktı Bende gidiyorum Arif'te kaçtı Herksede çok tşk. ediyor, kalanlara iyi eğlenceler ve iyi geceler diliyorum, |
[QUOTE=sandalli;336319]Baglanti bozuk gidip geliyor,
Bu sözlerin beni deli ediyor, Kim iyi asiktir herkes biliyor, Beni yenemezsin birak gideyim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bak iste kacip gidiyorsun Hemen yatmak istiyorsun Hadi söyle artik yenildigini Bende söylim yavas yavas ninnini :) [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;336323]Bu lafı başkaları da söyledi
Hızıma yetişemezsin dedi Benim karşımda sayısız Meydan okuyan tökezledi[/QUOTE] Ben bilirim asiklarin hasini, Cogunun almistir Sweet pasini, Sende toplarsin birgün tarak tasini, Havalanma geri inmen güc olur. :) |
[QUOTE=sivaBURs;336323]Bu lafı başkaları da söyledi
Hızıma yetişemezsin dedi Benim karşımda sayısız Meydan okuyan tökezledi[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Henüz karsima cikmadi karsisinda tökezleyim Ben bu isleri ustasindan ögrenmisim Bak hele herkese nasil kaciyor Sende deme sakin "uykum geldi gideyim"[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;336328]Ben bilirim asiklarin hasini,
Cogunun almistir Sweet pasini, Sende toplarsin birgün tarak tasini, Havalanma geri inmen güc olur. :)[/QUOTE] Kahırlıdır dedim, dokunmadım Burada olmaktan yakınmadım Bak sana da söylüyorum Sözümü kimseden sakınmadım |
[QUOTE=arifcoskun;336325]Bugünde ozanlar coştu keyif aldı
Bazı aşıkların benzini bitti yolda kaldı Amacım sadece bolca atışmaktı Bende gidiyorum Arif'te kaçtı Herksede çok tşk. ediyor, kalanlara iyi eğlenceler ve iyi geceler diliyorum,[/QUOTE] Abi nere giden sessiz sedasiz, Asiklar olamaz asla vefasiz, Amacin kacmaksa bizde variz, Bugün gitde tez zamanda yine gel. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:16. |
|