![]() |
Cevap: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
beni düşündüğünüz için teşekkür ederim be kardeşim sağol köye site açmışlar oraya giriyorlar görüyorum ama buraya girmiyolar insan ister istemez sinirleniyor yav sivas olmasa köyümüz nasıl olacaktı tabiiki olmayacaktı önce sivas sitesine girsinler sonra köyün sitesine girsinler sitelerini ellerinden alan yok kendilerinin olsun ne biçim site hazırlamışlarsa şirin kardeşlerim bi kaç defa girdim kayıt olmayı denedim olmadı bi garip site arada giriyorum ama buranın tadını vermedi böyle rahatlıkla girilmiyor garip keşke onlarda sivas sitesi gibi yapsalar oarayada girerdik.
|
ulaş yapalı köyündenim
|
Cevap: merkez tahtıkement köyü
:)BEN MERKEZ TAHTIKEMENT KÖYÜNDENİM herkese selamlar
|
merhaba osman kaedeş
yapalı köyüne gittim oradan seyit ağa annemin akrabasıdır oğulları hacı ve çavuş vardı bi kaç defa gelmişlerdi babamın yanına hatta çavuşun ününü bilmeyen yok belki sizde bilirsiniz karısı salim annemin kuzeninin kızı galiba şimdi sivasda ikamet ediyolar bende yeni karahisar beldesindenim yani çavuşun karısının köyünden tanıştığıma memnun oldum. |
merkez HAYIRBEY KÖYÜ halk dilinde söylenişi (Gayırbe'dir)
|
[COLOR="Purple"][B]ZARA/OSMANYEKÖYÜÜÜÜ....Benden başka 12 kişi daha var sitede tıklamış biride çıkıp bende OSMANİYELİYİM demiyor ne oldu bunlara:):):)[/B][/COLOR]
|
[B][I]bu dünyaliyim iste....................[/I][/B]
|
iyide ömer bey kardeşim zaten şimdilik bu dünyalıyız sizinki lafmı şimdi ebedii intikale erincede o dünyalı olacağız
asıl köyünü söyle korkma gitmeeeyiz köyüne ama siz isterseniz bizim köyümüze gelebilirsiniz kapımız açık buyurun yeni karahisara |
[B][I]abla korktugum falan yok gel buyur benim köy yildizeli kavak köyü[/I][/B]
|
Diskapi & Akkaya (Tozanli) Koyleri Hafik
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |