![]() |
-->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[IMG]http://img154.imageshack.us/img154/273/ciceklerph2.jpg[/IMG]
[I][COLOR="Blue"] darkyamtar ötükenin delisi berat.demir yakamoz kaptan58 haythuyt semih58[/COLOR][/I] [COLOR="Red"][B]sönmez serd@r sweetgirl kronick sivaslady altuntaş58[/B][/COLOR][COLOR="Magenta"][B] gül-i ahmer [COLOR="Magenta"][B]sibelYILMAZ gürün güzeli burcum ayparcam sonbahar58[/B][/COLOR][/B][/COLOR] |
Cevap: -->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=serrrkan;314128][IMG]http://img154.imageshack.us/img154/273/ciceklerph2.jpg[/IMG]
[I][COLOR="Blue"] darkyamtar ötükenin delisi berat.demir yakamoz kaptan58 haythuyt semih58[/COLOR][/I] [COLOR="Red"][B]sönmez serd@r sweetgirl kronick sivaslady altuntaş58[/B][/COLOR][COLOR="Magenta"][B] gül-i ahmer [COLOR="Magenta"][B]sibelYILMAZ gürün güzeli burcum ayparcam sonbahar58[/B][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] SİZİ ÇOK SEVİYOM ĞURUR DUYYOM SİVASTA YANIMA GELMEDİN AMA YİNEDE YERİN BAŞKA SİZLERE BU SEFER ÇEVLÜKTEN ÇAKIR DİKENLERİ YOLLUYOM |
Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=ötükenindelisi;314118]K***Ü***S***T***Ü***M
,,,,,--;;;;,,,,,,,,,,,,, --[/QUOTE] ya neden küsüyon sende ne kadar nazlısın haaa :D |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B]TUM CICEKLERIM GURUNLU HEMSERILERIME GELSIN..........:)[/B]
|
Haythuyt abime
Mehmet amcama semihe Kaptan abime Semih-58 abime Engin abime Swttgirl ablama gürün_güzeline Seva ablama ve digerlerine........ |
[QUOTE=gul-i_ahmer;314138]ya neden küsüyon sende ne kadar nazlısın haaa :D[/QUOTE]
ben çok hassasım sen bilmion ğaliba sana karanfil demedi |
sitenin tüm üyelerine cicekler yolluyorum.....
|
darkyamtar
ötükenin delisi berat.demir yakamoz kaptan58 haythuyt semih58 sönmez serd@r sweetgirl kronick sivaslady altuntaş58 gül-i ahmer sibelYILMAZ gürün güzeli burcum ayparcam sonbahar58 tatlı dilli fatoş peri 58 buket buket ğüller yolluyom |
[QUOTE=ötükenindelisi;314292]ben çok hassasım sen bilmion ğaliba
sana karanfil demedi[/QUOTE] KARANFLMİ BEN EN ÇOK GÜLLERİ SEVERİM :D Bİ DAHAKINE GÜL BUKETİ OLSUN RİCA EDİYORUM :D |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
kaptan 58
veysel seva ............... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:35. |