![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
oy atlıya atlıya
patlıcan suratlıya allah nasip ederse boynu kravatlıya oh ya oh ya aldım ya sen orada koca karı kaldın ya kaynanam elek gibi görümcem şebek gibi oğlunu sorarsanız çekilmiş ipek gibi oh ya oh ya aldım ya sen orada koca karı kaldın ya kaynanam sepet gibi gider gelir el gibi o kızıp söylendikçe ben oynarım kız gibi oh ya oh ya aldım ya sen orada koca karı kaldın ya erkan oğur... :D:D:D |
Ah Bir Ataş Ver - Çetin Bozalan - Bu Türkünün Yöresi İzmir
Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği ah yanık olur anaların yüreğiii.... |
Sevdim Seni
Dert etme kendine inim inim inleme Sus Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yanarken de Ölürcesine sevdim seni Aşkımız tarih yazarken dillerde. Parçalanırcasına sevdim seni Gözlerine bakamazken ağlarken de Ve boğulurken de gözyaşımda sevdim seni Sen sırtını çevirip yerlere atarken de. Muhtaç etme sözlerine Damla damla ağlama Gel son kez dinle. Dört bir yanda sabah ezanlarında sevdim seni Ellerini tutamazken göğsünde uyuyamazken de Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni Sen umutları bulutlara güneşe çizerken de... Bozkır kaldığım dağ yamaçlarında sevdim seni Yaşamakla ölmek arasındaki kılda ezilirken de Ödlek olmayan yürekli bir sevgiyle sevdim seni Sevdim seni sevdim seni ne çare Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare Zindan odalarda bin bir dualarda sevdim seni Sen şartlı sevdalara maddelere dökerken de Gözü kara yalan dolan olmayan sevgimle sevdim seni Umutlarımı hicranlara yarınlarımı karalara salarken de. Biliyorsun yok demiştin umut Olmaz dilekleri tüket Yüreğine unutmaktan söz et Nafile dilde son düet Umutlara kes bir bilet Dedin diye istedin diye Razı oldum sustum şimdi Param parça dilim dişlerimde Gücümün yettiği kadar Sesimin çıktığı kadar Avaz avaz bağırıyorum Son nefesimde ölürken de sevdim seni Ölürcesine sevdim seni... Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare |
...boyutsuz sevda...
. boyutsuz bir sevda bu zamanı yok mekanı yok sonu ne olur diye hesabı yok boyutsuz bir sevda bu korkusu yok türküsü yok sen sever misin diye sorgusu yok boyutsuz bir sevda bu zinciri yok silahı yok böyle olmalı diye kitabı yok |
sevemedim kara gözlüm seni doyuncaaa..... belkıs özener... :(
|
[B]bazı bazı gülsemde yine göönüm hoş değil.... özlem özdil... [/B]
|
Senin eşkin meni düşürdü dile
Neçe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim könül verdim Seni sevdim men Böyle bir güzele eşkimi tezele Şiire gazele könül verdim Eğer menden ayrı gezip dolansan Menim bu eşkime bigane kalsan Alışaram od tutaram Hem yanaram ben Buna da bilmeden Sensiz ben gülmerem Könlümü veremem heç kesemem Könlümü veremem |
Sanki terk edilmiş bir viraneyim
Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben Tutunacak hiçbir dalım kalmadı Bir ağaç misali kurumuşum ben Sanki bir köleyim sanki bir esir Yerlerden yerlere atılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın Çile rüzgarında savrulmuşum ben Dertler derya olmuş bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben |
Askina varmi care
gönlümde bunca yare sizliyor senin ugruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm kalbimde acan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm Geceler boyu sürgün Şu kalbim sana vurgun Kanıyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin ölüm Feryad eden bülbüller Sazım yaralı teller İnliyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin ölüm... ERKAN AGA- SENIN UGRUNA |
[B]Edip Akbayram - Aşk Olsun Sana Çocuk[/B]
Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun |
Tam sevgiyi buldum derken
Dertlerimi unutmuşken Kendimi sana adamışken Uçurumlara atma beni Hasretin yüreğimi yakar Kavurur deli rüzgar eser beni savurur Mutluluk şiiri bana kim okur Uçurumlara atma beni Bu gönlüm sensiz perişan olur Uçurumlara atma beni Mutsuz günlere salma beni SELAHATTIN ÖZDEMIR-MUTLULUK SIIRI |
[B]Emel Sayin - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun[/B]
öyle dudak büküp hor gözle bakma, bırak, küçük dağlar yerinde dursun, çoktan unuturdum ben seni, çoktan, ah bu şarkıların gözü kör olsun... güzelsen güzelsin, yok mu benzerin? goncadır ilk hâli bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün, ellerin, ah bu şarkıların gözü kör olsun... bir gülüşün var ki, kaş çatar gibi, en sıcak sözlerin azarlar gibi hiç bağlanır mıydım çocuklar gibi, ah bu şarkıların gözü kör olsun... sonunda tuz bastım gönül yarama, nice dağlar koydun, nice, arama seni terkedip de gitmek var ama, ah bu şarkıların gözü kör olsun... |
[B]Emel Sayin - Dertliyim ruhuma hicranımı sardım da yine[/B]
Dertliyim ruhuma hicranımı sardım da yine inlerim, şimdi uzaklarda solan gün gibiyim gecenin rengini kattım içimin matemine sönen ümit ile günden güne ölgün gibiyim Bahtımın yıldızı sanmıştım seni sensiz karanlıktır her günüm leyla her günüm leyla, her günüm leyla ayrılık, ayrılık, ayrılık mecnuna döndürdü beni dertliyim, dertliyim yürekten üzgünüm leyla, üzgünüm leyla, üzgünüm leyla, ah, ah, leyla Sevda yaman bir çile, çekenler düşer dile ayrılık ölüm gibi, giden gelmiyor leyla gülüm, yaprağım soldu, gönlüme hazan doldu bir ömür harap oldu, onu bilmiyor leyla... |
[B]Emel Sayin - ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı ?[/B]
ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı? gözümde hep böyle yaş, yaş mı kalacaktı? aramızda sıra dağlar, dağlar mı olacaktı? üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz biz de mi böyle, böyle olacaktık? bu en güzel çağda yas mı tutacaktık? aramızda sıra dağlar, dağlar mı olacaktı? üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz |
[B]Emel Sayin - dudaklarında arzu[/B]
dudaklarında arzu kollarında yalnız ben sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim gününe gecene eş gözünde yaş yine ben olayım sana aşık yalnız ben ben olayım sevgilim bütün ömür boyunca kalbinde sevgilin ben benliğinde yalnız ben ben olayım sevgilim gününe gecene eş gözünde yaş yine ben sana aşık yalnız ben ben olayım sevgilim |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN-KERKÜK ELDEN ELE DÜŞTÜ[/B]
|
[I]iSmaiL Yk-NeRdeSin
=( =( =( OooFff OoOFfFFF[/I] |
[B]Edip Akbayram - Aşk Olsun Sana Çocuk
Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun[/B] |
[B]Ahmet Özhan - kapat gözlerini kimse görmesin[/B]
kapat gözlerini kimse görmesin yalnız benim için bak yeşil yeşil gözlerin kimseye ümit vermesin yalnız benim için bak yeşil yeşil seni öyle sevdim ölürcesine tanrı' nın yazdığı şiircesine içimden geçeni bilircesine yalnız benim için bak yeşil yeşil |
Aşk pınarı gibi
Akıp durdun kalbime Şimdi sensiz olmaya Dayanamam sevdalım Ellerin ellerime Gözlerin gözlerime Alıştım herşeyine Sensiz gelecek yılları Yaşayamam sevdalım Sevdalım benide götür ne olursun Sevdalım gitme sebebim olursun Aşkımızın üstüne Hasretini ekleme Kader deme bana sakın Anlayamam sevdalım Ellerin ellerime Gözlerin gözlerime Alıştım herşeyine Sensiz gelecek yılları Yaşayamam sevdalım Sevdalım benide götür ne olursun Sevdalım gitme sebebim olursun ASYA SABANCI-SEVDALIM!!!!!! HERKESE SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM DINLEYIN MUHTESEM BIR SARKI MUHTESEM BIR YORUM |
[B]Ahmet Özhan - biraz kül biraz duman[/B]
biraz kül , biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerime ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte. |
ıssız adam film müziği 'anlamazdın'
|
Sahte Sevgililer - Devran Çağlar
-------------------------------------------------------------------------------- Kalbimde Ümitler Bittiği Zaman GEceler BoyunCa Ağlayacaksın Benim Yokluğumu Hissettiğin An Kahrından Ağlayıp Yalvaracaksın Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın Beni DinleMeyip Terkettin Diye Umutsuz Yollarda BEklettin Diye O Büyük Sevgiyi yok ettin Diye Vefasız Kalbinden Utanacaksın Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın |
[B]Sezen Aksu - Sen aglama[/B]
Hasret oldu ayrilik oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yas Ayrilik da sevgiyle beraber Bir sarki bir siir gibi Yasadim canim acilari Senden bana hatira simdi Sakladigim sevgili kederler Bir siir gibi saklarim seni Bir yemin bir gizli düs gibi Ben bu yükü tasirim sen git, Git acilanma.... Sen aglama dayanamam Aglama göz bebegim sana kiyamam Al yüregim senin olsun Yüregim bende kalirsa yasayamam |
Sensizliği yaşadım
Çaresizim aşkınla Haksızlığa uğradım Duygularım isyanda Sensizlikten yoruldum Haksızlıktan usandım Bin defa kırdın beni Bir sana kıyamadım İstersen kaybolur Çıkarım hayatından İstersen gül olur Solarım aşkından İstersen kuş olur Göçerim bu diyardan Üzülme güzelim Sana hiç kıyamam İstersen ölürüm göcerim bu dünyadan Üzülme güzelim sana hic kıyamam |
[B]Sezen Aksu - beni yak kendini yak herseyi yak[/B]
beni yak kendini yak herseyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister öp oksa istersen öldür ask icin ölmeli ask o zaman ask ask için ölmeli ask o zaman ask seni içime çektim bir nefeste yüregim tutuklu gögsum kafeste yanacagıs ikimiz de ateste bir kıvılcım yeter hazırım bak ask için ölmeli ask o zaman ask allahım allahım ateslere yürüyorum allahım acı ile ask ile buyuyorum beni yor hasretinle sevginle yor sevgisizlik ayrılıktan daha zor diledigin kadar acıt canımı yoklugun da varlıgın da yetmiyor yoklugun da varlıgın da yetmiyor |
[B]Sezen Aksu - Hadi Beni Yine Sev Yeniden Sev[/B]
|
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma,
Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
[B]Sezen Aksu - Bir KIş Masali[/B]
Bir su damlası ürperir tenimde Bir temas hatırlarım ta eskiden Gözlerimi unuttum masallarda Ağlayamam ki ben Su gibi çırıl çıplak ve aydınlık Saz gibi durdum şiddetin önünde Sevgiyi bilmiyorlar bilmiyorlar Söyleyemem ki ben Yabanım esmerim sevgilim sebebim Bir gün bir kış masalında sevip yitirdiğim Şimdi artık korkular şarkılar mırıldanan Öpüşünle yaralı bir kız çocuğuyum ben Her sözüm mühürlenmiş kilitlenmiş Bin öpücükten bin dokunuştan Duysam da,canımın çığlığını Susturamam ki ben... |
can gidiyor
ellerimin arasından uçup yar gidiyor yılların hatırıdamı yok terkediyor ben kime yanayım aklım yetmiyor az geliyor biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam sonkez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda yar ben ettim sende helal et hakkını bir kere sever insan ben sende denedim şansımı hiç merak etme son güne dek seninle bu yürek sen bilmesen de yerine kimseyi sevmeyecek |
[B]Sezen Aksu - ben annemi isterim [/B]
(horon ve deyis süper ya) Dağda belimde odun beni ne hale koydun Tarlada ırgat avrat hanede hazır hatun Bir uşak göbeğimde altısı eteğimde Yedi bitirdi beni anandaki o çene Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de El ayak çekilince sen bitersin dibimde Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim Fındığı ben toplarım kırması sana düşer Uy ellerin iyisi geh geh gerinip şişer Üşudum senden baba ocağı gözümde tüter Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim |
[B]Sezen Aksu - ne ağlarsın benim zülfü siyahım[/B]
ne ağlarsın benim zülfü siyahım bu da gelir bu da geçer ağlama göklere erişti feryadım ahım bu da gelir bu da geçer ağlama bir gülün çevresi dikendir, hardır bülbül gül elinden ah ile zardır ne de olsa kışın sonu bahardır bu da gelir bu da geçer ağlama daimiyem her can ermez bu sırra eyüp sabır ile gitti mısır'a koyun oldum ağladım ardısıra bu da gelir bu da geçer ağlama |
FILIZ AGAR - HASRETIM SANA
|
Saçlarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gönlümü sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözden ırak dilden uzak Ben seni sevmişim eyvah Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözler kalbin aynasıdır Yalan söylerimi yar yar Yalan söylerimi Aldatan gözleri gördüm Oda sendemi yar yar Oda sendemi Bir hatıran kaldı bende Onuda alsana yar yar Onuda alsana Vicdanında rahat mısın? Söylesen bana yar yar Söylesen bana ERGUN EFE-HABERIN VARMI |
[B]YAŞAR ÖZERDEN :
Dertleri zevk edindim Bende neşe ne arar[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B][COLOR="DarkRed"][B]
Baris manco. Unutamadim Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni........../B][/COLOR][/B][/COLOR] |
[B]Hadise - Ask kolik [/B]
süper bisey bu ya : )) |
[COLOR="DarkRed"][B]Gülben Ergen
Kandiramazsin beni. Seven severken düşünce gözden Herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerede nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, tenindeki o kokusu Biter mi böyle, geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu, sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim Biraz ağlarım, biraz uyurum O gün gelir unuturum Zaman geçince şansım dönünce Kalbimi de avuturum Sevmeyi istemek suç mu Aşk geçici bir arzu mu Güzel günlerin mutlu sözlerin Hiç hatırası yok mu Aşka bekçi mi gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Kaçıncı oldu tamam İnan ki katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim..........[/B][/COLOR] |
[B]Serdar Ortac - heyecan[/B]
yıllar önce rasladım aşka muhtelif yerlerden yürütüp canım çekti gördüğüm anda oda tesadüf. bilirmiydim ayrılacağımı hüzün kadar sarsılacağımı daldan dala savrulacağımı oda tesadüf. deliler gibi yanıyorum, yuvadan uçup gidiyorum yaşımız neden büyük ama seni, adım adım sayıp seviyorum. heyecandan ismini bile, kazıdım bitik yüreğime senin aşk diyen o diline bile, doyamadım telaşlanıyorum. heyecandan her gece hayalini, unutursam ağlama unut beni bebeğim hayatta yok senin gibi, bulamadım dedim bulamadım. aradım seni çıkıp sokaklarda, isyanım sana değil tüm aşklara gece den içip içip sabahlara çıkamam dededim çıkamadım. |
Gunleri ay gibi aylari sene
Hasreti birakip artik gelsene Mektuplar selamlar yetmez sevene Gurbeti bitirip artik gelsene Hasretine dalip anmak bir zulum Senden ayri kalmak inanki olum Cehennem azabi sanki her gunum Gurbeti bitirip artik gelsene Usandim yoluna bakip durmaktan Gelenden gidenden haber sormaktan Bikmadinmi artik ayri kalmaktan Gurbeti bitirip artik gelsene Aramiza baska kimse girmeden Gozyaslarim coskun sele donmeden Ugrunda can verip olup gitmeden Hasreti bitirip artik gelsene gökhan güney-artik gelsene |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:29. |