![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yine oldu geçmez hüzünlü akşamlar
Sevdiğim hasretle yoluma bakar Ağlama sevdiğim akmasın yaşlar Elbet birgün olur kavuşur canlar |
Ey benim doğmayan sabah yıldızım
Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terketti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın? Dilime marş ettim eyvahlarımı Söyle de bileyim günahlarımı Işıksız bıraktın sabahlarımı Gözlerin mi uzak sen mi uzaksın? |
dogan bey yazmış güzel matagını
ozanlar sitesine kurmuş otagını bizlere yapmış ilk atagını hoş safa geldiniz yarışmamıza |
Diyari babamız coturmuş sazı,
Kış geldi yeniden unuttuk yazı, Ozanlar yazarsa buraya bazı, Geri kalmaz bizim topic onlardan. |
sandallı dostumun kaşı karalı
hançerlenmiş yarden içi yaralı aşkı can yurduna girdi gireli derin uykulara dalmış biçare |
Gurbette gezerim kalmadı ferim,
Sararıpta soldu, yaşlandı derim, Ne olursa olsun silamdır yerim, Yaban ellerinde kalmış bıçare. |
[B]bende bi dörtlükle katılam size.
düşündükçe vurayım eldeki saza. birgün yolunuz düşerse uğrayın bize. hep düşünür durur yine biçare..[/B] |
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen][B]Tekbir sesleriyle gittin Yigidim
Sehadet serbetini icip geldin Zafer Bayragini örtüm uzerine Gôzün arkada kalmasin Davan emin ellerde. [/B][/COLOR][/FONT] |
o yigide uzanan eller kırılsın
kefen bulamasın bo. beze sarılsın derisi yüzülüp çarmıga gerilsin cezalarını rabbım verir inşallah |
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen]Zalimler daragacinda sallanmazken
Yigitler can verdi birer birer Nasil derman arayalim bu derde Sen bir care söyle Osman Agabey.[/COLOR][/FONT][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |
|