![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
anlaşılan yine karışmış burası neyse tartışma oluncada millet gitmiş heralde....
|
[COLOR="Red"][B]Eyuphan sitenin kurallar disina gelmemesi icin site baya bir elden gecmesi lazim ozaman..
herneyse ben bu siteye kavga gurultu tartisma icin girmedim... onun icin fazla birsey demiyecegim bunun hakkinda.....siz daha iysini bilirsiniz..[/B][/COLOR] [QUOTE=-aynur58;512224]tartışma bitince bende gelirim[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]tartisma yok... bu arada hosgeldin aramiza[/B][/FONT][/COLOR] |
sevda gönül nerde canımmm
|
[QUOTE=HasreT;512227]anlaşılan yine karışmış burası neyse tartışma oluncada millet gitmiş heralde....[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]yok Hasret abla...bitti...;)[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Gonul abla gitti ama nereye bilmiyorum, isi vardir galiba..[/B][/COLOR] |
[B]tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar iyi muhabbetler...[/B]
|
Teşekkürler Salim abii :))
Selamun Aleykum :) |
[QUOTE=ONuR;512323]Teşekkürler Salim abii :))
Selamun Aleykum :)[/QUOTE] [B]aleykum selam onurum hoş geldin nasıl oldun görüşemez olduk:D[/B] |
[QUOTE=Salim58;512324][B]aleykum selam onurum hoş geldin nasıl oldun görüşemez olduk:D[/B][/QUOTE]
Hoşbulduk abi çok şükür iyiyim bi sıkıntı ayın 22 sinede kadar da pek görüşeceğe benzemiyoruz malesef :D |
[QUOTE=ONuR;512325]Hoşbulduk abi çok şükür iyiyim bi sıkıntı ayın 22 sinede kadar da pek görüşeceğe benzemiyoruz malesef :D[/QUOTE]
[B]sağlık olsun iyi bi sohbet yapardık ama :) vakit doldu artık bana elveda. hakkını helal et helal et usta[/B]. görüşürüz onurum hayırlı akşamlar.. |
[QUOTE=Salim58;512328][B]sağlık olsun iyi bi sohbet yapardık ama :)
vakit doldu artık bana elveda. hakkını helal et helal et usta[/B]. görüşürüz onurum hayırlı akşamlar..[/QUOTE] Hayırlı akşamlar Salim abi görüşmek üzere :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:06. |
|