![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]SIIR(SENINLE BASLADIM BITSIN SENINLE):)[/B][/FONT][/COLOR]
|
[CENTER][B][I]Zafer işleyen-Canlar canına yiğit adama [/I][/B]
[B][/B] [B][I]Sultanım emret önünde eğilem[/I][/B] [B][I]Ateşte yanam ummanın boğulam[/I][/B] [B][I]Akılsız değilem fikirsiz değilem[/I][/B] [B][I]Gayrı mecnun ol mekanım çöl de can[/I][/B] [B][/B] [B][I]Namertlik bilmez özün doğru senin[/I][/B] [B][I]Yalanın yoktur sözün doğru senin[/I][/B] [B][I]Gittiğin yolun izin doğru senin[/I][/B] [B][I]Ardıma düş peşim sıra gel de can[/I][/B] [B][I]Yürüyelim biz bu yolu gel de can[/I][/B] [URL="http://resimzade.com/Show.html?i=15475&token=63074"][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=15475&token=63074[/IMG][/URL][/CENTER] |
Cevap: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"][B]"Yaslasam başımı hatıralarıma
Bir şah damar gibi vuruyor hayaller Vuslat bilemem ki hangi rüyalarda Ayrılıktan şimdi üşür durur eller" Esref Ziya agbimiz yapmis...:)[/B][/COLOR][/FONT] |
[B]Yazdığınız Zaman isimli ezgi Gürünlü hemşehrimiz Abdülbaki Kömür'e aittir :). E.Ziya da seslendirdi.[/B]
[B]Bir yağmur sonrası gurbetinde akşam...[/B] |
emre aydın ...belkı bıgun özlersın
|
[B][I]Aglama Karanfil Benide aglatma ,Sil gôzyaslarini
Yeserek Sevdan , Kutlu Tohumlarla ... Esref Ziya-Radyoda sunuyorum ...[/I][/B] |
can yücel siiri.............senınle olmanın en guzel yanı ne bılıyormusun??
|
[QUOTE=Cley;488117][B]Yazdığınız Zaman isimli ezgi Gürünlü hemşehrimiz Abdülbaki Kömür'e aittir :). E.Ziya da seslendirdi.[/B]
[B]Bir yağmur sonrası gurbetinde akşam...[/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Demek o yüzden sevdim ben bunu... Maasallah.[/COLOR][/FONT][/B] |
En büyük bedduam doğduğumdan beri aşksız kal aşksız kal aşksızzzz
|
muazzez ersoy-adını anmayacağım
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:49. |
|