![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Uçup gittin buralardan, [COLOR="Black"][B]canımın canı nerdesin[/B][/COLOR]
Uçup gittin buralardan, [COLOR="Black"][B]gözümün nuru nerdesin[/B][/COLOR] Gittiğin yol [COLOR="Black"][B]çokmu uzak[/B][/COLOR], dönülmeyen yerdemisin Gel [COLOR="Black"][B]yağmur [/B][/COLOR]ol gel, gel[COLOR="Black"][B] rüzgâr[/B][/COLOR] ol gel [COLOR="Black"][B]Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel[/B][/COLOR] Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, [COLOR="Black"][B]allahım seni korusun[/B][/COLOR] Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Şimdi hangi [COLOR="Black"][B]yaban elde,[/B][/COLOR] belki dağda [COLOR="Black"][B]esen yelde [/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Allah aşkına dön gelde, şu gönlüme bayram olsun [/B][/COLOR] Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, [COLOR="Black"][B]allahım seni korusun[/B][/COLOR] Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, [COLOR="Black"][B]allahım seni korusun[/B][/COLOR] Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel [url]http://www.youtube.com/watch?v=o5-HOZordQ4[/url] |
Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın,
damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. |
[B] UĞUR IŞILAK-GELSENDE BİR GELMESENDE [/B]
|
[COLOR="Black"][B]Bir Çırpıda Aşka Çizik Çekilir Mi Yar
Dünya Malı İçin Boyun Bükülür Mü Yar Bir Yiğidin Gözünden Yaşlar Süzülür Mü Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Bir Kız İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Şu Dünyada İnanki Sensiz Yaşanmıyorki Yar Aptal Gönlüm Başkasını Tanımıyorki Yar Uykuyu Unuttum Sensiz Çekilmiyorki Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin Tatlı Cana Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=AniXvGHo-2M[/url] |
[B]Erdal GÜNEY - Sevdamız Bir Uzun Bakış (Derilmemiş Bir Gül İdim)
sevdamız bir uzun bakış ey memleket ey soylu düş ömrümüze girip oturdu kış bir gül idim derilmemiş daha gün yüzü görmemiş örselenip kırılmamış oyy. ne bu sürgün ne bu gidiş ey memleket sevdalı düş katlimize ferman bu son gülüş Bir gül idim derilmemiş Daha gün yüzü görmemiş örselenip kırılmamış oyy..[/B] |
Efkarılıyım bu akşam bir hasretle savaşan
Dertler sardı bu akşam sanki içtikçe artan Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum herşey bomboş yalan Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim dostum oldu hüsran Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan Ah deliriyorum ki sebebi yok anlarım aşktan İster hüzünlen agla ister sen de iç böyle Düşmeden anlamazsın yalnızsan sen de söyle |
[COLOR="Black"][B]Dayanamam dayanamam
Sensizliğe dayanamam Göz yaşına hiç kıyamama Yarim sana ben duyamamam ben duyamam Dertlerimle attın beni Üç kuruşa sattın beni Göremeden çekip gittin Bir anda unuttun beni unuttun beni Yüreğim kaldırmaz artık Ne olacaksa olsun artık Çalacak kapım mı kaldı Birgün alsın canım artık canım artık [url]http://www.youtube.com/watch?v=aBaYvK66xFQ[/url][/B][/COLOR] __________________ |
[COLOR="Black"][B]Dayanamam dayanamam
Sensizliğe dayanamam Göz yaşına hiç kıyamama Yarim sana ben duyamamam ben duyamam Dertlerimle attın beni Üç kuruşa sattın beni Göremeden çekip gittin Bir anda unuttun beni unuttun beni Yüreğim kaldırmaz artık Ne olacaksa olsun artık Çalacak kapım mı kaldı Birgün alsın canım artık canım artık [url]http://www.youtube.com/watch?v=aBaYvK66xFQ[/url][/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [url]http://www.youtube.com/watch?v=e0cMs...eature=related[/url][/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [url]http://www.youtube.com/watch?v=e0cMs...eature=related[/url][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Sibel Can
Bende seytan tüyümü var.;)[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi Tayfur
Aski Bana Anlatma Aski bana anlatma kalbim onu taniyor yillar once birisi yakti hala yaniyor Askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor Bir resmi var elimde hayali gozlerimde ismi her an dilimde gonlum onu ariyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor...[/B][/COLOR] |
[B]BEN ASKI ÖLÜMSÜZ BILENLERDENIM
BIR ÖMÜR BOYUNCA SEVENLERDENIM ELLERIN ELIME DEGMESIN DERIM EGERKI SONUNDA AYRILACAKSAK EBRU GÜNDES[/B] |
[COLOR="darkred"][B]Mustafa Ceceli
Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar .................[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Fatih Kısaparmak
Kilim Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur Kilimin dilinden ancak anlayan okur Sırlarımı verdim sana sevgimi verdim Şu gönlümü kilim yaptım yoluna serdim Ayıptır günahtır diye kilit vurdular dilime Aşkı dokudum kilime anlıyor musun Yetinmedim türkü yaptım gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım dinliyor musun Kilim kalbin aynasıdır gönlün sesidir Her nakışı bir duygunun ifadesidir Kilim sevgiliye çağrı aşka davettir Kimi rtenkler şikayettir kimi hasrettir Ben şu gönül tezgahında kilim dokudum Erenlerin dergahında aşkı okudum Töremizde kilim demek ilim demektir Kilim sevdadır özlemdir derttir istektir.........[/COLOR][/B] |
senden başka bir sevdiğim var ise
kefen olsun son giyidiğim elbise şayet bu sevgimden şüpen var ise azarili ararmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim azarili ararmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim deli oldum kanat taktım gönlüme al diyerek kurşun sıktım gönlüme senle yagdım senle aktım gönlüme sensiz hayal kurarmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim sevdiğim sensiz hayal kurarmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim sevdiğim mustafa yıldızdoğan sevdiğim |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - ŞAHİT
Senden başka aşk bilmedim Düşmanım,sırdaşım şahit. Hep ağladım,hiç gülmedim Döktüğüm gözyaşım şahit. Yerler şahit,gökler şahit Dağlar şahit,taşlar şahit. Efkarlanma garip gönlüm Kul bilmezse Allah şahit. Gecelerim bilim bilim İsminle yoğruldu dilim İnan artık ey sevgilim Şu harabe döşüm şahit. Yerler şahit,gökler şahit Dağlar şahit,taşlar şahit. Efkarlanma garip gönlüm Kul bilmezse Allah şahit. |
mustafa yıldızdoğan bulamazsıNN
Bir gün beni anlarsın da Ararsın da bulamazsın Yokluğumla alevlenir Yanarsın da bulamazsın Gelir o an aklın başa Yalın ayak koşa koşa Dağa taşa uçan kuşa Sorarsın da bulamazsın Ölüm ömür ardı dersin Koca dünya dardı dersin Bir Mustafa vardı dersin Ararsın da bulmazsın |
[COLOR="darkred"][B][B][COLOR="DarkRed"]
Yavuz Bingöl Ay balam Kaç zaman oldu haber gelmedi nerdesin yar neredesin? Kaç zaman oldu haber gelmedi nerdesin yar neredesin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam niye haberi kestin gözlerim yolda gelmez misin? Sana ölürüm bilmez misin? Gözlerim yolda gelmez misin? Sana ölürüm bilmez misin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin?[/COLOR][/B][/B][/COLOR] |
[B][I]MurAt İnCe---------ÇeKiL qİT....!!!!!!!!!![/I][/B]
|
[B][COLOR="Navy"][U]gökhan özeN resiMLer hayaLLer+ sinir bozucu bi yazıcı dinLiyoruz:D[/U][/COLOR][/B]
|
[B]GÖNÜL BAGIMA ATAS BIRAKTIN
KURSUN GIBI SINEMI DELI GÖZLERIN BIRAN BAKTIM DA ICIMI YAKTI BAKINCA AKLIMI ALDI GÖZLERIN SENIN GÖZLERIN BIRAN KAYBOLDUGUNDA ARADI GÖZÜM BASKA DÜSÜNEMEM YAR SENSIN SÖZÜM KALBIM CARPIYORDU TITREDI DIZIM BEDENIMI TITRETEN YELDI GÖZLERIN SENIN GÖZLERIN CAN DOST OLURMUSUN YARIM BENIMLE BEN SENLE DOST OLURUM GÖNÜL SENINLE HER SABAH SORARIM SENI EL ILE BAHAR KÖRMÜ OLDUN YARIM GÖZLERI SENIN GÖZLERIN[/B] |
[B][I]Eda BeRKeR-----BeNi SaNa HapSeTTin....!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]SENDEN AYRILIRSAM GÜN AYLAR OLUR
HAYALIN GARSIMDAN GITMEZ HASRETIM GÖNLÜMDE CICEGIM SARARDI SOLDU SENDEN AYRI GÜLÜM ACMAZ HASRETIM SELVI BOYLUM GASIN KEMAN GIBI YAY GIBI BAKISLARIN HANCER YÜZÜN AY GIBI YILLAR OLDU YÜREK YANAR KOR GIBI SENDEN AYRI GÜLÜM ACMAZ HASRETIM ELADIR GÖZLERIN HASRETIM BITMEZ BEKLERIM YOLLARIN GERIYE DÖNMEZ AGLATIR HASRETIN GÖZYASIM DINMEZ TOPRAK OLSAM YINE DINMEZ HASRETIM [/B] |
[B]BIR DILEK TUTTUM GÖNÜL BAGIMDA
SENI ARADIM O KAYIP YARINLARDA TEK CAREM SENMIZSIN YAR HERGÜN ÜZERSIN BUMU SENIN SEVGIN HAIN BENLIGIMI UNUTTUM BEN BENDEN OLMUSUM SEN DEGER MI BILDIN ZALIM INANMAK ZOR BENMIYIM BU HALDEKI HER MEVSIM BAHARIMDA BIN BIR KIRCICEGI DUR SAKIN SARILMA KOKUN SINER KANIMA DUR SAKIN KONUSMA YAR GÖZÜMDEN ANLA[/B] |
Osman oztunc _Üsküdar
|
***********BUGUNÜM YARINIMSIN **********
|
[B]günleri ay gibi aylari sene
hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gurbeti bitirip artik gelsene usandim yoluna bakip durmaktan gelenden gecenden seni sormaktan bikmadin mi artik ayri kalmaktan gurbeti bitirip artik gelsene aramiza baska kimse girmeden gözyaslarim coskun sele dönmeden ugrunda can verip ölüp gitmeden hasreti bitirip artik gelsene GÖKHAN GÜNEY-ARTIK GELSENEEEEEEE[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Sibel CAN Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Sibel Can - Ölürüm Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm....[/B][/COLOR] |
[B]
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç gece ağladım, böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım kim bilir kimler var şimdi kalbinde? sen beni unuttun çoktan belki de ben hâlâ yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın unutamadım her sevgi zamanla bitermiş derler benimki bitmedi... anlayamadım bu aşktan hayır yok! unut! dediler ne yaptımsa seni unutamadım kim bilir kimler var şimdi kalbinde? sen beni unuttun çoktan belki de ben hâlâ yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın unutamadım GÖKHAN GÜNEY BABAAAAAAAA-UNUTAMADIM OFOFOFOFFFFFFFFFFFFFF[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Hoscakal.
Bırakıp gitmenin Bu sevimsiz zamanında Son söze hiç gerek yok Konuşma çek git artık Hazırım yalnızlığa Kalırım acılarla Yolların açık olsun Şans her zaman yanında Yaşadıkça anlarsın Düşerim aklına Seviyor olsam bile Affetmem inadımdan Saman aleviydi seninle yaşam Kim yanacak şimdi Ben miydim geç kalan Sen miydin erkenci Düşün dur şimdi Anlayamadığın Aşk oyun değil ki Her gün oynanan Oyunsa da bitti Hoşçakal....... [/B][/COLOR] |
neler ettin neler ettin en sonunda sende bana geldin ama neler ettin
songül karlı |
Erkan Ünal .............................Ağlama
. |
Zara- Tin Tin........................
|
Kendi kendimi dinliyorum!
|
eyvahhhh ömrum yiNe zaraR ziyaNda....................
|
grup yorum dinliyorum defol amerika
|
[B]Ceylan - Lanet olsun
duygularım darmadağın sevdam böyle yarım kaldı bir kitapsız,bir vicdansız beni bu hallare saldı sevme gönlüm,sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım. istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi verebilirmisin bana. veremezsinki... senin aşkına,senin sevdana,seninle tanıştığım o güne lanet olsun. hayatımı kararttın,dünyamı yıktın. senin sevdana,senin aşkına,seni tanıdığım o güne,seni sevdiğim o güne lanet olsun,lanet olsun. boşa geçen yıllarımın hesabını kim verecek giden benden gitti artık birdaha dönmeyecek sevme gönlüm sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye [/B] |
[B]allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım.
istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi verebilirmisin bana. veremezsinki... senin aşkına,senin sevdana,seninle tanıştığım o güne lanet olsun. hayatımı kararttın,dünyamı yıktın. senin sevdana,senin aşkına,seni tanıdığım o güne,seni sevdiğim o güne lanet olsun,lanet olsun. lanetttt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/B] |
[QUOTE=karatasli;358803]Kendi kendimi dinliyorum![/QUOTE]
[B]en güzelini yapiyorsun [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:29. |