![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
diyari gurbet bize sıla
seninle girdik bu yola aşık sefilin ömrü senle bile peşinde her an yeldim gurbette |
[QUOTE=OSMAN ECE;601528]canım sefilim seninle varım
gönül sultanım namusum arım sensin gölgem güneşim harım hep senden ilham aldım gurbette[/QUOTE] Osmanım necmeddin seni çok sever İnsanlığın yokmu dünyayı değer Biz artık kocadık el bizi döver Hal bilmeze sırrın verme gurbette SEVGİLİ DOSTUM YANLIŞLIKLA ALINTIYI SEFİL BACIMDAN ALMIŞIM HER İKİNİZDE BENİ BAĞIŞLAYIN |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;601531]Osmanım necmeddin seni çok sever
İnsanlığın yokmu dünyayı değer Biz artık kocadık el bizi döver Hal bilmeze sırrın verme gurbette SEVGİLİ DOSTUM YANLIŞLIKLA ALINTIYI SEFİL BACIMDAN ALMIŞIM HER İKİNİZDE BENİ BAĞIŞLAYIN[/QUOTE] hepimiz kareşiz yoktur ayrımız arazimiz karışık birdir bayrımız islamiyette olmaz ayrı gayrımız o güzel yüreğini yorma gurbette |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;601530]diyari gurbet bize sıla
seninle girdik bu yola aşık sefilin ömrü senle bile peşinde her an yeldim gurbette[/QUOTE] aşık diyari gidemez sensiz bir yola verelim sevdiğim bugünlük mola aç nazık kolların boynuma dola tek dermenım seni bildim gurbette |
[CENTER][OSMAN ECE]
canım sefilim seninle varım gönül sultanım namusum arım sensin gölgem güneşim harım hep senden ilham aldım gurbette [I][COLOR=red][B]Rabbim daim ede sevginizi[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Gösternmesin bizlere acinizi[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Sizler görmek mutlu eder beni[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Sizlerle avuntu buldum Gurbette[/B][/COLOR][/I] [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264779_206001469443816_127584590618838_564174_634356_n.jpg[/IMG][/CENTER] |
[QUOTE=Kardelencicegi;601600][CENTER][OSMAN ECE]
canım sefilim seninle varım gönül sultanım namusum arım sensin gölgem güneşim harım hep senden ilham aldım gurbette [I][COLOR=red][B]Rabbim daim ede sevginizi[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Gösternmesin bizlere acinizi[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Sizler görmek mutlu eder beni[/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][B]Sizlerle avuntu buldum Gurbette[/B][/COLOR][/I] [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264779_206001469443816_127584590618838_564174_634356_n.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE] demez sırrımı sefil yabanıma yadıma destanlar yazıp söğledi benim adıma bize övgüler yağdırmış bacım fadime özde gördüm kardelen çiçeği seni |
Gurbet ellerinden gönüller bıkmış,
Seneler önceden yurdundan çıkmış, Ümitleri bir bir yerlere yıkmış, Açılsın garibe yolun Yapalı. |
[QUOTE=sandalli;601622]Gurbet ellerinden gönüller bıkmış,
Seneler önceden yurdundan çıkmış, Ümitleri bir bir yerlere yıkmış, Açılsın garibe yolun Yapalı.[/QUOTE] yıllardır hasretlik burnumda tüter burak yakamı felek bu kadar yeter köyümden ayrıyım ölümden beter açtımı ola çiçeğin gülün yapalı |
[QUOTE=OSMAN ECE;601627]yıllardır hasretlik burnumda tüter
burak yakamı felek bu kadar yeter köyümden ayrıyım ölümden beter açtımı ola çiçeğin gülün yapalı[/QUOTE] Yıkılsın temelden gurbetin yeri, Boşa geçen yıllar gelmiyor geri, Kapladı bir acı yüreği, seri, Aklımdan çıkmıyor halin Yapalı. |
[QUOTE=sandalli;601628]Yıkılsın temelden gurbetin yeri,
Boşa geçen yıllar gelmiyor geri, Kapladı bir acı yüreği, seri, Aklımdan çıkmıyor halin Yapalı.[/QUOTE] meşür olur tandırda pişen çöreği şimdi nicedir hali ettim merağı bütün garibanların durağı herkesi kucaklar kolun yapalı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:46. |