![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Yilmaz Erodogan - Ankara[/B]
Mükemmel bir siir, tavsiye edilir... |
beni sevmekkkkkkkkkkkkkkkkk
yürek isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zeki erdem |
İbrahim Türkmenli .......................sendin bitsin diyen..
. |
cem özkan
ağlamak :)) |
[B]Ebru Gündes - Sen benim dünyamsin[/B]
korkulu rüyam gülen bahtimsin sen benim sen benim dünyamsin |
[B]Ne yaptımki sana kader
Çıktın yoluma oldun engel Adaletin bu mu senin Benim için bir karar ver Ne yaptımki sana kader Çıktın yoluma oldun engel Adaletin bu mu senin Benim için bir karar ver Son sözüm budur devam et Ciğerlerin bir bir sök at Sen işsiz kalmazsın elbet Bulup birin yakan kader Bulup birin harcan kader Ben bilirdim sonum buydu Bana mutluluklar yoktu Nerde şaştıda güldürdü Şimdi öldüm sevin kader Bak ben öldüm hep gül kader Ahım kalmaz ölmeyin emi Mutlu olmam gülmeyin Alay ettim buna inan Dalga geçtim senle kader Ben bilirdim sonum buydu Bana mutluluklar yoktu Nerde şaştıda güldürdü Şimdi öldüm sevin kader Bak ben öldüm hep gül kader Son sözüm budur devam et Ciğerlerin bir bir sök at Sen işsiz kalmazsın elbet Bulup birin yakan kader Bulup birin harcan kader[/B] |
musa eroglu hasret bitiren yollar dınleyın tavsıye ederım
|
[B]Ebru Gündes - Senin olmaya geldim[/B]
dün aksam yine benim yollarima bakmissin gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmissin kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakin artik üzülme sende kalmaya geldim yillar var ki hasretim o güzel yüzüne kararliyim sevgilim senin olmaya geldim benim icin aglamis hep gözyasi dökmüssün gelmeyince üzülüp hep boynunu bükmüssün kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakin artik üzülme sende kalmaya geldim yillar varki hasretim o güzel yüzünde kararliyim bu gece ben senin olmaya geldim |
türkülü yürekler ah ney leyim gönül :) kargqadan baska kus halk müziginden baska mzk tanımam :D
|
[B]Ebru Gündeş - Benzemez Kimse Sana[/B]
Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen işvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım. Bakışından süzülen işvene kurban olayım... |
[B]Zekai Tunca - Her mevsim içimden gelir geçersin[/B]
Her mevsim içimden gelir geçersin, Sen vefâsız yolcu kalbim viran edersin, Merhaba demeden elveda dersin, Sen vefâsız yolcu kalbim viran edersin... |
tatli dilli sen hangi arada dinliyorsun bunları ben biri bitip ikinciye gecince yaziyorum :D
çeşmi siyahım |
[B][I]SaqopA KajMeR--------------VaSiYeT........!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]Linet - sigaramın dumanına sarsam saklasam seni[/B]
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni sigaramın dumanına sarsam saklasam seni gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni akşam vakti sardı yine hüzünler kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden akşam vakti dolaştım sokaklarda yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda sigaramın dumanına sarsam saklasam seni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni |
canımdan can iste
bir gönül nedir ki senin uğruna? canımdan can iste ömrümden ömür yeter ki sev beni anla hep böyle canımdan can iste ömrümden ömür dünyayı versem de senin için az, hiç bir şey aşkına bedel olamaz, sen böyle sevdikçe etmem itiraz, canımdan can iste ömrümden ömür sen verdin gönlüme mutluluğumu, sana borçluyum bu huzurumu, aşkınla anladım var olduğumu, canımdan can iste ömrümden ömür gönlüm seni unutmayı unuttu... |
[B]Seçil Heper - Ayrılık Ateşten Bir Ok [/B]
|
[B]Aysegül Aldinc - Sorma[/B]
gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde aşkı beni kül ediyor |
[B]Coşkun Sabah - Baharı Bekleyen Kumrular Gibi[/B]
bahari bekleyen kumrular gibi sen de beni bekle sakin unutma ellerin havada gözlerin yolda bir tanriyi bir de beni sakin unutma çinladin durdun kulaklarimda süzülen yassin yanaklarimda bir sarki oldun oldun dudaklarimda senin askini özledim durdum ben de unutamam geçse de yillar seviyorum seni dünyalar kadar! dudagimda ismin gözümde yaslar bir tanriyi birde beni sakin unutma |
ebru gündeş ölümsüz aşklar varda ölmeyen aşıkmı var
|
son mektup----
hakkı bulut |
[B]Coskun Sabah - Asigim Sana [/B]
dün gece seni düşündüm durdum hatıralarla avundum durdum seni yaşadım seni aradım sen benim için vazgeçilmezsin aşığım sana doyamıyorum ne de güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşk anlamıyorum sel olsa yıllar kan olsa yaşlar sensiz soframda taş olsa aşlar unutmam seni yine severim alınyazımsın yemin ederim aşığım sana doyamıyorum ne de güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşk anlamıyorum... |
[B]Zafer Peker - Sensiz Sabah Olmuyor [/B]
buralarda çok yalnızım arıyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini aşılmaz yollardayım bir garip diyardayım öyle çok özledim ah, doluyor gözlerim yanıyor bedenim ah, yalnızım çok yalnızım sensiz sabah olmuyor ah, uyanıyorum ansızın sensiz gün doğmuyor ah, yalnızım çok yalnızım karanlıktan niye kaçıyorum ah düşünceler alır beni dalga dalga sana geliyorum aah rüyalarda geceleri sensiz sabah olmuyor ah, uyanıyorum ansızın sensiz gün doğmuyor ah, yalnızım çok yalnızım bir zamanlar ne dinlerdim bunu ben, hey gidi günler hey : (( |
[B]Zafer Peker - Diyemedim[/B]
gidiyorsun bilmedigim uzaklara bakarken ardindan gitme kal diyemedim bu ayrilik beni cok seyi aldi goturdu benden dostlarim sordular o gitti diyemedim diyemedim...diyemedim diyemedim diyemedim bakarken ardindan gitme kal diyemedim simdi hersey anlamsiz yarim kaldi askimiz akarken goz yaslarim deli gibi zamansiz hersey anlamsiz akarken goz yaslarim deli gibi zamansiz seviyorum seviyorum gururum engel oldu seviyorum diyemedim seviyorum seviyorum diyemedim gururum engel oldu seviyorum diyemedim ah ah ne varsa eskilerde var diye bosuna dememisler... |
[B]Erhan Güleryüz - Garibim[/B]
garip geldim dünyaya şan şöhrete aldanma bedel ettim aşkımı yürek kaldı dağlarda ne acılar yaşandı ne yareler kapandı uykular haram iken gülüşlerim yalandı garibim hadi gül biraz bu bahar dallar kiraz yaşamak hep böyledir su biter seller durmaz garip sofrasında kara ekmek tarhana garip yüreğinde aşk tutmuş ta en sona garibim sen de gül biraz garibim sen de gül açız biz biliyorum aşka dostluğa kardeşliğe açız garibim hadi gül biraz bu bahar dallar kiraz yaşamak hep böyledir su biter seller durmaz |
[B]Erhan Güleryüz - Hakkını Helal Et[/B]
Ben günah deryasından Bir küçük düşle çıktım Hidayette anladım Gördügüm düş degilmiş Ben bir cahil ademken Yolum düştü çöllere Kul hakki ne bilmezdim İçtiğim su seninmiş Tövbe, tövbe Kul hakkı kalmasın üstümde Hakkını helal et Ben tövbe ettim Günahlarım da Hakkını helal et, Hakkını helal et... |
[B]Ebru Yaşar - Ateşten gömlek[/B]
yanmasını bildim narına kül olmasını da bilirim yar diye bastım bağrıma şikayetçi de hiç değilim seviyorum seni seni seviyorum içim gidiyor sana üstüne titriyorum aşkın ateşten gömlek olsa da yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim can dedigin sey senden ibaret Yani kisaca sana emanet leyla'yla mecnun'dan daha da beterim ölürsem hakkını bana helal et seviyorum seni seni seviyorum içim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsa da yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim hastayim ben bu sarkiya ya... |
[B][COLOR="Purple"]kenan dogulu - guzeller icinden
-------------------------------------------------------------------------------- güzeller içinden bir seni sevdim kalbimi sana, bir sana verdim biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek felekten bir gece çalsa tir tir edip söylenmesen kan ter içinde eğlensek son gülenin hatrına güzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana, bir sana verdim biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek felekten bir gece çalsa tir tir edip söylenmesen kan ter içinde eğlensek son gülenin hatrına güzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana, bir sana verdim bilmez olaydım, sevmez olaydım görmez olaydım o güzerl gözlerini güzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana, bir sana verdim [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]Hakan Peker-Affetmedim kendimi [/COLOR][/B]
|
YK..................................Boşver sallaaaa gitsiin
|
[B]TRT-1 Türküler dinliyorum[/B]
|
[B]GÖKHAN GÜNEY -ARTIK GELSENEEEEEEEEEEEE[/B]
|
[B][B]YA ÖLÜMSÜN
YA DÜGÜN [/B][/B] |
[COLOR="Purple"][B]Ferdi tayfur
Bilmece gibisin. Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Söyle ne oldu sana acı çektiriyorsun Olmayacak sebepten isyan ettiriyorsun Seni sevmekle çok kabahat ettim bilirim Sana olan aşkımı nasıl ele veririm Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Bir an mutlu ediyor her gün öldürüyorsun Nedir bilmem maksadın eli güldürüyorsun Daha ne istiyorsun Gönül sarayımı sen viran ediyorsun Bir dünya yaratmıştık biz ikimiz için Mutlu günlere seninle mesut günlere Kırıyorsun kalbimi hiç düşünmeden Yazık boşyere sevgilim, inan boşyere Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi Tayfur
Gizli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat Bi gelsen sarılsan seviyorum desen Ölürdüm sevinçten kollarında ben İnanmam inanmam duyduklarıma Uzaksın tuzaksın yasaksın bana Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim Gözlerin gece yüreğimde çakar şimşeklerin Sanki bilmece çözmeye cesaret edememki Deli bu sevda (şiir) Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda bu gizli sevda.....[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Ferdi Tayfur
Sira daglar Sira sira daglar gibi yollarima dizildin selvi boyun ile hep karsimda suzuldun be zalim suzuldun kara kaderimmisin su anlima yazildin beni hasretinle aglattigin gel gel gel yeter beni yoklugunla soylettigin gel gel gel yeter bir gorunup bir yok oldun gozume esir ettin isven ile nazina inanmazsan yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter guvenmezsen yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter gonlumun isyani dondu sevgiye yasamam belki de cikmam seneye sevenlerin cektikleri cileyi dosta degil dusmanima sor yeter asiklarin cektikleri cileyi mecnun ile leyla'sina sor yeter oksayip sacini seni sevmeden bir gun olsun mutluluga ermeden gocersem dunyadan son bir defa gormeden dua etme basucumda dur yeter cicek atma mezarima gel yeter gel yeter buda bana yeter, yeter.......[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi tayfur
Ben biterim. Alışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narına Ne olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim Kuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim.........! [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi Tayfur
Icim YANAR Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya... Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar ah Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşamadım İçim yanar yanar yanar yanar ah Canım yanar yanar yanar yanar ah.. [B][/B][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Kivircik Ali Canimin ici Al Bu Yüreğim Al Senin Olsun Sensiz Taşıyamam Canımın İçi Sende Doğdu Bu Can Sende Son Bulsun Sensiz Yaşayamam Canımın İçi Şu Garip Gönlümün Muradı Sensin Divane Gezdiğim Sebebim Sensin Dört Mevsim Yeşeren Can Dalım Sensin Sensiz Tutunamam Canımın İçi Sen Gözümün Nuru Sen Yürek Sızım Sen Alın Yazım Canımın İçi Gülüm Bu Sevdaya Düştüm Düşeli Dermanım Bilmişim Senin Derdini Yüreğim Aşkını Sılası Bildim Sensiz Barınamam Canımın İçi..........[/B][/COLOR] |
***Ebru Yasar _Yigidim
|
ibrahim tatlises- yikilmisim ben
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |