![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
dökülür gözümden hüzünle yaşlar
moralim bozulsada çatılmaz kaşlar uyursam görürüm ben güzel düşler sevdam başka yerde ben başka yerde. |
Ağlamasın gözler dinsin yürekler
Hasretle o yar yolumu gözler Yaradan bizleri hep test eder Kağıt başka yerde kalem başka yerde |
Kahverengi bakar hayata gözü,
Öyle bir sevdaya bağladım özü, Yüreğimi yakar söylenen sözü, Dili başka yerde har başka yerde. |
Eller bilmez benim gönül yaramı,
Ben çoktan savmiştim aşkta sıramı, Bu nasıl bir sevda yakar çıramı, Duman başka yerde, kör başka yerde. |
Gülermi acıyı bal eyleyen yüzler
Bozulmuş sazım ses vermez teller Sevda uğruna kül olan yürekler Yar başka yerde can başka yerde |
Sarılmaz canana darılmış kolu,
Şaşırtır sevdalar insana yolu, İster boran olsun isterse dolu, Yağmur başka yerde, kar başka yerde. |
[QUOTE=arifcoskun;505099]Gülermi acıyı bal eyleyen yüzler
Bozulmuş sazım ses vermez teller Sevda uğruna kül olan yürekler Yar başka yerde can başka yerde[/QUOTE] Biz aşığız aşka eyleriz zarı, Elimden aldırdım gül yüzlü yâri, İçimde kalacak güllerin harı, Diken başka yerde, gül başka yerde. |
Dost acı söyler batar sözleri
Sözünden dönmez yiğidin eri Hatırla yaşanan o güzel günleri Dostluk başka yerde söz başka yerde |
[QUOTE=sandalli;505101]Biz aşığız aşka eyleriz zarı,
Elimden aldırdım gül yüzlü yâri, İçimde kalacak güllerin harı, Diken başka yerde, gül başka yerde.[/QUOTE] Yeni yıl yeni bir umut olsun Bağında açan güller coşsun Bülbül zar etemyip dalına konsun Bülbül başka yerde gül başka yerde |
Sitem dolu sözler ciğerim yakar,
Dost dostun yüzüne her zaman bakar, Gönülden gönüle hep bir yol çıkar, Akıl başka yerde, göz başka yerde. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:14. |
|