![]() |
Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )
[QUOTE=Sweetgirl;343412][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Nasil yaaa
ben önder oldum ve resmimi koydum ya tabiki biraz genc bir resmimide en az 28 yillik bir resimdi :) Hem yakismaz benim gibi cirkinin resimleri buraya Korkar daha girmezsiniz :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] Resimlere oy verip "miss sivaslilar.net" seçimi yapmıyoruz zaten.:) Evet evet bu başlığın senin gibi bir öndere ihtiyacı var.:rolleyes:[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;343429][B]
Resimlere oy verip "miss sivaslilar.net" seçimi yapmıyoruz zaten.:) Evet evet bu başlığın senin gibi bir öndere ihtiyacı var.:rolleyes:[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"] yok yok ben resmimi koyarsam her gece korkulu rüyaniz olurum Allah muhafaza sonra ucuk felan cikar dudaginizdan hele su bayram arefesinde hic olacak is degil :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Berat abi resimlerin çok güzelmiş hele son yolladığın ( tosun ) ile olan resmin güzel :)
[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Berat bu ne hal
ben seni ciliz sanirdim adamlar senin yaninda kücücük kalmis bee :) benim kurbanimida hazirladinmi :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=berat.demir;344144]ya ben inandıramıyordum sizi . Boğayı öyle bi tuttum ki hayvan zor nefes aldı.:D
Ta almanya ya istanbuldan nasıl kurban gidecek:)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]at bir kamyona bin söför koltuguna :) Has arkadasin nasil olsa buralari biliyormus oda sana yolu tarif eder :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;343333][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmmm
baska resim yokmu??? haniii yaaa resimleri bekliyozzz olmuyor böyle buraya üvey evlat muamlesi yapmayin ama :rolleyes: [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]evet evet resim bekliyoruz ?!§!? :D :D [/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]berat resimlerin boyutlarini kücülterek eklersen sevinirim
yani orda resize image kutucugu var orayi tikla ve for websites dicen :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=berat.demir;345541]ben de güzel görünüyor, yani ilk girdiğimde büyük gözüküyor sonra kendi kendine küçülüyor. Ama dediğini dikkate alacağım tamam.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zaten önce büyük gösteriyor sonra kücülüyor ama o sekil sayfanin acilmasi daha uzun sürüyor direk kücük olunca cabuk aciliyor sayfa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
valla artist gibisin ....... masallah
|
sen hic kurtlar vadisine oynadin mi hic?
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:58. |