![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]gönülden sohbetler gayet hoş olur
sizleri görünce gönlüm hoş olur hava çok soğudu yarın kış olur benide rüzgarı almış gidiyor.[/B] |
Cevap: DOSTLUGU BARIŞI SUNMAYA GELDİM
[QUOTE=Kanber;507210]Dostluğu barışı sunmaya geldim
Bizim inancımız insan sevgisi. bende tohumunu saçmaya geldim. Edep erkanımız hünkar görgüsü. Dostluğu barışı sunmaya geldim. Bizim yolarımız birlik yoludur Cafer mesebimiz ali nurudur. Erenler katında gizli sırrımız. Kinlik tohumunu silmeye geldim. Bizim rehberimiz ilim irfandır. Doğruyu söyleyen ulu ozandır. Aşkımız sevdamız yunus canandır. Ozan olup sazın çalmaya geldim. Bizim varlığımız insan olmaktır. canlıya saygıyı alıp sunmaktır. Malımız mülkümüz kara topraktır. Kanberim kulunuz olmaya geldim. Kanber Gürbüzdal[/QUOTE] Felsefen dostluk olsun ilkende barış Bu düşünceye karşı gelip eyleme yarış İnsanlık ayrılmaz tektir gel sende karış Tutalım dostluğa giden bu yola alkış Kanber Ozan aramıza hoşgeldin der, bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz. |
Düzelmez ki artık düzen bozulmuş,
Dostluğun adresi yanlış yazılmış, Ardımdan nedense kuyu kazılmış, Hayale boşuna dalmış gidiyor. |
[COLOR="Red"][B]Yokki gercek dost Gonul abla
Kimse olmaz sen olunca darda Sahte dostlara helal olmasin hakkimiz ALLAH'tan gayri yokki yakinimiz[/B][/COLOR] |
Yeni ozan gelmiş verelim selam,
Selamdan önce hiç edilmez kelam, Yazıyor belli ki güclüdür kalem, Hoş geldin sefalar getirdin kardeş. |
[QUOTE=sandalli;507450]Yeni ozan gelmiş verelim selam,
Selamdan önce hiç edilmez kelam, Yazıyor belli ki güclüdür kalem, Hoş geldin sefalar getirdin kardeş.[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]ALLAH'in selami geri cevrilmez Asiklar diyarindan olunca kalem elden dusmez Kalp temiz olunca dilden guzel soz cikar Iste elimden geldigi kadar:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Bir kapıdan girip öbür kapıya
Bilmem ki varmaya ne kadar kaldı Altı toprak üstü tahta yapıya Bilmem ki girmeye ne kadar kaldı Irmaklar kurumuş akan dere mi Kanser ilerlemiş geçmiş veremi Tüm derdin üstüne ölüm merhemi Bilmem ki sürmeye ne kadar kaldı Yatağa düşenin tutmazmış yanı Beyazlarmış yüzü akmazmış kanı Asıl sahibine emanet canı Bilmem ki vermeye ne kadar kaldı |
Çile geçti ömrün yarısı,
Yola yavaş gider insan irisi, Ozanlar içinde dostun birisı, Yüzünü görmeye ne kadar kaldı. |
Özlemişsin kesin vatan elini
Esirgeme bizden tatlı dilini Gülistana girip dostun gülünü Bilmem ki dermeye ne kadar kaldı |
Ozanım dilinden dökülen söze,
Giderim gittiğin her doğru ize, İyi gelmişsin, yön verdin bize, Elini vermeye ne kdar kaldı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:04. |
|