![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
uşah elinize sağlık iyce olmuş valladevamını beklerim.
|
Özlemle adına şiir yazdığım,
Ela gözlerini görmeye geldim, Aşkın için diyar diyar gezdiğim, Gül tenini cana sarmaya geldim. İzin ver açılsın aşkıma yürek, Benim yaşamama bu sevda gerek, Kabul oldu işte tuttuğun dilek, Canımı yoluna sermeye geldim. |
[COLOR="Red"][B]Tutulmusum ben bir yare
Dertlerime bulunmaz care Gozlerini gorseniz pare pare Yarim bir yerde ben bir yerde[/B][/COLOR] |
Çürümüş tahtaya çakılmaz çivi,
Gurbet ele geldik terkedip evi, Cüceye döndürdü koskoca devi, Hayat başka yerde ben başka yerde. |
[COLOR="Red"][B]Dert dokulur dokundukca tele
Ayriligi yasayan bilir gurbet elde Bir resmin hatira kaldi bende Bedenim bir yerde Kalbim bir yerde[/B][/COLOR] |
Gurbet elde kaldık, geçirdik çağı,
Borana çevirdim gönlümde dağı, Bülbüllerim susmuş hazanda bağı, Neşe başka yerde har başka yerde. |
Canımın cananı gözümün nuru
Mevlam vermiş sana o güzel huyu Yanan yüreğime vermezler suyu Can başka yerde canan başka yerde |
[COLOR="Red"][B]Gurbet ile tanistim genc yasta
Garip bir duygu var basta Icim feryad eder ama ne fayda Bulbul bir yerde Gul bir yerde[/B][/COLOR] |
aratmasın rabbim birgünden günü
yaşamasın kimse yardan sürgünü çözemedi kimse kader düğümünü kitap başka yerde akıl bir yerde |
Akılımı başımdan aldı bir sarı,
Sarı kızdan sonra hayatım yarı, Ah eder inlerim yıllardan beri, Sarı başka yerde yar başka yerde. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22. |
|