![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kaybolmadı gitti yürekte ağrı,
Yanıyor sevdayla aşığın bağrı, Yetmez mı aşklara yapılan çağrı, Mal cemâlin yine görmeye geldim. |
Yaralı yürekler söylerler ağıt
Yazmıyor elim boş durur kağıt İçimde efkar çok gel bunu dağıt Kadehimi demimi almaya geldim |
eksilmez başımdan gurbet dumanı
geri getiremiyorum geçen zamanı ozanlar yine bir yerlere kırdı dümeni bu hesabı onlara sormaya geldim |
[QUOTE=OSMAN ECE;508728]
eksilmez başımdan gurbet dumanı geri getiremiyorum geçen zamanı ozanlar yine bir yerlere kırdı dümeni bu hesabı onlara sormaya geldim[/QUOTE] Çekilmez gurbetin kahrı bilirim Sen çağır Osman abi ben gelrim Buyur gel yoluna halı sereyim Soframıza seni davete geldim |
bunlar adreslerini yine şaşırdı
dördüncü vitesten ikiye düşürdü kızlar köpüklü kahveyi pişirdi bizim sayfadan yozdu ozanlar |
Ne olurki Osman abi sende gellllll....
Diyarı kapımız size de açık, Burda yalnız kalmış belli bir aşık, Yetişem kahveler yapmadan taşık, Ozanı buradan almaya geldim. |
Kulağıma geldi yiğidin sesi,
Duyarım uzaktan çıkan nefesi, Kursağında kaldı bütün hevesi, Diyarim selamın almaya geldim. |
bende geleyim size misafir
burda herkes reyinde hür buda kalsın bende sır böregi taze sezdi ozanlar [QUOTE=sandalli;508837]Kulağıma geldi yiğidin sesi, Duyarım uzaktan çıkan nefesi, Kursağında kaldı bütün hevesi, Diyarim selamın almaya geldim.[/QUOTE] can dostum aleyküm selam etmedik seninle epeydir kelam göster yüzünü ilhamım alam sevgi muhabbeti bulmaya geldim |
Diyari sözlerin gelir oraya,
Koşa koşa geldim hemen buraya, Tuz basılmaz kanar ise yaraya, Bütün yaraları sarmaya geldim. |
özledim dost güzel yüzünü
dikkatla başlar kırmam özünü senden aldıgım yürek hazını ugrunda başımı vermeye geldim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|