![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Geceyi gündüze katar beklerim,
Hasretli sevdama hicran eklerim, Onun yoklugunu sere yüklerim, Gamzeler acilmis yüzü özledim. |
durmaz anaların gözünde yaşı
yenilir elinden ekmeği aşı biraz atışmadan sıkışsa başı hemen bu sitaden kaçar ozanlar |
O yarin "aşk bitti" sözüne uysam
İmkansız değişmem ben eğer buysam Müsade etse de başımı koysam Kıvrılıp yattığım dizi özledim |
[QUOTE=sivaBURs;510085]O yarin "aşk bitti" sözüne uysam
İmkansız değişmem ben eğer buysam Müsade etse de başımı koysam Kıvrılıp yattığım dizi özledim[/QUOTE] ne oldu ustadım deyişti ayak bunu yoksa bir şakamı sayak şu atışmanın adını koyak kaç gündür görmedim sizi özledim |
Ayaklar karıştı üstadım bizde
Şaşırdım gideyim ben hangi izde Bu ayak çok güzel katılın siz de Sözleri yağdıran bizi özledim |
[QUOTE=sivaBURs;510090]Ayaklar karıştı üstadım bizde
Şaşırdım gideyim ben hangi izde Bu ayak çok güzel katılın siz de Sözleri yağdıran bizi özledim[/QUOTE] boşuna koşup gitmişim çava seva burs ustadım getirdin tava yarin kırmamı alır giderim ava göllerde ördeği kazı özledim |
Teşekkür butonu yerinde yoktur,
Ozanın yokluğu sineme oktur, Dostların dediği sözleri haktır, Sözlerini baldan seçer oazanım. |
Gurbet elde yanar hasretle bagir,
Sevda yükü sensiz hayattan agir, Bir sesin duyayim, bir kere cagir, Yüreginden gelen sözü özledim. |
katılalım bizde sizin sohbete
bekledigim can nerelerde seslensem duyarmı benide bana hayat veren canı özledim |
Üstadım sunduğun zehiri içsem
Tüfek var elinde nereye kaçsam Fırsatım olsa da içini açsam İçinde saklanan gizi özledim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|