![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=gönlüm58;511162]Anam senin yanın güllerden bostan,
Sana yazıyorum seninle destan, Senin yokluğunda ağlarım yastan, Bana mutluluklar taşıdın anam. Bu şiir Kuşum için...[/QUOTE] canımm beninn çooooooook teşekkür ederimm bitanesin sennn |
Sensiz yavan bana aşım böreğim
Babamdan sonraki evim direğim Adın andım yine taştı yüreğim Yine yaralarım kaşıdın anam |
analarımızın mekanı cennet olsun
daha fazla dertlerimizi debreştirmeden siva burs ustadım konuyu deyiştirsin lütven şöyle uzun bir ayak ver ustad |
Senin acın aldı gözün ferini,
Kimse dolduramaz anam yerini, Bize feda ettin kendi serini, Bizi bügünlere taşıdın anam. |
Anne göğsün senin ne kadar sıcak
Sanki içerinde yanıyor ocak İki kolun bana kapanmaz kucak Yoktur bu alemde çeşidin anam [QUOTE=OSMAN ECE;511170]analarımızın mekanı cennet olsun daha fazla dertlerimizi debreştirmeden siva burs ustadım konuyu deyiştirsin lütven şöyle uzun bir ayak ver ustad[/QUOTE] Üstadım methine mazhar olayım İstedin madem ki ayak vereyim Gülistana girip güller dereyim Şu alın yazımı yazanı getir |
Tüm sözlerim sana vefasız yarim,
Bende yaşanacak hal mı bıraktın, Yoluna fedaydı servetim, varım, Söyle harcanacak pul mu bıraktın. Bak artık hayatım katran karası, Kapanmaz sinemde gönül yarası, Açıldı sılayla gurbet arası, Beni gurbet elde üzeni getir. |
Kimi ağlamışım kimi gülmüşüm
Ben bu muhabbeti siz de bulmuşum Sizin derdinizle çokça dolmuşum Bize kör kuyular kazanı getir |
sürülmez tarlanın fazla taşlısı
yere geçmez kazığın iki başlısı terk etti siteyi genci yaşlısı bizim ozanlara düzeni getir |
Sevdalara artık kapalı yolum,
Sılaya dönmeye kalmadı halim, Yaktı yüreğimi kül etti zalim, Benim yüreğimi ezeni getir. |
Kuruttu, soğuttu sarı yazımı,
Kara sevda ile yaktı özümü. Gayri çalamam ki kırık sazımı, Türküye ezigiyi düzeni getir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:38. |
|