![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=gönlüm58;521818]Yaaa durun ben gene koptum,çok yaşa hemi karamel,kuş yuvası ney bülbül yuvasımı yoksa delii kız..:):):)[/QUOTE]
:D:D Küs Yuvasi'nin böregi varmis , Google amcam yardim etti hemencik. :):):):) |
bilmem banada kuş yuvası dediler bende bülbül yuvası olarak biliyodumdaa
|
Sen bana sor googel emmin ne bilecek...:):):)
|
tabi google emmi çok cahil kalır gönlümün yanında
|
[B]Tamam bir dahasina öyle yapicam :):)[/B]
|
Helbet ev işlerını,pastayı böregı,googel emmimi yapıyor yoksa bizmi kuşum?:):):)googel emmi bana sorsun pehhhh.:):):)
|
[QUOTE=gönlüm58;521826]Helbet ev işlerını,pastayı böregı,googel emmimi yapıyor yoksa bizmi kuşum?:):):)googel emmi bana sorsun pehhhh.:):):)[/QUOTE]
yanii.. bugün seni onaylamaktan başka bişey yapmadım kız gönlüm yine onaylıyorum çok dogru |
[QUOTE=gönlüm58;521822]Sen bana sor googel emmin ne bilecek...:):):)[/QUOTE]
hheeeeeeeee benim datlum herşeyin en doğrusunu bilir ayrıca dilsad aşkolsun kahveyide çokgüzel yaparım sadece herkese tek tek nasıl gönderiyim böyle tadımlık için dedim |
[QUOTE=HasreT;521827]yanii.. bugün seni onaylamaktan başka bişey yapmadım kız gönlüm
yine onaylıyorum çok dogru[/QUOTE] Şimdi kuşum sana bir soru,mesela halı yıkamanın püf noktalarını bizmi biliriz yoksa googel emmimi,hayatında kac defa halı yıkadı acaba?:):):) |
yaa yıkamadı ama ne sorsan biliyor heç ben bilmem demiyorr :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:34. |
|