![]() |
Cevap: SARKISLA-Konakyazı
salmünaleyküm kanaklılar...............
|
Cevap: --->: SARKISLA-Konakyazı
[QUOTE=Yigit_07_58;236622][B][FONT="Arial Black"]Slm konakyazı köyluleri yakında bende bizim köyun sitesini acma cabasındayım herkezi orda görmek isterim antalyadan Yiğit:::::.....::...::::...:.::::[/FONT][/B]
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/6835/konakyazito4.jpg[/IMG][/QUOTE] inşallah... ..................:) [QUOTE=Yigit_07_58;356035][B][COLOR="Blue"]1952 1962 arasımuhtar kamal dursun.köye telefoon ve ilköğretimokulu KEMAL DURSUN ve ekibi döneminde yaplmıştır atmayın atmayın AMCAM ZAMANIN DA KOY NE GORDUYSE GORDU SONRA GELENLERDE BIZDEN DI DIGERIDE SARIYDI BIRISI SELAMI AMCAM BI IS YAPMADI DIGERI SARI NE IS YAPTI KANAK SUYUNUDA ELEKTIRIGINIDE TELEFONUNU DA ZIYA AMCAM ZAMANINDA GORDU O KOYDE MUNAFIK COK ORDAN HIC BISEY OLMAZ.. ANCA BIRBIRLERINE KIN BESLERLER CAHIL ESKI KAFALAR BABAM DA ICLERIN DE ILERIYI GOREMIYORLAR ADAM GIBI BI MUHTAR SECMIYORLAR YARARLARINA OLACAK SEYLERDEN KACINIYORLAR ADAMLAR IDAA UGRUNA MUHTAR SECIYORLAR BU SECIM DE NE OLDU KENDI ICIMIZDEN HALISI KALLESLIK ETTI BOLDULER SIKIYORDUYSA ADAM CIKARAYDILAR BIZDEN BU KOY OLDUM OLASI KORKUYOR..HER IYILIGIDE BIZDEN GORUYOR..YEDIREMIYORLAR ENIGI CUCUGU BEN KAZIMIN TORUNUYUM ASLIM BELLI BENIM AGA SOYUNDANIM.. CEKEMEMELERIDE NORMALL..[/COLOR][/B][/QUOTE] KONUŞ KOÇUM BENİM... |
bu fotoğtaflar benden fb*li köylülerime...
|
[B][I]Mustafa ÖZDEmİR sen kimsin kardeşim..? Ve Noluyor..?[/I][/B]
|
[B][I]Hops..! Kanak'lılar, ortamı germeyelim arkadaşlar...
Adamın birisi ne güzel söylemiş; "Fazla bişey bilmenize gerek yok haddinizi bilin yeter..!"[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;469740][B][I]Mustafa ÖZDEmİR sen kimsin kardeşim..? Ve Noluyor..?[/I][/B][/QUOTE]
adımdan da anlaşıldığı gıbı ben mustafa ÖZDEMİR..kıl oldum uşağa sadece, bırşey olduğu yok bıraz araştırdım muhataba alınacak karakter değilmiş ....ortamı gerdiysem özür dilerim saygılar |
Cevap: --->: SARKISLA-Konakyazı
[QUOTE=havacı;291309]offffffffffff kanaklılar sohbetinize doyum olmuyor nerde kaldınız[/QUOTE]
gelıyom gıdıyom ama bı karşılaşamıyozz nerelerdeysen sen hele bi ses ver ordan |
kısmet artık dünya küçük
|
Kuzum vaybe yanlız kuzular büyür koç oluverir haa bazılarıda koyun olur bazıları klavye başında koç olur bazılarıda neyse uzatmayım çifti çubuguda katmayayım sanin kim oldugunda hiç önemli degil yanlız şu ortamda seviyeli takın bak koçum kimin koyunları tosunlar neyse .............
burası yeri degil çünkü klavye başındayım olmaz |
yav kanaklilar cok mus burda bende kanakliyim selam olsun köylülerime
kimse yokmu kanaklilar nerdesiniz |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:57. |