![]() |
--->: SUŞEHRİ-Kozçukur
şiii siteyi kim yapacak bilmiyorum am site muhtarı ben olucam ona göre yücel abi ve enşiteme duyrulur ben askerden geldim artıkın özgürüm derneklede ben konusurum isterseniz_?____!!!!!
bu arada eger siz yapacaksanız sitenin yıllık parasınada yardım ederim büyük ölçüde ... yaa fatih sen nerdeydin hala oğlu unuttum ben :/ |
kozçukurköylü hemşerilerime saygılar selamlar...................................
|
selamlar herkese
kusura bakmayın sınavlar vardı bi süre ara vermek zorunda kaldık ee nasılsınız |
urfadayım bizde burda bi nevi asker sayılırız pkk sempatizanı sehirde dağdakinden daha cok o ********lerle uğrasıyoruz işte
|
[QUOTE=dinakaki;257702]urfadayım bizde burda bi nevi asker sayılırız pkk sempatizanı sehirde dağdakinden daha cok o ********lerle uğrasıyoruz işte[/QUOTE]
Allah yar ve yardımcınız olsun!!!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=dinakaki;257702]urfadayım bizde burda bi nevi asker sayılırız pkk sempatizanı sehirde dağdakinden daha cok o ********lerle uğrasıyoruz işte[/QUOTE]
Yeğenim Urfayı çok iyi bilirim 1981 ve 1982 yıllarında Gap pırojesi Tünel inşaatı Orta Ağız Şantiyesinde Akpınar A.Ş nin ambar müdürlüğünü yapıyordum.Urfanın içinde Kapaklı Pasajının üstünde Kapaklı Otelin de kalıyordum.Urfa gerçekten gezilmesi Görülmesi gereken bir İlimiz. |
bizim köyün soyağacı çalışması yapılabilirmi????bu konuda bilgisi olan varmı?
çok kişiden çok ayrı fikirler çıkıyor ama hangisi doğru bilmiyorum... bu arada ablanıza dua edin yeni bi işe başladı:rolleyes: |
[QUOTE=aspasya58;258684]bizim köyün soyağacı çalışması yapılabilirmi????bu konuda bilgisi olan varmı?
çok kişiden çok ayrı fikirler çıkıyor ama hangisi doğru bilmiyorum... bu arada ablanıza dua edin yeni bi işe başladı:rolleyes:[/QUOTE] Peki kardeşim Yamtar abin yeni işinde başarılar ve bol kazançlar diler.................. |
Arkadaslar kusura bakmayin is yogunlugundan konusamadik.[url]www.kozcukurkoyu.com[/url] yakinda hizmetinizde.Bana site icin resim yollamak icin email;tahatunc58@hotmail.com ya da bu siteye atabilirler.
|
Resim konusunda sikinti yasiyoruz.Bu konuya daha fazla ozen gostermenizi istiyoruz.Koyle alakali fazla videomuzda yok.Site acildiginda da siteye gonderin.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43. |